Ajutor!!!

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

cristi_tm

Re: Ajutor!!!

Mesaj de cristi_tm »

[quote="darius123"]Cristi, eu am Maver Genesis Extreme cu Ryobi Proskyer.Daca te intereseaza sa iti faci o parere mai clara, ma contactezi si ti le pot arata.Sunt din Timisoara.

as vrea sa le vad,pe unde stai in tm? eu nu sunt chiar din timisoara...stau in dumbravita.dar nu este problema asta.pot venii unde imi spui tu numa sa fie strada pe gps :D chiar vreau sa vad cum arata cum se simte ryobi :D

cristi_tm

Mesaj de cristi_tm »

darius123 scrie:Sunt vreo 5 anunturi cu mulinete Ryobi, nu stiu de unde au aparut asa multe, ca nu prea se vindea modelul asta.Probabil ca au fost in oferta la Energo.Si eu astept cu nerabdare ziua de maine, sper sa fie identice mulinetele, ca nu am ce face cu 3 Ryobi de un fel si a 4-a diferita.Am cumparat a 4-a mulineta pentru spod si in ideea sa am 3 tamburi din aluminiu in plus, sa ii pot folosi ca tambur de rezerva, in loc de tamburii din grafit.Sper sa se potriveasca si sa fie vorba despre aceiasi mulineta.Ai facut o afacere buna.Sunt curios cand o sa fie asemenea oferte si in Romania.

lansetele nu sunt noi.sunt folosite.se vede ca sunt folosite au urme de uzura.dar nu au defecte,parerea mea este ca am facut o afacere buna...

cristi_tm

Mesaj de cristi_tm »

eu cand am vazut la 200 de ron mulineta am crezut ca exista si replici...chinezarii..d aia nu m-am grabit sa le cumpar

mitzapogan
Puncte: 0

Mesaj de mitzapogan »

mitzapogan scrie:
cristi_tm scrie:buna,ma numesc cristi am 23 de ani sunt din timisoara si as dorii cateva sfaturi in legatura cu achizitionarea unor lansete si mulinete pentru pescuitul la crap
sunt incepator si de aceea cer ajutor aici pe crapmania.ro.
initial as dorii sa imi cumpar lansete maver genesis extreme 3.90 si mulinete ryobi proskyer...
astept sfaturi si pentru altfel de scule,bugetul meu este de 2000 de ron.va multumesc
Proskyer + Genesis e o combinatie buna! Le-am vazut la un prieten si sunt ok!
Cristi, la Darius le-am vazut si ambele sunt bune! :D :D

cristi_tm

Mesaj de cristi_tm »

mitzapogan scrie:
mitzapogan scrie:
cristi_tm scrie:buna,ma numesc cristi am 23 de ani sunt din timisoara si as dorii cateva sfaturi in legatura cu achizitionarea unor lansete si mulinete pentru pescuitul la crap
sunt incepator si de aceea cer ajutor aici pe crapmania.ro.
initial as dorii sa imi cumpar lansete maver genesis extreme 3.90 si mulinete ryobi proskyer...
astept sfaturi si pentru altfel de scule,bugetul meu este de 2000 de ron.va multumesc
Proskyer + Genesis e o combinatie buna! Le-am vazut la un prieten si sunt ok!
Cristi, la Darius le-am vazut si ambele sunt bune! :D :D
de lansete am rezolvat...si nu orice lansete :D harrison ballista. am vb cu darius pe privat despre ceva mulinete.o sa ma intalnesc cu el astazi sau maine sa imi arate mulineta lui...

robyvan
pescar de competitie

Mesaj de robyvan »

cu lansetele ai rezolvat, dar le vinzi.......de ce? :wink:
slowly we rot- by Obituary

cristi_tm

Mesaj de cristi_tm »

robyvan scrie:cu lansetele ai rezolvat, dar le vinzi.......de ce? :wink:
citeste mai sus...am cumparat 6 lansete din anglia cu 600 de lire :) 3 le-am oprit 3 le vand.la banii la care le-am cumparat. mosu de la care le-am cumparat nu vroia sa le dea decat toate.si nu am avut de ales

robyvan
pescar de competitie

Mesaj de robyvan »

cristi_tm scrie:
robyvan scrie:cu lansetele ai rezolvat, dar le vinzi.......de ce? :wink:
citeste mai sus...am cumparat 6 lansete din anglia cu 600 de lire :) 3 le-am oprit 3 le vand.la banii la care le-am cumparat. mosu de la care le-am cumparat nu vroia sa le dea decat toate.si nu am avut de ales
priceput.....
slowly we rot- by Obituary

daniel_san

Mesaj de daniel_san »

azi a primit un prieten 2 ryobi proskier alea de de sait de la maty sant bunicele au tambur rezerva grafit 4+1 RULMENTI 200 M fir de0,40tambur long cast 690 gr tamburul are aproximativ 60 -70 si are o adancire cam 1 cm .eu spun ca nu e ca una cu baitruner de crap .pt crap baitrunerul e grozav.cumparati ce vrei dar cantareste bine ce cumperi ,ai timp pana incepe sezonu la noi mai e timp.salut din (alaska)

mitzapogan

Mesaj de mitzapogan »

daniel_san scrie:azi a primit un prieten 2 ryobi proskier alea de de sait de la maty sant bunicele au tambur rezerva grafit 4+1 RULMENTI 200 M fir de0,40tambur long cast 690 gr tamburul are aproximativ 60 -70 si are o adancire cam 1 cm .eu spun ca nu e ca una cu baitruner de crap .pt crap baitrunerul e grozav.cumparati ce vrei dar cantareste bine ce cumperi ,ai timp pana incepe sezonu la noi mai e timp.salut din (alaska)
se poate rezolva si sa le faci cu frana rapida, strange frana de la minim la maxim in aproape 1 tura :D

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”