buna,ma numesc cristi am 23 de ani sunt din timisoara si as dorii cateva sfaturi in legatura cu achizitionarea unor lansete si mulinete pentru pescuitul la crap
sunt incepator si de aceea cer ajutor aici pe crapmania.ro.
initial as dorii sa imi cumpar lansete maver genesis extreme 3.90 si mulinete ryobi proskyer...
astept sfaturi si pentru altfel de scule,bugetul meu este de 2000 de ron.va multumesc
eu recomand baracuda mustang II (pe la 160 ron/buc) si mulinete okuma power line ( pe la 200ron/buc) si astfel iti raman bani si de senzori si de swingeri. nu cred ca merita sa iei ceva mia bun. eu lea-m folosit si sunt multumit ca am inceput cu ele si as face aceeasi alegere din nou. si acum folosesc 1-2 bate pe post de marker si merg brici in conditiile in care am tras de ele urat de tot (am vrut sa invat si sa vad cat pot).
Buna si eu sunt incepator dar din cate am auzit pe aici si dupa ce mam uitat la mulineta ce vrei sa o cumperi eu daca as avea banii as fi dispus sa maipun niste bani si sa cumpara asa cv http://carpdiscount.ro/magazin/index.ph ... ts_id=2016
iar in privinta lansetelor am auzit multe despre MTX-uri acum depinde si de bugetul tau si de locul unde vrei sa pescuiesti.
iti recomand cel de la carp academy nu stiu modelul insa iti pun o fotografie sa-l vezi. mie imi place ca poti regla la el orice si e foarte stabil. chiar daca e de 5 posturi poti folosi cate vrei (max 5).