Moderator: Calin Visoianu
popescu59 scrie:Daca nu as fi provocat incontinuu de diversi ca si tine nu as mai continua, dar si tu dupa ce ai vazut ca am scris, pentru mine acest subiect este inchis , te-ai apucat si tu sa scrii. Citeste in ultima postare a mea si vezi ca am scris am primit raspuns la intrebarea mea si m-am lamurit si cu asta nu mai deranjez acest topic . Trebuia sa intervii si tu ca ereai plictisit , dar daca citeai iti vedeai de treaba ta .
Va asteptam cu mare placere pe toti, vineri, 1 februarie, ocazie cu care putem vorbi si in magazin despre toate cele dezbatute pe topicul acesta. Programul va fi 10.00-18.00.andrei0001 scrie:Venim pe 1 sau nu venim ???..am banii la saltea si mi-e ca intru in ei
Un mic, o bere dom' Calin ?Calin Visoianu scrie:Va asteptam cu mare placere pe toti, vineri, 1 februarie, ocazie cu care putem vorbi si in magazin despre toate cele dezbatute pe topicul acesta. Programul va fi 10.00-18.00.andrei0001 scrie:Venim pe 1 sau nu venim ???..am banii la saltea si mi-e ca intru in ei