multumesc danielcotoz, daca imi mai poate recomanda si altcineva lansete& mulinete raman dator:D dau o bere :D...lansetele sa fie neaparat de 3.90 si din 2 tronsoane :D:D si mulinete de preferat cu baitrunner
danielcotoz scrie:iti recomand cel de la carp academy nu stiu modelul insa iti pun o fotografie sa-l vezi. mie imi place ca poti regla la el orice si e foarte stabil. chiar daca e de 5 posturi poti folosi cate vrei (max 5).
Am un prieten care are acest rod pod si pot spune ca este chiar instabil.Pot spune ca eu am fost primul care l-a asamblat cand a fost cumparat. Se poate regla din multe puncte, dar este instabil, se misca cam din toate incheieturile.
nu cred ca vb de acelasi lucru. eu l-am folosit de vreo 3 ori doar insa ........... nici vb de instabilitate. singurul minus e ca dureaza pana il instalezi si il reglezi insa ...... am avut vreo 3 rod pod-uri pana acum si asta mi se pare cel mai ok. nu pun in calcul cele de la solar sau de la fox (ranger sau sky-ul) insa la banii astia mi se pare un deal foarte bun si nu vad necesitatea altuia mai scump. e doar parerea mea
eu ma gandeam la un rod pod cu trepied... ceva pana in 350 400 de lei.sa fie de calitate.... nu stiu de ce mi sa pus pata pe rod pod cu trepied ..dar vreau neaparat din acela
cristi_tm scrie:buna,ma numesc cristi am 23 de ani sunt din timisoara si as dorii cateva sfaturi in legatura cu achizitionarea unor lansete si mulinete pentru pescuitul la crap
sunt incepator si de aceea cer ajutor aici pe crapmania.ro.
initial as dorii sa imi cumpar lansete maver genesis extreme 3.90 si mulinete ryobi proskyer...
astept sfaturi si pentru altfel de scule,bugetul meu este de 2000 de ron.va multumesc
Proskyer + Genesis e o combinatie buna! Le-am vazut la un prieten si sunt ok!
singuru dezavantaj este ca proskyer nu au baitrunner...dar nu cred ca este o foarte mare problema acest lucru.mai ales ca le-am gasit la pretul de 250 ron bucata ( NOI )... fata de pretul din magazin 450...cred ca este o ocazie buna ( in cazul in care cand le voi cumpara si imi vor ajunge la usa in loc de mulinete niste pietre sau cartofi ) :-s )
...cum se face tot mai des la noi in romania...cumperi un lucru si iti vine altceva...dar daca le voi cumpara voi cere sa le trimita prin curier cu posibilitatea de verificare a coletului si banuiesc ca fake-uri nu se fac la modelu asta
cristi_tm scrie:singuru dezavantaj este ca proskyer nu au baitrunner...dar nu cred ca este o foarte mare problema acest lucru.mai ales ca le-am gasit la pretul de 250 ron bucata ( NOI )... fata de pretul din magazin 450...cred ca este o ocazie buna ( in cazul in care cand le voi cumpara si imi vor ajunge la usa in loc de mulinete niste pietre sau cartofi ) :-s )
...cum se face tot mai des la noi in romania...cumperi un lucru si iti vine altceva...dar daca le voi cumpara voi cere sa le trimita prin curier cu posibilitatea de verificare a coletului si banuiesc ca fake-uri nu se fac la modelu asta
vezi ca diferenta dintre cele cu 450-500 lei si astea la 250 lei e ca alea mai scumpe au 3 tamburi metalici
Rod Pod Prologic Lux 4 posturi 400 ron
Lansete Hakuyo MTX 14 3.90 3,5 lbs 220 ron x 4 =880 RON
Mulinete Okuma Power Line 865 220 ron x 4 =880 RON
si iti iei lucruri de calitate si esti aproape de cei 2000 ron
astea pe piata si pe forum sant ryobi nose 1 tambur alu si 1 tambur grafite 230 m fir si alea mai scumpe sant ryoby pro carp cauta atent eu am cautat pe multe siteuri pana am vazut si am sunat prieteni si acum sant lamurit. un prieten a comandat 2 buc trebuie sa ajunga !!! mai vb !!!!
daca nu ai cumparat inca nimic nu te grabi cauta si gandeste ca daca nuti plac si vrei sa vinzi sculele pierzi bani, daca esti din tm dute la mag captura are ceva de crap si au baitruner! sau intra pe captura shop si te lamureste dan 0728843444 si mai vb dupa ce ai fost la magazin are si momeala buna din germania!!