Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
Imi cer scuze ca intervin dar dumneata ai luat-o razna,te crezi Iasko sau cum dracu' il chema pe ala care l-a descoperit pe Hagi.Vorbim aici de pescuit....ATENTIE..de pescuit,o activitate care implica frecarea mentei pe garla.Cine e imbecilul care isi trimite copilul sa practice pescuit sportiv mai nene?Sa stea cate 3-4 zile pe malul baltii in loc sa stea la scoala sau sa practice un sport care sa-i dezvolte calitatile intelectuale si/sau atletice......gsg scrie: Ce ati zice de exemplu de infiintarea infrastructurii de pescuit? Dar de organizarea bazei de selectie (copiii aia care nu-i baga nimeni in seama si de unde trebuie sa iasa viitorii performeri)?
pofta marebuhac constantin scrie:Vladene
Fiecare poate sa manance ce pofteste ca sa terminat postul ..
ba da. tu. m-ai acuzat ca nu am finalizat constructia federatiei pe motiv ca nu aveam scaun ergonomic.buhac constantin scrie: Daca tot ai incercat din rasputeri sa faci ceva si nu ai reusit nu te condamna nimeni pentru rea vointa .
iata un exemplu clar al celor pe care le zic mai sus. ce mocirla am creat eu si ce am aruncat?buhac constantin scrie:De neputinta ai dat dovada si cu APCR - ul .Daca Val nu punea obrazul pentru a va scoate din mocirla creata de tine si aruncata catre altcineva acum nu mai vorbea nimeni de Asociacia Pescarilor Cornel Rosioru APCR ...
ce sa merit? am raspuns unei acuzatii (absolut fantasmagorice) pe care mi-ai adus-o.buhac constantin scrie:Nu vreau sa continuam pe net si sa raspund asa cum meriti din respect pentru cei ce citesc aici .
V-am lasat definitiv. Nu stiu totusi de ce am o presimtire ca ne vom mai auzi. Dar atunci ne veti cauta voi pe noi, nu noi pe voi.Vladut Mateianu scrie:@gsg
incercarea ta de a promova asociatia fps pe acest site a luat sfarsit. iti multumesc ptr atentie si sper sa ne lasi in pace. multumesc, la revedere.
gsg scrie:V-am lasat definitiv. Nu stiu totusi de ce am o presimtire ca ne vom mai auzi. Dar atunci ne veti cauta voi pe noi, nu noi pe voi.Vladut Mateianu scrie:@gsg
incercarea ta de a promova asociatia fps pe acest site a luat sfarsit. iti multumesc ptr atentie si sper sa ne lasi in pace. multumesc, la revedere.![]()
![]()
![]()
![]()
Cu bine!
buhac constantin scrie:Vladene
Multumesc frumos dar nu te pot pofti sa iei loc la masa ca poate mai pupi pe cineva .
Secretar este o functie care nu cred eu si nici tu ca este potrivita pentru tine .
Vladene tu esti la fel ca MREANA tragi la CASCAVAL .