fly scrie:
la fotbal Vladut.du-te la fotbal asta e antidotul.
Stiam asta, asa m-am mentinut pana acum ! Dar am 2 luni de cand am fost operat pe coloana si este prea riscant....

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
fly scrie:
stiam dar uitasem...ma gandesc ca nu ai voie sa faci efort cam deloc o vreme...asa ca antidotul e mai putina papa.Vladut Mateianu scrie:fly scrie:
Stiam asta, asa m-am mentinut pana acum ! Dar am 2 luni de cand am fost operat pe coloana si este prea riscant....
Bravo!!!!!!!!!!!!bogdan b. scrie:Nu va speriati! Nu e pandemie! Eu m-am vindecat....eu am facut 0,1 tone si 7 kg!![]()
![]()
unde sunt pozele?doru_croc scrie:Nu pot sa ma laud decat cu lichidarea unui termos de vin fiert. In rest o experienta de neuitat... o piele de mistret lasata de colegii vanatori, o vulpe care nu intelegea ce cauta doi nebuni pe gheata si un peisaj de vis. Maine o iau de la capat. Episodul II : Patru nebuni pe gheata. Revin cu material foto.
PS dupa atata ger asteptam o gheata de cel putin 30 cm. Nu are mai mult de 15 cm, dar m-a tinut, chiar daca iarna asta mi-a adus vreo 5 kile peste 0,1 to.
Maine.stress scrie:unde sunt pozele?doru_croc scrie:Nu pot sa ma laud decat cu lichidarea unui termos de vin fiert. In rest o experienta de neuitat... o piele de mistret lasata de colegii vanatori, o vulpe care nu intelegea ce cauta doi nebuni pe gheata si un peisaj de vis. Maine o iau de la capat. Episodul II : Patru nebuni pe gheata. Revin cu material foto.
PS dupa atata ger asteptam o gheata de cel putin 30 cm. Nu are mai mult de 15 cm, dar m-a tinut, chiar daca iarna asta mi-a adus vreo 5 kile peste 0,1 to.