e o acuza, cumva, ca nu vad nimic rau in asta ???andrei vladeanu scrie:la vremea respectiva am primit chiar felicitari pt. ca am cedat intru atingerea scopului comun (cornel serbu, de ex, a apreciat asta)

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
e o acuza, cumva, ca nu vad nimic rau in asta ???andrei vladeanu scrie:la vremea respectiva am primit chiar felicitari pt. ca am cedat intru atingerea scopului comun (cornel serbu, de ex, a apreciat asta)
ar mai fi ceva de adaugat...gogu n-a facut altceva decat sa-si urmeze partenerul cu toate ca a declarat ca nu e de acord cu el...andrei vladeanu scrie:se dovedea insa o greseala fatala, iar timpul mi-a dovedit mai tarziu in 2009 ce inseamna asocierea in orice proiect cu tine.
am facut o greseala pe care o s-o regret toata viata, atunci cand, in loc sa-i urmez pe gogu si piticu (care s-au saturat de colaborarea cu oana v. in cateva luni) si sa ma retrag, am continuat turneul alaturi de tine.
ca sa-l citez pe postelnicu - am fost un dobitoc
OPERA NU-MI APARTINE. EA APARTINE MENTORULUI TAU ROSIORU ,CARE DUPA O NOAPTE DE BETIE CRUNTA IMPREUNA CU LUPSANU ,AU CONSIDERAT EI CA NU TREBUIE SA MEARGA OSLOBEANU SI CA MAI BINE AR FI SA MEARGA NAE .andrei vladeanu scrie:
ps vezi ca intreaba cineva de istoria nationalelor de crap pe un alt forum si zice ca nu gaseste nimic din 2003.
INAINTE DE 2003 TU NICI NU EXISTAI ,NICI CA OM NICI CA PESCAR .CA SA NU MAI VORBIM DE NET SAU REVISTE .
FUSESERA CUPELE MONDIALE DE LA SARULESTI ,MA UIT SI ACUM PE LISTE ........NU TE GASESC .POATE ESTI TRECUT PE CANTUL FOILOR![]()
![]()
![]()
poate povestesti cum ai furat tu atunci, nu 2500 de euro, ci calificarea. cum ti-a trecut la sarulesti 2 crapi pe foaie si te-ai dus (pt ultima data) la mondiale ca pescar.
iar pentru conformitate poti sa-i ghidonezi pe curiosi catre nae badulescu care poate spune tot adevarul de atunci.
ba ba. dar din punctul meu de vedere cea mai mare a fost asocierea cu respectivul.cornelserbu scrie:ai mai facut si alte greseli mai la obiect la cm 2009 care n-au depins deloc de victor oana, sa fim seriosi !?!
ai tastat gresit, ca altfel nu are logica ???andrei vladeanu scrie:ba ba. dar din punctul meu de vedere cea mai mare a fost asocierea cu respectivul.
andrei vladeanu scrie:ba ba. dar din punctul meu de vedere cea mai mare a fost asocierea cu respectivul.cornelserbu scrie:ai mai facut si alte greseli mai la obiect la cm 2009 care n-au depins deloc de victor oana, sa fim seriosi !?!
gresala recunoscuta e pe jumatate iertata...andrei vladeanu scrie:in momentul in care m-am asociat cu oana v. in vederea organizarii cn si l-am acceptat in delegatia de la mondiale nu am mai putut sa fur si sa-mi duc nevasta in strainatate.