MTX14 sau Prologic C2

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
RSC
Pescar de competitie

Re: MTX14 sau Prologic C2

Mesaj de RSC »

...
Fişiere ataşate
365_fullsize_adevarul-pentru-curve.jpg
365_fullsize_adevarul-pentru-curve.jpg (28.82 KiB) Vizualizat de 1346 ori
"Keep it simple!"

Lao
pescar de competitie
Puncte: 0

Mesaj de Lao »

zfcristian scrie:
Ia fa tu lumina si pentru noi, sa vedem in ce sfere inalte te desfasori tu si in ce intuneric stam noi ! :lol:
Nu ''noi'' ci tu. Si ca un exemplu, ti-ai luat ci4 dar nu te-a interesat din ce mehlem sunt facute? Cred ca esti cam ipocrit..sau chiar nu te-a interesat si le-ai luat din snobism sa te dai mare cu ele pe garla. Orice pescar care are minim un an pe forum, inainte de a achizitiona un lucru se intereseaza de el. Probabil numai snobii sau cei care nu se uita la bani nu se mai informeaza asupra produsului si considera ca daca e scump automat e si bun. Adevarul e ca e e scump e si bun dar...mai exista si un dar..

zfcristian
Pescar de competitie

Mesaj de zfcristian »

Lao scrie:
zfcristian scrie:
Ia fa tu lumina si pentru noi, sa vedem in ce sfere inalte te desfasori tu si in ce intuneric stam noi ! :lol:
Nu ''noi'' ci tu. Si ca un exemplu, ti-ai luat ci4 dar nu te-a interesat din ce mehlem sunt facute? Cred ca esti cam ipocrit..sau chiar nu te-a interesat si le-ai luat din snobism sa te dai mare cu ele pe garla. Orice pescar care are minim un an pe forum, inainte de a achizitiona un lucru se intereseaza de el. Probabil numai snobii sau cei care nu se uita la bani nu se mai informeaza asupra produsului si considera ca daca e scump automat e si bun. Adevarul e ca e e scump e si bun dar...mai exista si un dar..
Asa cum v-am mai spus aveti o gandire ingusta care justifica ocupatia Dvs actuala.
Vis a vis de mulinete, m-am interesat despre ceea ce inseamna Ci4 si care sunt calitatile care recomanda o mulineta din acest material dar de aici pana la a ma apuca sa sap si sa vad din ce se compune Ci4 e drum lung dar sunt sigur ca Dvs care aveti mai mult timp liber o sa elucidati aceasta problema si o sa ne spuneti nu numai formula dar si procedura de productie .
WTF ?
Nu ma intereseaza, asa cum am mai spus ma intereseaza ceea ce imi poate aduce mie util produsul respectiv iar daca o sa isi muste buzele unul ca tine pe balta atunci cand vede mulinetele ei bine ce sa zic asta e bonus :mrgreen:

Nu inteleg de ce tot timpul te lovesti de mine pe forumul asta , nu ai loc de mine, faptul ca esti mai in varsta nu inseamna ca esti detinatorul adevarului absolut si nu trebuie sa fiu de acord cu tine asa cum nici tu nu trebuie sa fii de acord cu mine
Repet ce am mai spus la adresa ta Paaaaaaaaaaaaa!!!!!

Lao
pescar de competitie

Mesaj de Lao »

zfcristian scrie: Nu ma intereseaza, asa cum am mai spus ma intereseaza ceea ce imi poate aduce mie util produsul respectiv iar daca o sa isi muste buzele unul ca tine pe balta atunci cand vede mulinetele ei bine ce sa zic asta e bonus :mrgreen:
Mda...exact cum am presupus..atitudine tipica de snob oparit care se duce pe garla cu mulinete scumpe sa dea bine si sa-l invidieze lumea. Nici nu ma asteptam la mai mult :lol:
Q.E.D.

Dar o pagina mai incolo afirmai ca nu te intereseaza ce si cum...Se pare ca si aici e adevarat cand am afirmat ca aberezi la greu si trolezi
In rest stai si joaca tontoroiul pe forum, si asa n-ai timp de pescuit, macar pe aici sa pescuiesti.. :mrgreen:

zfcristian
Pescar de competitie

Mesaj de zfcristian »

Lao scrie:macar pe aici sa pescuiesti.. :mrgreen:
Prietene nu iti face griji de lipsa mea de timp pentru pescuit care intr-adevar exista , ai face mai bine sa iti faci griji de lipsa ta de ocupatie!
Repet, poate intelegi dar nu cred pentru ca tu ai tot timpul din lume :
PAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAa !!!!!

Just Fish

Mesaj de Just Fish »

Asta da topic de iarna :mrgreen: :mrgreen:

Toate aceste idei si păreri duc la infinit :mrgreen:

P.S -Eu unul Mias dori sa vad mai multă bunatate pe acest forum măcar cât sunt sarbatorile de Crăciun :roll:
- eu cred ca dacă vrei sa îți faci dusmani sau sa dai de :twisted: :twisted: intra la rubrica COMENTARII ECHIPAMENT CRAP si dați cu părerea indiferent de ea ca e buna,rea sau adevarata,falsa
- haideti sa Facem topicuri separate la anumite produce din aceeași gama ( EX de ce nu participa Dacia Logan împreuna cu BMW , Volvo , Ferrari sau ETC PENTRU mașina anului ?! ) pt ca nu sunt din aceeași clasa cu toate ca acest nume DACIA produce mașini exact ca ori ce alta marca ,, BMW , Ferrari, etc" iar adevarul toate mașinile merg pe strada si toate ajung la destinație
- HAIDETI SA FIM CU TOȚI PRIETENI indiferent de parerea fiecăruia , gusturile fiecăruia sau ideile fiecăruia
VA DORESC UN CALDUROS LA MULȚI ANI TUTUROR PESCARILOR DE PE ACEST FORUM SI UN CRĂCIUN FERICIT ALĂTURI DE CEI DRAGI :wink:
Anton Adrian
CCC Club Crap Corbu
Campion National 2017
Vicecampion Mondial 2017

max-carpfishing

Mesaj de max-carpfishing »

Campione del Mondo di Long Casting nella cat.MTX14 " si cam atat :lol: :lol: :lol:

bigstar

Mesaj de bigstar »

Oprea Marian scrie:Pretul unei lansete nu se vede in cate tone de ciortani scoate, nici cat de departe arunca momitorul cu mamaliga, nici in cat de rigida este. Sunt mult mai multe lucruri care fac ca un BRAND sa fie numit asa. Ati pescuit vreodata cu un Century Fat Boy Slim? Ati analizat vreodata calitatea detaliului unui indicator Fox original? Stiati ca Fox a inventat piciorul reglabil la patul de pescuit, indicatorul cu brat rigid la care se mai adauga o lista imensa de inovatii? Ati citit vreodata cu placere un articol scris de Frank Warwick despre pescuitul la 150m cu saculeti PVA? Ati asteptat vreodata cu nerabdare sa vedeti ce inoxuri mai scoate Martin Locke? Stiati ca firul de par si tipul de inelare specific lansetelor moderne de crap au fost inventate de ei? Eu nu sunt cel mai in masura sa vorbesc despre cat de buni sunt englezii, dar in aceeasi situatie cu mine cred ca se afla nMitranescu, Mateianu sau Zarguzon. Pana una alta tot ce se face in Romania sunt simple copii, nici macar atat de bune incat sa depaseasca originalul. Care este subiectul, in fond?

mare dreptate ai asta incercam si eu sa explic da so ajuns tot la altele ... asta e romanu sa fie moka si in rest nu mai conteaza :))

bigstar

Mesaj de bigstar »

clabuc scrie:
zfcristian scrie:
Dan Mitranescu scrie: Eu apelez inca odata la "liniste". Este ultima mea postare in acest sens.
Dane, ai bucatica ta de piata, nu renunta la ea.
Nu stiu de unde se ataca tocmai cei de la BF care :
1 au cam cele mai scumpe produse in general ;
2 au cea mai nesimtita taxa de transport , 25 lei , e o prostie sa iei 5 plicuri de ace cu 100 lei si sa platesti 25 lei transport la ele dar asta e vrajeala de 2 lei, la volumul lor de colete sunt sigur ca au super preturi sau au oameni slabi si intr-adevar platesc 25 lei caz in care ar trebui sa ii dea afara;
3 au stocurile varza la fff multe produse;
4 Ciudat ca un lider de piata asa cum se considera ei in 2010 au fost pe pierdere iar in 2011 au avut un profit cam cat un set de bete bune , ce sa intelegem ca abia acum va creste business-ul ??? :mrgreen: Nu cred ......

Bine ati venit pe piata libera, :mrgreen: sper sa apara din ce in ce mai multi producatori cu bete, cobre si mai stiu eu ce si sa incepeti si voi sa va indreptati atentia spre clienti .
Faptul ca ati intrat si pe stationar si pe rapitor este o dovada clara ca vanzarile voastre nu mai sunt ce au fost dar incercati sa va indreptati spre client , sa veniti in intampinarea nevoilor lui si nu sa il jecmaniti cand ii prindeti pe la voi pe la subsol pe acolo.
Tipurile de carbon nu prea ma intereseaza atata timp cat o lanseta isi face treaba , "lista de ingrediente" e OK sa o urmaresti doar la mancare in rest la carbon e ...... cancan
as adauga vanzatori incompetenti si nepasatori plus o politica de garantie de mai bine te duci si te impusti. cat de snob sa fii sa dai 17 mil pe o lanseta stiind ca la garantie in cel mi bun caz trebuie sa astepti cateva luni si/sau sa platesti transportul in anglia. sigur exista o piata si ptr lansete de 17 mil dar mai ales la banii aia trebuie si servicii pe masura. Nu am auzit de probleme cu acordarea garantiei la Mitranescu - in schimb la big fish ..... :roll:

:)) ba daca dai 17 mil pe un bat nu te mai uiti la 15 euro transport pt garantie si sa iti mai zic ceva in germania aia atata laudata este fix lafel daca bubui un hi`s sau un c2 tot 3 4 luni astepti pt garantie asa ca ... in general pt toti cei anglia astepti ...

tare topicul asta si cel mai mult imi place ca sunt multi peci care se ataca unu cu doi cum comentezi ceva :))

mihnea bh

Mesaj de mihnea bh »

Oprea Marian scrie:Pretul unei lansete nu se vede in cate tone de ciortani scoate, nici cat de departe arunca momitorul cu mamaliga, nici in cat de rigida este. Sunt mult mai multe lucruri care fac ca un BRAND sa fie numit asa. Ati pescuit vreodata cu un Century Fat Boy Slim? Ati analizat vreodata calitatea detaliului unui indicator Fox original? Stiati ca Fox a inventat piciorul reglabil la patul de pescuit, indicatorul cu brat rigid la care se mai adauga o lista imensa de inovatii? Ati citit vreodata cu placere un articol scris de Frank Warwick despre pescuitul la 150m cu saculeti PVA? Ati asteptat vreodata cu nerabdare sa vedeti ce inoxuri mai scoate Martin Locke? Stiati ca firul de par si tipul de inelare specific lansetelor moderne de crap au fost inventate de ei? Eu nu sunt cel mai in masura sa vorbesc despre cat de buni sunt englezii, dar in aceeasi situatie cu mine cred ca se afla nMitranescu, Mateianu sau Zarguzon. Pana una alta tot ce se face in Romania sunt simple copii, nici macar atat de bune incat sa depaseasca originalul. Care este subiectul, in fond?
Nu e chiar asa. Englezii au inventat si fotbalul si acum stau la televizor si aplauda cand joaca Brazilia . Argentina sau Spania ! Si in pescuit au avut inventii, dar era lor a apus ! Chair daca mai sunt nostalgici care cumpara produse scumpe ca sunt englezesti, marea parte a pescarilor romani s-a desteptat si cauta calitatea fara sa se uite la brand ! Si ti-as putea arata niste piketi de inox facuti de nea Nicu la fabrica dupa indicatiile mele, de nu stie Martin Locke ce sunt aia....si costa si mult sub jumate ! De ce ? Pentru ca prostia si smecheria trebuiesc taxate. De fapt asta sti si tu.... :mrgreen: Spor la vanzari pe 2013.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”