INFIINTAREA FEDERATIEI ROMANE DE PESCUIT SPORTIV

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
Vali Vesa
pescar de competitie
Puncte: 0

Re: INFIINTAREA FEDERATIEI ROMANE DE PESCUIT SPORTIV

Mesaj de Vali Vesa »

gsg scrie: ...Nu stiu totusi de ce am o presimtire ca ne vom mai auzi. Dar atunci ne veti cauta voi pe noi, nu noi pe voi. :lol: :lol: :lol: :lol: Cu bine!
Pentru tipul asta de postari ti-am mai spus odata, daca voi fi OBLIGAT sa ma afiliez federatiei, mai bine imi agat lansetele in cui.

Nu prea cred ca o sa gasesti multi "sustinatori" pe aici, exceptand-ul pe Miyagi, bineinteles.

Succesuri si mai lasa amenintarile voalate ca nu ne intereseaza.

PS Hai ca ai gasit aici o paine de mancat, ca pe alte forumuri o furi "la greu"... :mrgreen:
Clubul Sportiv Ovidius Constanta

Vega

Mesaj de Vega »

gsg scrie:V-am lasat definitiv. Nu stiu totusi de ce am o presimtire ca ne vom mai auzi. Dar atunci ne veti cauta voi pe noi, nu noi pe voi. :lol: :lol: :lol: :lol:
Cu bine!
Asemenea unei boli venerice.

...
Mergi pe principiul "dc. voi nu ma vreti, eu va vreau" . Toata lumea te injura pe unde te prinde, dar tu ... bat-man, bat-man.

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Vali Vesa scrie:
gsg scrie: ...Nu stiu totusi de ce am o presimtire ca ne vom mai auzi. Dar atunci ne veti cauta voi pe noi, nu noi pe voi. :lol: :lol: :lol: :lol: Cu bine!
Pentru tipul asta de postari ti-am mai spus odata, daca voi fi OBLIGAT sa ma afiliez federatiei, mai bine imi agat lansetele in cui.

Nu prea cred ca o sa gasesti multi "sustinatori" pe aici, exceptand-ul pe Miyagi, bineinteles.

Succesuri si mai lasa amenintarile voalate ca nu ne intereseaza.

PS Hai ca ai gasit aici o paine de mancat, ca pe alte forumuri o furi "la greu"... :mrgreen:
Bai ce repede va ofuscati cand e vorba de voi. Ori nu va mai plac glumele bune? Da` poate vreau si io o Academie ca doar asta mai lipseste. Sau sa va lipsesc pe voi de mine si io? Pana acum nimeni nu a demonstrat mare lucru. S-a mizat intotdeauna pe un razboi pierdut din fasa cu o agentie statala: recte AGVPS. Acu ca s-a gasit un destept ca Mitica Dragomir - ca tot va place fotbalul - care-si face Federatia lui da` o da si pa piata si observati toti cum v-a luat tot firul de pe tambur ca lu` Vlad cand a lasat "bibanu" pa bete si s-a culcat (Saracu a vazut ca cere fir si el ia tot dat). Frate lasati lumea sa vorbeasca ca nici nu stiti ce pierdeti. Sau cat!
Urban culture.

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

buhac constantin scrie:Vladene
Multumesc frumos dar nu te pot pofti sa iei loc la masa ca poate mai pupi pe cineva .
Secretar este o functie care nu cred eu si nici tu ca este potrivita pentru tine .
Vladene tu esti la fel ca MREANA tragi la CASCAVAL .
am inteles. nu poti explica tampeniile pe care le afirmi. (de altfel, pe alt forum observ ca intrebi daca isi aminteste cineva ce functie avea vladeanu in actul constitutiv de atunci. prin urmare mai intai ai mancat cacat iar apoi api apucat sa te documentezi)
de altfel, sunt obisnuit cu asa ceva.

iti multumesc pt. comparatie.
imi permit sa-ti dedic si eu tie una.
buhac, tu esti ca BOUL, tragi cu OISTEA-N GARD
The One Team

andrei vladeanu
Veteran

gsg scrie: Pescuitul sportiv nu se reduce doar la competitiile de pescuit la crap. Este una din discipline si va fi organizata si condusa de un cunoscut de-al dumneavoastra. Fenomenul este mult mai complex.
nu stiu cine e persoana, dar pot pune ramasag ca e vorba de cineva care isti doreste sa muiasca pe vladeanu, mateianu sau apcr. ori pe toti.
si nicidecum de un cunoscut de-al meu care nu mai poate ne nerbadare sa infiinteze infrastuctura de pescuit. sau nu doarme noaptea cu gandul la baza de selectie.

am mai spus-o si o repet.
din punctul meu de vedere in pescutul competional la crap nu au existat proiecte sau actiuni care sa nu urmareasca in primul rand datul la gioale.
fiecare isi urmareste dusmanul.
inclusiv d-ta, nea fane. dusmanul d-ale este agvps. si ai face orice sa-l darami, inclusiv federatie sportiva.
te doare-n brisca de baza de selectie sau infrastructura din pescuit.
The One Team

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

buhac constantin scrie: Vladene tu esti la fel ca MREANA tragi la CASCAVAL .
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

andrei vladeanu scrie:
buhac constantin scrie: Daca tot ai incercat din rasputeri sa faci ceva si nu ai reusit nu te condamna nimeni pentru rea vointa .
ba da. tu. m-ai acuzat ca nu am finalizat constructia federatiei pe motiv ca nu aveam scaun ergonomic.
stilul tau asta e. arunci cate o perla, iar apoi te faci ca ploua. poti raspunde pentru vorbele (randurile) care iti apartin?
FEREDERATIA NU A LUAT FIINTA DIN CAUZA CA ROSIORU NU A PRINS NICI O FUNCTIE DE CONDUCERE ,IAR VLADEANU A AVUT PROCESE DE CONSTIINTA SI NU A MAI DORIT SA MUSTE MANA CARE L-A HRANIT ,DESII CU CATEVA ZILE INAINTE ,IN CADRUL UNEI INTALNIRI INTRE 4 OCHI LA CORA SI MAI APOI LA UN RESTAURANT DE LANGA BANCA NATIONALA A FOST DE ACORD CU TRADAREA . :!:
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

andrei vladeanu
Veteran

oanavictor scrie: FEREDERATIA NU A LUAT FIINTA DIN CAUZA CA ROSIORU NU A PRINS NICI O FUNCTIE DE CONDUCERE ,IAR VLADEANU A AVUT PROCESE DE CONSTIINTA SI NU A MAI DORIT SA MUSTE MANA CARE L-A HRANIT ,DESII CU CATEVA ZILE INAINTE ,IN CADRUL UNEI INTALNIRI INTRE 4 OCHI LA CORA SI MAI APOI LA UN RESTAURANT DE LANGA BANCA NATIONALA A FOST DE ACORD CU TRADAREA . :!:
nu din cauza asta nu a luat atunci fiinta federatia.

in rest ai dreptate in ceea ce spui, trebuie sa recunosc. nu a fost vorba de nicio tradare, ci de o negociere. g6 nu semna actul constitutiv daca tu nu prindeai ciolanul (pe care ti l-ai dorit cu ardoare in ultimii 8 ani), iar eu am fost nevoit sa ti-l ofer.
la vremea respectiva am primit chiar felicitari pt. ca am cedat intru atingerea scopului comun (cornel serbu, de ex, a apreciat asta)

se dovedea insa o greseala fatala, iar timpul mi-a dovedit mai tarziu in 2009 ce inseamna asocierea in orice proiect cu tine.
am facut o greseala pe care o s-o regret toata viata, atunci cand, in loc sa-i urmez pe gogu si piticu (care s-au saturat de colaborarea cu oana v. in cateva luni) si sa ma retrag, am continuat turneul alaturi de tine.
ca sa-l citez pe postelnicu - am fost un dobitoc

ps vezi ca intreaba cineva de istoria nationalelor de crap pe un alt forum si zice ca nu gaseste nimic din 2003.
poate povestesti cum ai furat tu atunci, nu 2500 de euro, ci calificarea. cum ti-a trecut la sarulesti 2 crapi pe foaie si te-ai dus (pt ultima data) la mondiale ca pescar.
iar pentru conformitate poti sa-i ghidonezi pe curiosi catre nae badulescu care poate spune tot adevarul de atunci.
The One Team

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

andrei vladeanu scrie:
oanavictor scrie: FEREDERATIA NU A LUAT FIINTA DIN CAUZA CA ROSIORU NU A PRINS NICI O FUNCTIE DE CONDUCERE ,IAR VLADEANU A AVUT PROCESE DE CONSTIINTA SI NU A MAI DORIT SA MUSTE MANA CARE L-A HRANIT ,DESII CU CATEVA ZILE INAINTE ,IN CADRUL UNEI INTALNIRI INTRE 4 OCHI LA CORA SI MAI APOI LA UN RESTAURANT DE LANGA BANCA NATIONALA A FOST DE ACORD CU TRADAREA . :!:
nu din cauza asta nu a luat atunci fiinta federatia.

in rest ai dreptate in ceea ce spui, trebuie sa recunosc. nu a fost vorba de nicio tradare, ci de o negociere. g6 nu semna actul constitutiv daca tu nu prindeai ciolanul (pe care ti l-ai dorit cu ardoare in ultimii 8 ani), iar eu am fost nevoit sa ti-l ofer.
la vremea respectiva am primit chiar felicitari pt. ca am cedat intru atingerea scopului comun (cornel serbu, de ex, a apreciat asta)

NU AM DORIT SI NICI NU DORESC CIOLANUL ,DACA-L DOREAM PUTEAM SI POT FI ORICAND PRESEDINTE LA LIGA .

se dovedea insa o greseala fatala, iar timpul mi-a dovedit mai tarziu in 2009 ce inseamna asocierea in orice proiect cu tine.

NORMAL CA I-TI PARE RAU ,CU MINE LA CONDUCERE NU A-TI PUTUT FURA ,PENTRU CA PENTRU MINE NU BANII AU VALOARE ,TOTUSI SA FURAT[obiceiul din fire n-are lecuire ]] IAR EU AM FACUT PRADUIALA PE FATA SI ASTFEL SA DESFIINTAT MITUL ROSIORU .

am facut o greseala pe care o s-o regret toata viata, atunci cand, in loc sa-i urmez pe gogu si piticu (care s-au saturat de colaborarea cu oana v. in cateva luni) si sa ma retrag, am continuat turneul alaturi de tine.
ca sa-l citez pe postelnicu - am fost un dobitoc
NU TE-AI INDURAT SA PIERZI CIOLANUL [CASCAVALUL .....CA DESPRE EL ESTE VORBA ]IAR DACA TE RETRAGEAI FACEAI CEL MAI BUN LUCRU PENTRU ROMANIA .
IN MOD SIGUR FARA TINE SI CELEBRELE MANDARINE ROMANIA AVEA ASIGURAT LOCUL 2 SAU CEL MULT 3 .
DAR TIMPUL NU ESTE PIERDUT ,POATE TE RETRAGI ACUM CA SA SCAPI DE MINE :!: :idea:

andrei vladeanu
Veteran

oanavictor scrie:(...) DACA TE RETRAGEAI FACEAI CEL MAI BUN LUCRU PENTRU ROMANIA .
IN MOD SIGUR FARA TINE SI CELEBRELE MANDARINE ROMANIA AVEA ASIGURAT LOCUL 2 SAU CEL MULT 3 .
nu esti deloc in masura sa dai verdicte in acest domeniu. trecutul nu te recomanda.
eu stiu ce inseamna locuri de 2 sau 3 la mondiale. tu nu ai avut decat gherle
ciordeai calificarile (masluiai fisele), apoi te duceai la mondiale si terminai fara niciun peste.
The One Team

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”