Ajutor!!!

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

cristi_tm

Re: Ajutor!!!

Mesaj de cristi_tm »

daniel_san scrie:daca nu ai cumparat inca nimic nu te grabi cauta si gandeste ca daca nuti plac si vrei sa vinzi sculele pierzi bani, daca esti din tm dute la mag captura are ceva de crap si au baitruner! sau intra pe captura shop si te lamureste dan 0728843444 si mai vb dupa ce ai fost la magazin are si momeala buna din germania!!

multumesc frumos pentru sfat.o sa merg pana la acel magazin,din cate am gasit pe net este situat in zona printu turcesc...andrei saguna...despre acela este vorba?

cristi_tm

Mesaj de cristi_tm »

in schimb am aflat ca Dan are niste boilesuri super bune,ceva cu ficat daca nu ma insel...am fost la pescuit la Otvesti si mi-a dat Alina ( propietara ) cateva bile si mi-a spus ca daca vreau sa imi cumpar gasesc la Dan la captura :D:D:D

macara88
Puncte: 0

Mesaj de macara88 »

Eu am inceput cu shimano nexave de 3.60 si sunt inca ff multumit de ele :D Eu le-am luat destul de bine adik 2 lansete la pret de 1 era o oferta la cei de la GIPO pe vremea aceia .

gabicarp

Mesaj de gabicarp »

Eu am avut ryobi , le-am inlocuit arcul de la tambur cu o bucsa si vreau sa spun ca au fost destul de bune . cel mai mult imi placea ca oboseam pestele dintr-un sfert de tura . iar pe post de baitruner cred ca foloseam 3/4 ture . sunt mulinete bune , cu mult peste alte mulinete despre care se vorbesc , dar nu sunt indeajuns cunoscute .

daniel_san

Mesaj de daniel_san »

cristi ai fost la dan la magazin ai luat ceva sau nu esti hotarat !!sunama si vb 0765700322 daniel-san dai tm

cristi_tm

Mesaj de cristi_tm »

daniel_san scrie:cristi ai fost la dan la magazin ai luat ceva sau nu esti hotarat !!sunama si vb 0765700322 daniel-san dai tm

ti-am trimis PM. nu sunt in tara momentan.cand vin te voi anunta

darius123

Mesaj de darius123 »

Cristi, eu am Maver Genesis Extreme cu Ryobi Proskyer.Daca te intereseaza sa iti faci o parere mai clara, ma contactezi si ti le pot arata.Sunt din Timisoara.
Rod pod-ul de la Carp Academy l-am vazut in Maria, pare interesant, dar mai sunt si alte solutii.Referitor la mulinetele Ryobi Proskyer, eu stiu ca cele 2 modele de pe piata, sunt identice ca mulinete, difera doar echiparea lor.Amandoua sunt modelul Proskyer Nose power(asa scrie pe mulinete si pe cutie la ambele modele), dar unele au un tambur din aluminiu si unul din grafit si cele mai scumpe, vin cu 3 tamburi din aluminiu.Momentan am 3 Ryobi, varianta cu 1 tambur din aluminiu si unul din grafit, dar maine trebuie sa primesc a 4-a mulineta Ryobi, varianta cu 500 ron, cu 3 tamburi din aluminiu.Maine o sa imi dau seama 100% daca sunt identice sau nu.Am cautat si eu pe siteuri din tara si de afara, dar nu mi-am creat o parere clara.Multe din descrieri sunt false si te pot induce in eroare.

cristi_tm

Mesaj de cristi_tm »

darius123 scrie:Cristi, eu am Maver Genesis Extreme cu Ryobi Proskyer.Daca te intereseaza sa iti faci o parere mai clara, ma contactezi si ti le pot arata.Sunt din Timisoara.
Rod pod-ul de la Carp Academy l-am vazut in Maria, pare interesant, dar mai sunt si alte solutii.Referitor la mulinetele Ryobi Proskyer, eu stiu ca cele 2 modele de pe piata, sunt identice ca mulinete, difera doar echiparea lor.Amandoua sunt modelul Proskyer Nose power(asa scrie pe mulinete si pe cutie la ambele modele), dar unele au un tambur din aluminiu si unul din grafit si cele mai scumpe, vin cu 3 tamburi din aluminiu.Momentan am 3 Ryobi, varianta cu 1 tambur din aluminiu si unul din grafit, dar maine trebuie sa primesc a 4-a mulineta Ryobi, varianta cu 500 ron, cu 3 tamburi din aluminiu.Maine o sa imi dau seama 100% daca sunt identice sau nu.Am cautat si eu pe siteuri din tara si de afara, dar nu mi-am creat o parere clara.Multe din descrieri sunt false si te pot induce in eroare.
mersi mult de sfat darius.am prins o oferta super tare in U.K. ca am fost 3 zile.si am fost la un targ...si am cumparat 6 lansete harrison ballista la 600 de lire :) 3 mi le-am oprit mie 3 le vand. deci problema lansetelor am rezolvato.am vazut ca sunt printre cele mai bune lansete cele de la harrison...

cristi_tm

Mesaj de cristi_tm »

@ darius astept pana maine sa imi spui care e treaba cu mulineta. si am vazut tot pe un forum 4 ryobi cu 200 de euro toate ...acuma nu stiu ce sa fac...ma cam tenteaza sa le cumpar dar ma tenteaza si sa mai caut pe ceva siteuri din UK pentru ca sunt mult mai ieftine...la 3 mulinete poti sa faci si economie de 100 120 de lei..deci inseamna ceva si asta

darius123

Mesaj de darius123 »

Sunt vreo 5 anunturi cu mulinete Ryobi, nu stiu de unde au aparut asa multe, ca nu prea se vindea modelul asta.Probabil ca au fost in oferta la Energo.Si eu astept cu nerabdare ziua de maine, sper sa fie identice mulinetele, ca nu am ce face cu 3 Ryobi de un fel si a 4-a diferita.Am cumparat a 4-a mulineta pentru spod si in ideea sa am 3 tamburi din aluminiu in plus, sa ii pot folosi ca tambur de rezerva, in loc de tamburii din grafit.Sper sa se potriveasca si sa fie vorba despre aceiasi mulineta.Ai facut o afacere buna.Sunt curios cand o sa fie asemenea oferte si in Romania.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”