Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
nu te supara,dar tu esti serios?carbocalm scrie:Salut,
Eu am FL Strategist de 3.90 .
Daca arunci bine o sa ajungi la 130 de metri cu momitor cu un fir de 0.20-0.25 mm
Cauta in forum ca sunt destule topic-uri legate de aceasta lanseta.
Unii spun ca in mainile unor aruncatori rapizi aceste lansete se rup (un varf costa 60 lei in Dragon).
O alta diferenta ar fi intre modelul cu mandrina metalica despre care se spune ca e mai tare decat cel cu mandrina normala.
Eu am aruncat cu plumbi de 110-130 g cat am putut si nu au cedat de aceea le recomand.
Tocmai am recitit ce am scris si mi-am dat seama ca am aberat.balan petrica scrie:nu te supara,dar tu esti serios?carbocalm scrie:Salut,
Eu am FL Strategist de 3.90 .
Daca arunci bine o sa ajungi la 130 de metri cu momitor cu un fir de 0.20-0.25 mm
Cauta in forum ca sunt destule topic-uri legate de aceasta lanseta.
Unii spun ca in mainile unor aruncatori rapizi aceste lansete se rup (un varf costa 60 lei in Dragon).
O alta diferenta ar fi intre modelul cu mandrina metalica despre care se spune ca e mai tare decat cel cu mandrina normala.
Eu am aruncat cu plumbi de 110-130 g cat am putut si nu au cedat de aceea le recomand.
adica cum draq sa afirmi ca poti sa dai cu o lanseta de 170-180 ron din dragon,cu fir 0,25 ,CU MOMITOR, la 130 m....
![]()
![]()