Daiwa vs Shimano

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
Alin Galbenu
Moderator
Puncte: 0

Daiwa vs Shimano

Mesaj de Alin Galbenu »

DumiD scrie:Costa dublu si te tin o viata. Tu la anu' trebuie sa-ti vinzi mulinetele ca apare noul baitruner cu 50% mai eficient ca vechiul, conceput anul trecut.
Si, te opui evolutiei ?
Da, sunt de acord ca noile modele shimano nu sunt cine știe ce, motiv pt care pescuiesc cu o mulineta model 2006, si anume Super Ultegra.
Dar daca ma uit la daiwa, sa luam spre exemplu ultimul model... Windcast Br. După ce ca e urâta cu spume, mai este si scumpă.

Apropo de modelele mentionate mai sus, Ultegra. Ai idee pentru ce tip de pescuit sunt fabricate ?
Poate nu știi, dar sunt mulinete de surf cast, nu de crap. Faptul ca noi le-am adaptat la crap nu înseamnă ca trebuie sa fie asa.
Singura mulineta fabricata pentru pescuitul la crap este bblc, si știm cu toții ce mulineta este.
Asa ca, Shimano rulls! :D

viorel dulamita
pescar de competitie

Re: Daiwa vs Shimano

Mesaj de viorel dulamita »

...oltene, dute in baie, spala-te pe fata si trezeste-te :wink: :D ...ai visat destul...

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

viorel dulamita scrie:...oltene, dute in baie, spala-te pe fata si trezeste-te :wink: :D ...ai visat destul...
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

vali003

Mesaj de vali003 »

viorel dulamita scrie:...oltene, dute in baie, spala-te pe fata si trezeste-te :wink: :D ...ai visat destul...
Viorele... dupa spalat si trezit ,va spune acelasi lucru ,pentru ca are dreptate .In materie de mulinete Shimano si atit ,restul .....

viorel dulamita
pescar de competitie

vali003 scrie:
Viorele... dupa spalat si trezit ,va spune acelasi lucru ,pentru ca are dreptate .In materie de mulinete Shimano si atit ,restul .....
...hai, sa nu traim din ...amintiri...cind ai "dezbracat"un rilechrex ultima data...oare :roll: ...e mgs :D ...

viorel dulamita
pescar de competitie

@vali003
...nu vreau sa fac reclama :wink: , dar nici cei ce fac reclama sa ne creada...ne-priceputzi :wink: :D ...cind e vorba de "corent" si de mecanica "e" stiinte grele :wink: :D ...

vali003

Mesaj de vali003 »

viorel dulamita scrie:
vali003 scrie:
...hai, sa nu traim din ...amintiri...cind ai "dezbracat"un rilechrex ultima data...oare :roll: ...e mgs :D ...
Rilechrex nu am avut ocazia sa dezbrac ,dar Luxor Pezon Michel de prin anii 50 am folosit ,si sa revenim la subiect ,nu sint mare fan Mgs. ,prefer noul model de aero technium- 10000 xsc .Este mai silentios ,eu personal ,arunc mai bine cu el ,pina la urma ,la mulinete , fiecare cu ce se intelege mai bine si cit de gras ii este contul in banca :D .

viorel dulamita
pescar de competitie

vali003 scrie:... si cit de gras ii este contul in banca :D .
... :wink: :D ...muncit sau ne-muncit :lol: ...

Alexandru Mihai
pescar de competitie

Mesaj de Alexandru Mihai »

Claudiu Garlea scrie:Pai nea Viorele, la banii care costa Daiwa Windcast, e o mulineta super dupa parerea mea. Cu Windcast-ul chiar am aruncat cu o Daiwa Emblem 3.90 3.75 lbs, ale lui Colotelo, am crezut cam am rupt ceva, ca n-am simtit nimic cand a plecat plumbul.
Nu vreau sa fac antireclama la produsul scris cu rosu...dar...mi sa confirmat inca o data ca ce scrie pe ceva nu e conform cu realitatea...

ps: am aruncat o singura data cu una din cele 4...si a ramas cu 3... :mrgreen:
''Daca mintea iti este oarba ochii sunt inutili.''

Anthony Hopkins

viorel dulamita
pescar de competitie

...poi :roll: , sa revi la MTX-14 :wink: :D ...nu e reclama :lol: ...

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”