Aha.Deci tu spui ca, de fap, Dan Mitranescu fura clienti Oborului sau Dragonului. Da-mi voie sa ma indoiesc d-astaRSC scrie: Dan Mitranescu este, prin produsele accesibile ca pret si corespunzatoare calitativ pe care le promoveaza pe piata romaneasca, unul dintre pionii importanti in industria asta prin facilitarea "accesului" unui numar mare de practicanti ai acestui hobby/sport, fie ca vorbim de pescari de "competie", fie ca vorbim de "amatori".

Mai degraba se gandeste un pescar..informat sa dea 500 RON pe-un MTX decat pe-un..Prologic sau Daiwa din aceiasi categorie de pret decat sa auzi pe-un incepator: ma duc sa-mi iau lansete ieftine de la Mitranescu(in loc de Obor)

In primul rand, in Romania, inca nu exista business-ul (legat de) pescuit. Sunt niste baieti care fac bani din asta.Bravo lor, da' pan' la business mai e cale lunga. Pe langa asta nici n-am sustinut ca am o viziune de ansamblu(pff...cat lemn in exprimarea astaRSC scrie:Cine zice ca Mitranescu fura sigur clienti de la marcile consacrate nu are o viziune de ansamblu asupra intregului business legat de pescuit...