Acum poate ca sunt cam sarcastic...dar anul urmator poate ca nu vor mai muri cei 30.000 de foame ca vor beneficia de resursele celor care au murit de covid...are si Terra propriul sistem de autoreglare...

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
Acum poate ca sunt cam sarcastic...dar anul urmator poate ca nu vor mai muri cei 30.000 de foame ca vor beneficia de resursele celor care au murit de covid...are si Terra propriul sistem de autoreglare...
Mai oamenilor, poate nu ati retinut bine, INTR-O ZI AU MURIT 30.000 de oameni de foame !!!eugen dragnea scrie: ↑Dum Apr 05, 2020 0:25Acum poate ca sunt cam sarcastic...dar anul urmator poate ca nu vor mai muri cei 30.000 de foame ca vor beneficia de resursele celor care au murit de covid...are si Terra propriul sistem de autoreglare...
stiu Dane, si eu am zis ca o parte din mancarea pe care o mancau raposatii va ajunge la aia care ar fi murit de foame mai tarziu...si merg mai departe si zic: poluarea pe care nu o mai face "arestatul la domiciliu" cu destrabalare si hiperconsumerism va face un aer mai curat si o mancare mai sanatoasa si poate ca la urmatorul val de "reglare demografica" rata mortalitatii va fi mai mica pentru ca nu vom mai fi atat de "mancati de rugina"...Dan Mitranescu scrie: ↑Dum Apr 05, 2020 0:33Mai oamenilor, poate nu ati retinut bine, INTR-O ZI AU MURIT 30.000 de oameni de foame !!!
Asa se moare de foame in medie pe zi.
De aici am luat informatiile. Se pot observa multe statistici de neimaginat.
Super destept site-ul:
https://www.worldometers.info/ro/
Fals, 90 % dintre ei erau oricum pe lista de asteptare a Doamnei cu Coasa si cat s-a oprit ea sa stea de vorba cu Sf. Petru a venit Covidel cu ei "aranjati"...pescarusull scrie: ↑Dum Apr 05, 2020 0:49Astia care se infecteaza si mor din cauza la covid sunt adunati la aia care oricum mureau zilnic in lume.
De moarte naturala, sau de diverse boli.
Are fix aceeasi transmisibilitate ca o gripa obisnuita...diferenta o face lipsa de imunitate pasiva a organizmului...si oricum o sa-l luam toti pana la urma, marea majoritate o sa zicem ca avem o simpla gripa...ca nici pana acum nu stiam ce tip de gripa aveam si nici ce mutatii genetice a suferit in ultimul an...ne curgeau mucii o saptamana fara tratament sau trecea dupa 7 zile cu tratament
Este grav,pescarusull scrie: ↑Dum Apr 05, 2020 0:49Wtf. Ce ai ma omule cu aia care mor de foame ? Tu ce faci pt asta ? Ai dat vreodata 1 leu din afacerea ta pt aia care crapa de foame ?
Ca sa vinzi tu lansete si mulinete ieftine exista o multime de exploatati in china. Care muncesc pe te miri ce. Ca sa poti vinde tu produse ieftine in romanica.
Astia care se infecteaza si mor din cauza la covid sunt adunati la aia care oricum mureau zilnic in lume.
Virusul asta nenorocit are o rata de transmitere uriasa. Vrei sa-ti egaleze numarul celor morti de tuberculoza ca sa te sensibilizeze ?
Pe tine te deranjeaza ca nu poti da acceptul la transportul de bete.
Nici mie nu-mi place ca nu ma pot plimba ca voda prin loboda.
Dar nu se poate altfel.
Parca este scrisul meu.eugen dragnea scrie: ↑Dum Apr 05, 2020 1:04Fals, 90 % dintre ei erau oricum pe lista de asteptare a Doamnei cu Coasa si cat s-a oprit ea sa stea de vorba cu Sf. Petru a venit Covidel cu ei "aranjati"...pescarusull scrie: ↑Dum Apr 05, 2020 0:49Astia care se infecteaza si mor din cauza la covid sunt adunati la aia care oricum mureau zilnic in lume.
Are fix aceeasi transmisibilitate ca o gripa obisnuita...diferenta o face lipsa de imunitate pasiva a organizmului...si oricum o sa-l luam toti pana la urma, marea majoritate o sa zicem ca avem o simpla gripa...ca nici pana acum nu stiam ce tip de gripa aveam si nici ce mutatii genetice a suferit in ultimul an...ne curgeau mucii o saptamana fara tratament sau trecea dupa 7 zile cu tratament![]()
Deci avem mai mulți proști decât bolnavi!eugen dragnea scrie: ↑Dum Apr 05, 2020 0:01Cel mai grav este ca numarul amenzilor date depaseste cu mult numarul de teste pentru Covid efectuate in Romania...Vladut Mateianu scrie: ↑Sâm Apr 04, 2020 21:48Cuantumul amenzilor a depasit deja bugetul disponibil ptr somaj tehnic.