oanavictor scrie:
FEREDERATIA NU A LUAT FIINTA DIN CAUZA CA ROSIORU NU A PRINS NICI O FUNCTIE DE CONDUCERE ,IAR VLADEANU A AVUT PROCESE DE CONSTIINTA SI NU A MAI DORIT SA MUSTE MANA CARE L-A HRANIT ,DESII CU CATEVA ZILE INAINTE ,IN CADRUL UNEI INTALNIRI INTRE 4 OCHI LA CORA SI MAI APOI LA UN RESTAURANT DE LANGA BANCA NATIONALA A FOST DE ACORD CU TRADAREA .

nu din cauza asta nu a luat atunci fiinta federatia.
in rest ai dreptate in ceea ce spui, trebuie sa recunosc. nu a fost vorba de nicio tradare, ci de o negociere. g6 nu semna actul constitutiv daca tu nu prindeai ciolanul (pe care ti l-ai dorit cu ardoare in ultimii 8 ani), iar eu am fost nevoit sa ti-l ofer.
la vremea respectiva am primit chiar felicitari pt. ca am cedat intru atingerea scopului comun (cornel serbu, de ex, a apreciat asta)
se dovedea insa o greseala fatala, iar timpul mi-a dovedit mai tarziu in 2009 ce inseamna asocierea in orice proiect cu tine.
am facut o greseala pe care o s-o regret toata viata, atunci cand, in loc sa-i urmez pe gogu si piticu (care s-au saturat de colaborarea cu oana v. in cateva luni) si sa ma retrag, am continuat turneul alaturi de tine.
ca sa-l citez pe postelnicu - am fost un dobitoc
ps vezi ca intreaba cineva de istoria nationalelor de crap pe un alt forum si zice ca nu gaseste nimic din 2003.
poate povestesti cum ai furat tu atunci, nu 2500 de euro, ci calificarea. cum ti-a trecut la sarulesti 2 crapi pe foaie si te-ai dus (pt ultima data) la mondiale ca pescar.
iar pentru conformitate poti sa-i ghidonezi pe curiosi catre nae badulescu care poate spune tot adevarul de atunci.