MTX14 sau Prologic C2

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
Albert
pescar de competitie
Puncte: 0

Re: MTX14 sau Prologic C2

Mesaj de Albert »

RSC scrie: Dan Mitranescu este, prin produsele accesibile ca pret si corespunzatoare calitativ pe care le promoveaza pe piata romaneasca, unul dintre pionii importanti in industria asta prin facilitarea "accesului" unui numar mare de practicanti ai acestui hobby/sport, fie ca vorbim de pescari de "competie", fie ca vorbim de "amatori".
Aha.Deci tu spui ca, de fap, Dan Mitranescu fura clienti Oborului sau Dragonului. Da-mi voie sa ma indoiesc d-asta :) De ce? Produsele vandute de el nu sunt chiar asa ieftine si nici nu poate concura, ca brand si capacitate de vanzare, cu cele doua.
Mai degraba se gandeste un pescar..informat sa dea 500 RON pe-un MTX decat pe-un..Prologic sau Daiwa din aceiasi categorie de pret decat sa auzi pe-un incepator: ma duc sa-mi iau lansete ieftine de la Mitranescu(in loc de Obor) :)
RSC scrie:Cine zice ca Mitranescu fura sigur clienti de la marcile consacrate nu are o viziune de ansamblu asupra intregului business legat de pescuit...
In primul rand, in Romania, inca nu exista business-ul (legat de) pescuit. Sunt niste baieti care fac bani din asta.Bravo lor, da' pan' la business mai e cale lunga. Pe langa asta nici n-am sustinut ca am o viziune de ansamblu(pff...cat lemn in exprimarea asta :lol: )

Doru Voican

Mesaj de Doru Voican »

Pt Dan Mitranescu
Eu din cate am inteles, omu nici nu te-a jignit si nici nu s-a luat de produsele tale. Cred ca tu mergi pe ideea ca cine nu e cu tine e impotriva ta. Dar cineva poate sa nu fie cu tine dar sa nu iti fie dusman.
Ar trebui sa te obisnuiesti cu faptul ca nu toata lumea e obligata sa-i placa produsele oferite de tine, fiecare om are alt criteriu de alegere.
Parerea mea e sa te mai temperezi si sa judeci mai drept pt ca pana la urma e un forum unde fiecare isi da cu parerea, nu e obligatoriu sa laude anumite produse numai pt ca au platit pt reclama.

Vrei sa auzi si sa citesti numai laude si aprecieri pozitive, cum ii placea lui Ceausescu, fa-ti forumul tau si care este impotriva ta si a produselor tale, il banezi. Simplu. Ceausescu ii trimitea la canal.
Si din ce am citit, este un topic de alegere intre doua marci de lansete, nu un topic sau o arie pt un anumit tip de lansete.
Nume utilizator schimbat din Doctorul in Doru Voican

Dan Mitranescu
Veteran

Mesaj de Dan Mitranescu »

Doctorul scrie:Pt Dan Mitranescu
Eu din cate am inteles, omu nici nu te-a jignit si nici nu s-a luat de produsele tale. Cred ca tu mergi pe ideea ca cine nu e cu tine e impotriva ta. Dar cineva poate sa nu fie cu tine dar sa nu iti fie dusman.
Ar trebui sa te obisnuiesti cu faptul ca nu toata lumea e obligata sa-i placa produsele oferite de tine, fiecare om are alt criteriu de alegere.
Parerea mea e sa te mai temperezi si sa judeci mai drept pt ca pana la urma e un forum unde fiecare isi da cu parerea, nu e obligatoriu sa laude anumite produse numai pt ca au platit pt reclama.
Poate asa se vede mai bine .
popescugeorge scrie:Momentan nici eu nu-mi permit Century sau Free Spirit dar nici nu spun ca strugurii sunt acrii. Nu e o rusine sa nu-ti permiti, dar e o rusine sa nu recunosti meritele altora (tradeaza obtuzitate in gandire), chiar daca nu sunt romani de ai nostri. Nationalismul dus la extrem naste monstrii - mai ales ca in cazul Mitranescu e un nationalism cu ochi oblici :O Eu voi cauta intotdeauna calitatea garantata de o lume intreaga si chiar daca voi plati in plus pe marketingul occidental macar imi dau seama ca si marketingul asta imi face zilele de iarna mai frumoase si ma minte frumos cat sa cumpar cu placere.
Ce-i care nu vad cu ochi buni semnatura mea pot spune ca mari avantaje nu am de pe urma ei. Doar ca in viziunea mea acolo gasesc o adevarata pestera a lui Aladin in materie de scule de pescuit. Si cred ca e greu sa contrazica cineva lucrul asta. Daca Big Fish n-ar mai fi, ne-ar ramane doar optiunea de a cumpara lansete Free Spirit originale Hakuyo sau indicatori Hakuyo Mk2 mai buni si mai ieftini decat ai jepcarilor alora de la Fox..aa si speciali tunati de Mitranescu
Ramaneti la aceeasi parere ?
Calomnie si ironie ... gratuit ! De ce ? Cu ce am gresit ?

Vreau sa aud critici dovedite din partea celor care mi-au cumparat produsele sau mi-au ascultat sfaturile . De la nume care nu le cunosc sau nici macar nu ma cunosc nu pot sa accept asa ceva . ... si totusi reactionez pentru a ma apara ... Atat !!!
Ultima oară modificat Joi Dec 20, 2012 16:51 de către Dan Mitranescu, modificat 1 dată în total.

alinteodor79

Mesaj de alinteodor79 »

popescugeorge scrie:Momentan nici eu nu-mi permit Century sau Free Spirit dar nici nu spun ca strugurii sunt acrii. Nu e o rusine sa nu-ti permiti, dar e o rusine sa nu recunosti meritele altora (tradeaza obtuzitate in gandire), chiar daca nu sunt romani de ai nostri. Nationalismul dus la extrem naste monstrii - mai ales ca in cazul Mitranescu e un nationalism cu ochi oblici :O Eu voi cauta intotdeauna calitatea garantata de o lume intreaga si chiar daca voi plati in plus pe marketingul occidental macar imi dau seama ca si marketingul asta imi face zilele de iarna mai frumoase si ma minte frumos cat sa cumpar cu placere.
Ce-i care nu vad cu ochi buni semnatura mea pot spune ca mari avantaje nu am de pe urma ei. Doar ca in viziunea mea acolo gasesc o adevarata pestera a lui Aladin in materie de scule de pescuit. Si cred ca e greu sa contrazica cineva lucrul asta. Daca Big Fish n-ar mai fi, ne-ar ramane doar optiunea de a cumpara lansete Free Spirit originale Hakuyo sau indicatori Hakuyo Mk2 mai buni si mai ieftini decat ai jepcarilor alora de la Fox..aa si speciali tunati de Mitranescu
Ai impresia ca firmele pe care le lauzi tu sunt impecabile?
Set de 3 crosete FOX care s-au rupt in maxim 5 partide, dupa care am folosit vreo 2 sezoane o croseta SENZOR mult mai ieftina, insa foarte buna.
Geanta FOX pentru ROD POD horizon la care s-a stricat fermoarul dupa 1 an(nu a fost chiar ieftina). Aceeasi problema stiu ca e si la husele de SKY POD.
Croseta KORDA trebuie sa lipesti tija cu super glue deoarece iese din maner.
si cred ca exemplele pot continua.

Lucian Manea

Mesaj de Lucian Manea »

Cred ca orice pescar de top, potent financiar (de la noi sau de afara) indiferent de numele lui, are in echipament si produse de firma, produse de top, dar si produse ... sa le zicem "no-name". Pt ca FOX , KORDA, SOLAR, NASH, etc... au produse de top dar sunt unele capitole, la care poti face rabat sau chiar inlocui.
Sincer, prefer sa folosesc plumbi de la Mitranescu decat sa dau 8-9 lei pe unul de la Korda. Dar nu mi-as lua niciodata un leadcore de la Mitranescu, prefer sa ma duc la un magazin unde pot gasi Kryston.

Si exemplele pot continua...dar cam asta e ideea.
http://www.selectbaits.com Premium Quality Carp Food

Doru Voican

Mesaj de Doru Voican »

Ce ai subliniat tu acolo nu are legatura cu o jignire sau ca s-a luat omu de tine , dupa cum te-ai exprimat. Pur si simplu a fost o exprimare metaforica pe care tu ai luat-o ca pe un afront personal si faci din tantar armasar. Ca de obicei.
Eu zica sa lasam topicul omului curat, sa-si aleaga ce lanseta doreste, nu sa intervina distribuitorul si sa-si propovaduiasca produsele. Am inteles ca e o arie separata pt asa ceva.
Si din ce am obs, cum aduce cineva o aluzie voalata cu tenta negativa, hop si tu sa-i dai in cap. Iti mai repet, prea faci din tantar armasar si le iei personal.
Pana la urma sa nu-ti dauneze aceste aceste iesiri pe care le ai...
Lasa lucrurile sa curga natural, fa-ti reclama cat doresti pe aria dedicata si lasa-i pe altii sa decida ce e mai bun pt ei, nu-i influenta tu. Cu timpul o sa-si dea seama si singuri daca au facut alegerea buna sau rea. Si raspunsul va veni de la bazar ca tot ai afirmat ca-l monitorizezi.

gor965
Moderator

Mesaj de gor965 »

Doctorul scrie:Eu din cate am inteles, omu nici nu te-a jignit si nici nu s-a luat de produsele tale........
Cred ca n-ai citit tot topicul..."prosteala" de la pagina 7, e de pus in rama ! :mrgreen:
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

Doru Voican

Mesaj de Doru Voican »

Nu, recunosc. Nu am timp sa citesc chiar toate topicurile. Dar pana la urma era vb de acest topic, unde este vorba de o simpla alegere nu de o promovare de produse sau concursuri. Sau vendette personale.

zfcristian
Pescar de competitie

Mesaj de zfcristian »

Doctorul scrie:Nu, recunosc. Nu am timp sa citesc chiar toate topicurile. Dar pana la urma era vb de acest topic, unde este vorba de o simpla alegere nu de o promovare de produse sau concursuri. Sau vendette personale.
Discutiile au degenerat.
Ideea de baza pana la urma este ca e loc pentru toti si scule scumpe si ieftine dar pe de alta parte sa nu ne apucam sa spunem ca Mtx o poti compara cu His200 sau altele .
Fiecare are locul ei pe piata iar oamenii aleg in functie de bani, opine personale , dorinte ascunse sau mai stiu eu ce , de aici a degenerat discutia

clabuc

Mesaj de clabuc »

e bine asa, e f interesant topicul. eu totusi nu am vazut nimic concret in legatura cu diferenta intre lansete scumpe si cele ieftine. Comparatie century cu mtx de exemplu, ce face century concret mai bine decat mtx ? Daca exista astfel de argumente jos palaria, daca nu exista => e destul de dubioasa diferenta enorma de pret si miroase a prosteala.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”