Daca imi dai argumente, continuam... Daca nu, nu

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
De 2 ani pescuiesc doar cu Shimano BeastMaster 3,5 lbs...modelul 2011viorel dulamita scrie:...poi, sa revi la MTX-14
![]()
...nu e reclama
...
Alexandru Mihai scrie:Nu vreau sa fac antireclama la produsul scris cu rosu...dar...mi sa confirmat inca o data ca ce scrie pe ceva nu e conform cu realitatea...Claudiu Garlea scrie:Pai nea Viorele, la banii care costa Daiwa Windcast, e o mulineta super dupa parerea mea. Cu Windcast-ul chiar am aruncat cu o Daiwa Emblem 3.90 3.75 lbs, ale lui Colotelo, am crezut cam am rupt ceva, ca n-am simtit nimic cand a plecat plumbul.
ps: am aruncat o singura data cu una din cele 4...si a ramas cu 3...
...somn ushor si cind te vei trezi vei vedea lumea reala...fara marketing, fara preferintze(influentzate de anumite facilitati....)...apropos...un anuntz la tv...si prostia se premiazaAllen Besnovich scrie: Daca dormeam, vorbeam despre alta marca)...
Cata dreptate ai! Deja suntem la pagina 4 si cu siguranta nu e ultima!viorel dulamita scrie:...ei Vladute, cum ai aruncat "pietroiul", s-au umplut trei pagini in topic![]()
...
Nu sunt sigur ca înțeleg care e treaba cu anuntul ăla , dar poate imi explici.?viorel dulamita scrie:...somn ushor si cind te vei trezi vei vedea lumea reala...fara marketing, fara preferintze(influentzate de anumite facilitati....)...apropos...un anuntz la tv...si prostia se premiazaAllen Besnovich scrie: Daca dormeam, vorbeam despre alta marca)...
![]()
![]()
![]()
...
Dar vaaaai ce vocal am devenit de cand ne-am inverzit nick-name-ul.viorel dulamita scrie: ...somn ushor si cind te vei trezi vei vedea lumea reala...fara marketing, fara preferintze(influentzate de anumite facilitati....)