INFIINTAREA FEDERATIEI ROMANE DE PESCUIT SPORTIV

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
andrei vladeanu
Veteran
Puncte: 0

Re: INFIINTAREA FEDERATIEI ROMANE DE PESCUIT SPORTIV

Mesaj de andrei vladeanu »

mi-am amintit ce ai organizat.
concursuri de pescuit la care pe mal se frigeau pestii prinsi.
asta, da.
The One Team

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

@gsg

incercarea ta de a promova asociatia fps pe acest site a luat sfarsit. iti multumesc ptr atentie si sper sa ne lasi in pace. multumesc, la revedere.
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

DumiD
Pescar de competitie

Mesaj de DumiD »

gsg scrie: Ce ati zice de exemplu de infiintarea infrastructurii de pescuit? Dar de organizarea bazei de selectie (copiii aia care nu-i baga nimeni in seama si de unde trebuie sa iasa viitorii performeri)?
Imi cer scuze ca intervin dar dumneata ai luat-o razna,te crezi Iasko sau cum dracu' il chema pe ala care l-a descoperit pe Hagi.Vorbim aici de pescuit....ATENTIE..de pescuit,o activitate care implica frecarea mentei pe garla.Cine e imbecilul care isi trimite copilul sa practice pescuit sportiv mai nene?Sa stea cate 3-4 zile pe malul baltii in loc sa stea la scoala sau sa practice un sport care sa-i dezvolte calitatile intelectuale si/sau atletice......

buhac constantin

Mesaj de buhac constantin »

Vladene
Fiecare poate sa manance ce pofteste ca sa terminat postul .
Daca tot ai incercat din rasputeri sa faci ceva si nu ai reusit nu te condamna nimeni pentru rea vointa .
De neputinta ai dat dovada si cu APCR - ul .Daca Val nu punea obrazul pentru a va scoate din mocirla creata de tine si aruncata catre altcineva acum nu mai vorbea nimeni de Asociacia Pescarilor Cornel Rosioru APCR .
Nu vreau sa continuam pe net si sa raspund asa cum meriti din respect pentru cei ce citesc aici .

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

buhac constantin scrie:Vladene
Fiecare poate sa manance ce pofteste ca sa terminat postul ..
pofta mare
buhac constantin scrie: Daca tot ai incercat din rasputeri sa faci ceva si nu ai reusit nu te condamna nimeni pentru rea vointa .
ba da. tu. m-ai acuzat ca nu am finalizat constructia federatiei pe motiv ca nu aveam scaun ergonomic.
stilul tau asta e. arunci cate o perla, iar apoi te faci ca ploua. poti raspunde pentru vorbele (randurile) care iti apartin?
buhac constantin scrie:De neputinta ai dat dovada si cu APCR - ul .Daca Val nu punea obrazul pentru a va scoate din mocirla creata de tine si aruncata catre altcineva acum nu mai vorbea nimeni de Asociacia Pescarilor Cornel Rosioru APCR ...
iata un exemplu clar al celor pe care le zic mai sus. ce mocirla am creat eu si ce am aruncat?

buhac constantin scrie:Nu vreau sa continuam pe net si sa raspund asa cum meriti din respect pentru cei ce citesc aici .
ce sa merit? am raspuns unei acuzatii (absolut fantasmagorice) pe care mi-ai adus-o.
proportional, pentru toate nenorocirile pe care le-ai afirmat in ultima vreme despre mine tu ce ai merita, costica?
The One Team

Popescu Stefan

Mesaj de Popescu Stefan »

Vladut Mateianu scrie:@gsg

incercarea ta de a promova asociatia fps pe acest site a luat sfarsit. iti multumesc ptr atentie si sper sa ne lasi in pace. multumesc, la revedere.
V-am lasat definitiv. Nu stiu totusi de ce am o presimtire ca ne vom mai auzi. Dar atunci ne veti cauta voi pe noi, nu noi pe voi. :lol: :lol: :lol: :lol:
Cu bine!

alex_mures

Mesaj de alex_mures »

gsg scrie:
Vladut Mateianu scrie:@gsg

V-am lasat definitiv. Nu stiu totusi de ce am o presimtire ca ne vom mai auzi. Dar atunci ne veti cauta voi pe noi, nu noi pe voi. :lol: :lol: :lol: :lol:
Cu bine!

deci.....
Topic Locked :wink:

buhac constantin

gsg

Unde pleci ?

buhac constantin

Vladene
Multumesc frumos dar nu te pot pofti sa iei loc la masa ca poate mai pupi pe cineva .
Secretar este o functie care nu cred eu si nici tu ca este potrivita pentru tine .
Vladene tu esti la fel ca MREANA tragi la CASCAVAL .

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

buhac constantin scrie:Vladene
Multumesc frumos dar nu te pot pofti sa iei loc la masa ca poate mai pupi pe cineva .
Secretar este o functie care nu cred eu si nici tu ca este potrivita pentru tine .
Vladene tu esti la fel ca MREANA tragi la CASCAVAL .
:lol:
Urban culture.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”