Daiwa vs Shimano

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
Vladut Mateianu
CS SENZOR
Puncte: 0

Daiwa vs Shimano

Mesaj de Vladut Mateianu »

Multi au dreptate referitor la Daiwa Wincast.
Anul acesta am achizitionat o bucata (5500) in teste. Impecabila, lansari ca si cu BBRLC, usoar, frana impecabila...ce sa mai zic, eram super incantat. Chiar doaream sa mai achizitionez 3 bucati, sa am un set .
Cand ce sa vezi ? Acum 6-7 zile o iau din trusa sa o laud cuiva si surpriza ! S-a defectat antireturul, dai la manivela si inainte si inapoi fara sa o mai poti bloca, plus ca troncane infernal !
In concluzie, eu m-am linistit cu mulinetele Daiwa, o singura data am mai avut Daiwa Infinity, tot o mizerie, nu mai intru in detalii ca m-au inervat groaznic !

Asa ca, trec pe Shimano, la sfaturile voastre.
Ce mulineta gasesc in gama 150 euro sa fie usoara, obligatoriu fara bait-runner, frana micrometrica si tambur long cast ?
Astept sfaturile voastre, multumesc.
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Marian Constantin
Veteran

Re: Daiwa vs Shimano

Mesaj de Marian Constantin »

Vladut Mateianu scrie:Multi au dreptate referitor la Daiwa Wincast.
Anul acesta am achizitionat o bucata (5500) in teste. Impecabila, lansari ca si cu BBRLC, usoar, frana impecabila...ce sa mai zic, eram super incantat. Chiar doaream sa mai achizitionez 3 bucati, sa am un set .
Cand ce sa vezi ? Acum 6-7 zile o iau din trusa sa o laud cuiva si surpriza ! S-a defectat antireturul, dai la manivela si inainte si inapoi fara sa o mai poti bloca, plus ca troncane infernal !
In concluzie, eu m-am linistit cu mulinetele Daiwa, o singura data am mai avut Daiwa Infinity, tot o mizerie, nu mai intru in detalii ca m-au inervat groaznic !

Ce mulineta gasesc in gama 150 euro sa fie usoara, obligatoriu fara bait-runner, frana micrometrica si tambur long cast ?

Ultegra 10000 XSC -600 RON
X-treme Baits
https://www.facebook.com/XtremeBaits2013?ref=hl
Campion National 2015 la individual
Powered by Shimano

Bogdan Zaharia
Moderator

Mesaj de Bogdan Zaharia »

Lumea vorbeste frumos despre ultegra xsc si xtc si te incadrezi si in buget

Trimis de pe al meu GT-I8190 folosind Tapatalk
ImagineImagine
BÂZ

mihai florescu
pescar de competitie

Mesaj de mihai florescu »

Vladut, treci pe la Totalfishing, avem in stoc noua gama de Ultegra :wink:

ionut72
pescar de competitie

Mesaj de ionut72 »

miki scrie:Vladut, treci pe la Totalfishing, avem in stoc noua gama de Ultegra :wink:

Vladut, daca-i vorba despre mulinete, lansete, bagajerie, camping, rod-pod-uri, avertizori, imbracaminte, sfatul meu e sa nu cumperi niciodata de la magazinele din Romania. Care au un dezavantaj major: n-au cum sa treaca de "importatorii directi". Asa ca, cel mai bine, cauta pe google pana gasesti preturile cele mai bune si, prin metoda PayPal, fa plata direct de pe card (ai si garantia ca, daca produsul nu-ti vine ti se intorc banii). La pretul de pe magazinele online se adauga comisionul PayPal (care e sub 10 euro de obicei) si taxele de transport intre 10 si 20 de euro. Prin metoda asta ai sanse sa iesi cu minim 25% mai ieftin fata de magazinele din Romania.

A nu se intelege din acest post ca am ceva cu TotalFishing! Ba chiar sunt client destul de fidel al acestuia si il consider unul dintre cele mai o.k.
Zilele petrecute la pescuit nu se scad din totalul zilelor vietii tale!

iohann
Partener Crapmania.ro

Mesaj de iohann »

Vladut Mateianu scrie:Multi au dreptate referitor la Daiwa Wincast.

si eu mi-am luat tot daiwa w, dar imi plac f mult.
o sa vad in timp daca sunt si rezistente.
legat de frana, ca tot ai adus vorba, face pipi pe multe mulinete de top :D

Vladut Mateianu
CS SENZOR

ionut72 scrie:
miki scrie:Vladut, treci pe la Totalfishing, avem in stoc noua gama de Ultegra :wink:

Vladut, daca-i vorba despre mulinete, lansete, bagajerie, camping, rod-pod-uri, avertizori, imbracaminte, sfatul meu e sa nu cumperi niciodata de la magazinele din Romania. Care au un dezavantaj major: n-au cum sa treaca de "importatorii directi". Asa ca, cel mai bine, cauta pe google pana gasesti preturile cele mai bune si, prin metoda PayPal, fa plata direct de pe card (ai si garantia ca, daca produsul nu-ti vine ti se intorc banii). La pretul de pe magazinele online se adauga comisionul PayPal (care e sub 10 euro de obicei) si taxele de transport intre 10 si 20 de euro. Prin metoda asta ai sanse sa iesi cu minim 25% mai ieftin fata de magazinele din Romania.

A nu se intelege din acest post ca am ceva cu TotalFishing! Ba chiar sunt client destul de fidel al acestuia si il consider unul dintre cele mai o.k.
Multumesc Ionut, dar eu din principiu nu cumpar produse de afara. Pot sa-i zic si patriotism....
Ca sa nu mai zic ca la produsele scumpe prefer 100% sa le iau din Bucuresti (Totalfishing sau Ffb, magazinele mele preferate) deoarece am parte de garantie, post-garantie, etc. Si am si patit-o de mai multe ori (penultima cu avertizori Nash, apoi cu mulinetea Daiwa) si s-a rezolvat fara probleme ! De aceea voi ramane fidel acestui principiu.

@miki

Multumesc, voi trece sa vad si noile Shimano ! :wink:
CS SENZOR

Vladut Mateianu
CS SENZOR

iohann scrie:

si eu mi-am luat tot daiwa w, dar imi plac f mult.
o sa vad in timp daca sunt si rezistente.
legat de frana, ca tot ai adus vorba, face pipi pe multe mulinete de top :D
ai pescuit si cu shimano ultegra de care zic baietii ? si daca da, cum sta la frana ?
CS SENZOR

Lao
pescar de competitie

Mesaj de Lao »

Stai ca nu am inteles. S-a defectat in timp ce era in husa? Adica ai pescuit cu ea, ai bagat-o in husa si cand ai scos-o sa o arati la prieten, nu mai mergea antireturul? Ciudat...

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”