INFIINTAREA FEDERATIEI ROMANE DE PESCUIT SPORTIV

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
cornelserbu
Veteran
Puncte: 0

Re: INFIINTAREA FEDERATIEI ROMANE DE PESCUIT SPORTIV

Mesaj de cornelserbu »

andrei vladeanu scrie:la vremea respectiva am primit chiar felicitari pt. ca am cedat intru atingerea scopului comun (cornel serbu, de ex, a apreciat asta)
e o acuza, cumva, ca nu vad nimic rau in asta ???
Cornel Serbu
Friends Carp Team

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

andrei vladeanu scrie:se dovedea insa o greseala fatala, iar timpul mi-a dovedit mai tarziu in 2009 ce inseamna asocierea in orice proiect cu tine.
am facut o greseala pe care o s-o regret toata viata, atunci cand, in loc sa-i urmez pe gogu si piticu (care s-au saturat de colaborarea cu oana v. in cateva luni) si sa ma retrag, am continuat turneul alaturi de tine.
ca sa-l citez pe postelnicu - am fost un dobitoc
ar mai fi ceva de adaugat...gogu n-a facut altceva decat sa-si urmeze partenerul cu toate ca a declarat ca nu e de acord cu el...

ai mai facut si alte greseli mai la obiect la cm 2009 care n-au depins deloc de victor oana, sa fim seriosi !?!
Cornel Serbu
Friends Carp Team

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

andrei vladeanu scrie:
ps vezi ca intreaba cineva de istoria nationalelor de crap pe un alt forum si zice ca nu gaseste nimic din 2003.

INAINTE DE 2003 TU NICI NU EXISTAI ,NICI CA OM NICI CA PESCAR .CA SA NU MAI VORBIM DE NET SAU REVISTE .
FUSESERA CUPELE MONDIALE DE LA SARULESTI ,MA UIT SI ACUM PE LISTE ........NU TE GASESC .POATE ESTI TRECUT PE CANTUL FOILOR :lol: :lol: :lol:

poate povestesti cum ai furat tu atunci, nu 2500 de euro, ci calificarea. cum ti-a trecut la sarulesti 2 crapi pe foaie si te-ai dus (pt ultima data) la mondiale ca pescar.
iar pentru conformitate poti sa-i ghidonezi pe curiosi catre nae badulescu care poate spune tot adevarul de atunci.
OPERA NU-MI APARTINE. EA APARTINE MENTORULUI TAU ROSIORU ,CARE DUPA O NOAPTE DE BETIE CRUNTA IMPREUNA CU LUPSANU ,AU CONSIDERAT EI CA NU TREBUIE SA MEARGA OSLOBEANU SI CA MAI BINE AR FI SA MEARGA NAE .
PRIN URMARE FARA SA NE INTREBE NIMIC [PE MINE SI MARCEL ]AU TRECUT UN PESTE DE 7 KG PE FOAIA MEA ,EU TRECAND PE 1 IAR SERGIU PE 2 .ORICUM EU ERAM CALIFICAT FARA ACEL PESTE .
NU NAE TREBUIE INTREBAT ,TREBUIESC INTREBATI RUDENII ,PENTRU CA EU CAND AM AUZIT CE AU FACUT LE-AM SPUS RUDENILOR DE PESTE CU MENTIUNEA CA DACA MAI PRINDEA NAE UN PESTE MAI MARE [11 KG]VOI SPUNE CE SA INTAMPLAT .
REPET SI TU STII FOARTE BINE CA EU ERAM ORICUM CALIFICAT ,LUCRU CARE SA DISCUTAT LA DARVARI IMPREUNA CU ROSIORU ,RUDEANU SI NAE .ATUNCI ROSIORU A RECUNOSCUT FAPTA .
ESTE O FUMIGENA IDENTICA CU AIA CA OANA A FURAT VALIZA IN FRANTA .
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

am inteles. ti-au trecut un peste pe foaie.
The One Team

andrei vladeanu
Veteran

cornelserbu scrie:ai mai facut si alte greseli mai la obiect la cm 2009 care n-au depins deloc de victor oana, sa fim seriosi !?!
ba ba. dar din punctul meu de vedere cea mai mare a fost asocierea cu respectivul.
The One Team

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

andrei vladeanu scrie:ba ba. dar din punctul meu de vedere cea mai mare a fost asocierea cu respectivul.
ai tastat gresit, ca altfel nu are logica ???
Cornel Serbu
Friends Carp Team

andrei vladeanu
Veteran

ba da, asta am vrut sa scriu
The One Team

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

andrei vladeanu scrie:
cornelserbu scrie:ai mai facut si alte greseli mai la obiect la cm 2009 care n-au depins deloc de victor oana, sa fim seriosi !?!
ba ba. dar din punctul meu de vedere cea mai mare a fost asocierea cu respectivul.

Motivul cred ca este acela ca NU a-ti putut sa furati suficient ca sa va destrabalati asa cum erati invatati din anii anteriori ,CAND PE BANII LOTULUI MERGEAU SI NEVESTELE LA PLIMBARE .
Mai ales cand seful este turnat in flagrant,SIGUR CA-TI PARE RAU CA AI PIERDUT VACA CU LAPTE SI ''BANII VACII ''EXPRESIE OMOLOGATA DE SEFUL TAU CAND AM REFUZAT SA M-I SE INAPIOEZE CATE 61 DE EURO DE FIECARE DIN BANII LOTULUI PENTRU CHELTUIELILE PERSONALE ALE TALE SI A-LE LUI ROSIORU .
Si motivele pot continua daca doresti :idea:
ASTEPT BANII CHELTUITI LA SUPERMARKET IN SEARA DINAINTEA INCEPERII COMPETITIEI .
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

andrei vladeanu
Veteran

in momentul in care m-am asociat cu oana v. in vederea organizarii cn si l-am acceptat in delegatia de la mondiale nu am mai putut sa fur si sa-mi duc nevasta in strainatate.
The One Team

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

andrei vladeanu scrie:in momentul in care m-am asociat cu oana v. in vederea organizarii cn si l-am acceptat in delegatia de la mondiale nu am mai putut sa fur si sa-mi duc nevasta in strainatate.
gresala recunoscuta e pe jumatate iertata... :lol: :lol: :lol:
Cornel Serbu
Friends Carp Team

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”