as vrea sa le vad,pe unde stai in tm? eu nu sunt chiar din timisoara...stau in dumbravita.dar nu este problema asta.pot venii unde imi spui tu numa sa fie strada pe gps

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
darius123 scrie:Sunt vreo 5 anunturi cu mulinete Ryobi, nu stiu de unde au aparut asa multe, ca nu prea se vindea modelul asta.Probabil ca au fost in oferta la Energo.Si eu astept cu nerabdare ziua de maine, sper sa fie identice mulinetele, ca nu am ce face cu 3 Ryobi de un fel si a 4-a diferita.Am cumparat a 4-a mulineta pentru spod si in ideea sa am 3 tamburi din aluminiu in plus, sa ii pot folosi ca tambur de rezerva, in loc de tamburii din grafit.Sper sa se potriveasca si sa fie vorba despre aceiasi mulineta.Ai facut o afacere buna.Sunt curios cand o sa fie asemenea oferte si in Romania.
Cristi, la Darius le-am vazut si ambele sunt bune!mitzapogan scrie:Proskyer + Genesis e o combinatie buna! Le-am vazut la un prieten si sunt ok!cristi_tm scrie:buna,ma numesc cristi am 23 de ani sunt din timisoara si as dorii cateva sfaturi in legatura cu achizitionarea unor lansete si mulinete pentru pescuitul la crap
sunt incepator si de aceea cer ajutor aici pe crapmania.ro.
initial as dorii sa imi cumpar lansete maver genesis extreme 3.90 si mulinete ryobi proskyer...
astept sfaturi si pentru altfel de scule,bugetul meu este de 2000 de ron.va multumesc
de lansete am rezolvat...si nu orice lansetemitzapogan scrie:Cristi, la Darius le-am vazut si ambele sunt bune!mitzapogan scrie:Proskyer + Genesis e o combinatie buna! Le-am vazut la un prieten si sunt ok!cristi_tm scrie:buna,ma numesc cristi am 23 de ani sunt din timisoara si as dorii cateva sfaturi in legatura cu achizitionarea unor lansete si mulinete pentru pescuitul la crap
sunt incepator si de aceea cer ajutor aici pe crapmania.ro.
initial as dorii sa imi cumpar lansete maver genesis extreme 3.90 si mulinete ryobi proskyer...
astept sfaturi si pentru altfel de scule,bugetul meu este de 2000 de ron.va multumesc![]()
citeste mai sus...am cumparat 6 lansete din anglia cu 600 de lirerobyvan scrie:cu lansetele ai rezolvat, dar le vinzi.......de ce?
priceput.....cristi_tm scrie:citeste mai sus...am cumparat 6 lansete din anglia cu 600 de lirerobyvan scrie:cu lansetele ai rezolvat, dar le vinzi.......de ce?3 le-am oprit 3 le vand.la banii la care le-am cumparat. mosu de la care le-am cumparat nu vroia sa le dea decat toate.si nu am avut de ales
se poate rezolva si sa le faci cu frana rapida, strange frana de la minim la maxim in aproape 1 turadaniel_san scrie:azi a primit un prieten 2 ryobi proskier alea de de sait de la maty sant bunicele au tambur rezerva grafit 4+1 RULMENTI 200 M fir de0,40tambur long cast 690 gr tamburul are aproximativ 60 -70 si are o adancire cam 1 cm .eu spun ca nu e ca una cu baitruner de crap .pt crap baitrunerul e grozav.cumparati ce vrei dar cantareste bine ce cumperi ,ai timp pana incepe sezonu la noi mai e timp.salut din (alaska)