Daiwa vs Shimano

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
osc1or
Veteran
Puncte: 0

Re: Daiwa vs Shimano

Mesaj de osc1or »

voi chiar ati tinut o astfel de mulineta premium vreodata in mana?
Critic echilibrat

Claudiu Garlea
pescar de competitie

Mesaj de Claudiu Garlea »

Am tinut, dar n-am aruncat cu ea. Nu imi place sa arunc cu alte scule daca nu sunt ale mele, nu ma simt sigur pe mine si al doilea ...ochii vad, inima cere si cine stie ce vand.

viorel dulamita
pescar de competitie

Mesaj de viorel dulamita »

...ei Vladute, cum ai aruncat "pietroiul", s-au umplut trei pagini in topic :wink: :lol: ...

Claudiu Garlea
pescar de competitie

Mesaj de Claudiu Garlea »

Pai nea Viorele, la banii care costa Daiwa Windcast, e o mulineta super dupa parerea mea. Cu Windcast-ul chiar am aruncat cu o Daiwa Emblem 3.90 3.75 lbs, ale lui Colotelo, am crezut cam am rupt ceva, ca n-am simtit nimic cand a plecat plumbul.

viorel dulamita
pescar de competitie

Mesaj de viorel dulamita »

Claudiu Garlea scrie:Pai nea Viorele, la banii care costa Daiwa Windcast, e o mulineta super dupa parerea mea...
... :wink: :D ...dar si mulineta, masina... sunt... ca femeia, daca nu le ungi...scirtiie :lol: :lol: :lol: ...

DumiD
Pescar de competitie

Mesaj de DumiD »

BMW sau Mercedes?
Nu e corect sa judecati Daiwa dupa Windcast. De ce nu judecati Shimano dupa Beasmaster de exemlpu?
Tine mai mult de preferinte.....englezul conservator va opta pentru Daiwa, romanul, mai manelist din gena, va opta pentru Shimano. Motivul e limpede, noul tambur abcd, noul sistem baitruner 7...asta nu inseamna ca alege gresit, pur si simplu strategia de marketing Shimano se pliaza pe felul nostru de a fi, in care nou inseamna bun.

Alin Galbenu
Moderator

Daiwa vs Shimano

Mesaj de Alin Galbenu »

Windcast-ul nu costa cât beastmaster, ci cât Ultegra. Si de aici tragem concluziile.
Acel beastmaster de care vorbesti tu, poate fi comparat cu Crosscast, si cred ca si aici tot shimano câștiga, si nu prin strategia de marketing ci prin calitatea materialelor folosite.
Tot ce are daiwa bun, costa dublu fata de shimano, de asta alegem shimano!

DumiD
Pescar de competitie

Mesaj de DumiD »

Costa dublu si te tin o viata. Tu la anu' trebuie sa-ti vinzi mulinetele ca apare noul baitruner cu 50% mai eficient ca vechiul, conceput anul trecut.

Albert
pescar de competitie

Mesaj de Albert »

DumiD scrie:Costa dublu si te tin o viata. Tu la anu' trebuie sa-ti vinzi mulinetele ca apare noul baitruner cu 50% mai eficient ca vechiul, conceput anul trecut.
Si e cu 300% mai bun decat ala de-l ai pe mulineta "care te tine o viata". :lol: :lol:

Neamtul
pescar de competitie

Mesaj de Neamtul »

Sincer sa fiu, nici eu nu sunt prea incantat de modelele actuale de la Shimano si ma refer aici la Ultegre. Tot ce a urmat dupa BBLC si Ultegra XTA nu mai e de aceasi calitate. Ultegra XTB 14000 e mai slaba din toate pdv decat vechiul
bblc, le-am avut pe amandoua si stiu ce vorbesc. Ce sa mai zic de XSC, XTC, CI4, etc...

Bine, nici Daiwa nu sta prea grozav in ultimii ani...

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”