toate lungimile si tc posibile incepand cu tc 2lb si terminand cu 3,5lb! greys spune ca cele de 13 ft si 3,5 tc sunt masini de aruncat, pret recomandat de producator 129 gbp! sunt cele mai ieftine de la greys.
x flite
blank slim, si sunt , scaun fuji, inele fuji sic, maner slim. aceeiasi varietate ca la prodigi. 12 ft 3,5 tc pret recomandat 220 bgp.
fx4 si fx5, 12 ft respectiv 13 ft, au fost bete de surfcast, adaptate pescuitului la crap! nu se mai fabrica dar se mai gasesc prin stocuri mai vechi! fx5 se recomanda lansari cu greutati iintre 4-8 oz.
garantia nelimitata pe viata e reala. dintr-o greseala am lovit spodul meu de pamant si am deteriorat inelul de varf! am taiat segmentul deteriorat in segmente de 10 cm, am pus totul intr-uj plic, l-am trimis impreuna cu suma de 20 gbp, iar in 3 zile am avut livrat un nou segment de varf, nou nout! ireprosabil! dpdv calitativ .....super! niste lansete vazute bine oriunde in lume, si care fac cinste casei hardy, proprietarii lui greys!
Greys x flite , 13 ft, 3.5 lbs, garantie pe viata acordata de Senzor(ca sa stea omul linistit ! ) ,pret magazin 400 euro. Trebuiesc vazute !
Si ptr cei interesati am primit si celebrele Nash Pursuit Extreme, recunoscute ptr cele mai lungi lanseuri ! 3.90 m, 3-5 lbs, inel de plecare de 50 mm, pret magazin 450 euro.
Si eu votez cu Greys Dupa mai multe luni de cautare si incercari a tot ce poate fi numit lansete pentru crap existente pe piata Britanica am ales greys raportul calitate pret mi se pare excelent cu toate ca nu sant cele mai tari bete eu zic ca merita mai ales ca au garantie pe viata Urmeaza sa le cumpar am sa pot sati dau mai multe detalii dupa ce le vad la lucru pe balta:idea:
Odata eram tentat sa-mi iau Century FMJ pentru reclama la lanseurile extreme, apoi am aflat ca ele de fapt sunt niste pari care nu au nici o legatura cu pescuitul.
De fapt care lansete sunt cele mai recomandate pentru lanseuri extreme(dar sa aiba totusi si ceva de oferit in drill) ???