Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
eugen dragnea scrie:Din pacate regret ca dupa atat "tam-tam" pe care l-am provocat nu pot sa furnizez un feed-back de la targ intrucat am avut de ales intre expozitie si prima partida de pescuit pe anul acesta...setea de pescuit a invins si mi-am scos toata familia la primul bronz pe acest an soldat cu 9 pesti dintre care cea mai mare a fost o rosioara care a cantarit 80g si a fost prinsa printre sloiurile ce se dezghetau la Tancabesti...important este ca mi-a mirosit mana a peste...succes tuturor in noul sezon!
shahjaban scrie:eugen dragnea scrie:Din pacate regret ca dupa atat "tam-tam" pe care l-am provocat nu pot sa furnizez un feed-back de la targ intrucat am avut de ales intre expozitie si prima partida de pescuit pe anul acesta...setea de pescuit a invins si mi-am scos toata familia la primul bronz pe acest an soldat cu 9 pesti dintre care cea mai mare a fost o rosioara care a cantarit 80g si a fost prinsa printre sloiurile ce se dezghetau la Tancabesti...important este ca mi-a mirosit mana a peste...succes tuturor in noul sezon!
Ai fost la pescuit de vineri pana duminica ??
Din pacate in aceasta perioada nu-mi permit sa-mi iau liber mai mult de o zi pe saptamana ... ca nu sunt bugetar cu program de lucru 8-16,in alta ordine de idei, vezi pe cineva pe aici ca se inghesuie sa-si arate super exaltarea de la targ ?!shahjaban scrie:eugen dragnea scrie:Din pacate regret ca dupa atat "tam-tam" pe care l-am provocat nu pot sa furnizez un feed-back de la targ intrucat am avut de ales intre expozitie si prima partida de pescuit pe anul acesta...setea de pescuit a invins si mi-am scos toata familia la primul bronz pe acest an soldat cu 9 pesti dintre care cea mai mare a fost o rosioara care a cantarit 80g si a fost prinsa printre sloiurile ce se dezghetau la Tancabesti...important este ca mi-a mirosit mana a peste...succes tuturor in noul sezon!
Ai fost la pescuit de vineri pana duminica ??