PS Vezi ca in septembrie vreau sa merg cu Sefu' in Delta, iar tu si George sunteti invitatii mei...Serios !

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
TOT acel miron esti?... v1 ce e? varianta imbunatatita?miron_v1 scrie:Pacat ca dl.Iuda...pardon Iuga se poarta ca un dictator in clubul dansului![]()
![]()
Intre timp a aparut o treaba mult mai buna decat v1.Andrei I scrie:TOT acel miron esti?... v1 ce e? varianta imbunatatita?miron_v1 scrie:Pacat ca dl.Iuda...pardon Iuga se poarta ca un dictator in clubul dansului![]()
![]()
![]()
Atentie la postari ca ulvan e cu geana pe clone!
Scuze de intarziere , dar din obisnuinta intru numai la "competitii".Vladut Mateianu scrie:
Sunt curios ce parere au colegii din club, daca li se pare normal ce s-a intamplat.....Asta daca ii las Seful sa posteze pe aici !
Dan Mitranescu, ce parere ai ,ca si tu mi-esti prieten !
@George Iorgagor965 scrie:Mai Iulian , dragoste cu sila nu prea mai merge la romani de cand cu democratia asta ! Ce nu inteleg eu e de ce ai insistat sa-ti mentii semnatura aia cu Exclus din club atata timp cat singur ai spus ca nu ai primit nici o instiintare din partea celor care hotarasc cehestii de genul asta ! Nu puteai sa scrii si tu... Propus ptr. excludere !![]()
![]()
![]()
Sincer ,mie imi pare rau ca s-a ajuns pana aici ! Am vazut ca esti banat ptr. 2 saptamani...poate timpul le va rezolva pe toate !
Numai bine la toata lumea !
...nu raspund la provocari !mariusangler scrie:@George Iorgagor965 scrie:Mai Iulian , dragoste cu sila nu prea mai merge la romani de cand cu democratia asta ! Ce nu inteleg eu e de ce ai insistat sa-ti mentii semnatura aia cu Exclus din club atata timp cat singur ai spus ca nu ai primit nici o instiintare din partea celor care hotarasc cehestii de genul asta ! Nu puteai sa scrii si tu... Propus ptr. excludere !![]()
![]()
![]()
Sincer ,mie imi pare rau ca s-a ajuns pana aici ! Am vazut ca esti banat ptr. 2 saptamani...poate timpul le va rezolva pe toate !
Numai bine la toata lumea !
George ai grija ca si tu postezi des pe-aici!Poate ajungi moderator pe Crapmania.............![]()
![]()
![]()
![]()
Joking man.......