Pareri SPOMB

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

florinalin
pescar de competitie
Puncte: 0

Re: Pareri SPOMB

Mesaj de florinalin »

aleen scrie:
florinalin scrie:
aleen scrie:Tinand cont de distanta la care poti ajunge cu spomb-ul, e cam inutil :D
Daca tie distanta de 70-80 m (poate si mai mult, depinde si de lanseta) ti se pare inutila...asa este. Tine cont ca de cele mai multe ori nu este nevoie sa pescuim la 150 de m fata de mal.....
De cele mai multe ori.... da!
mie spomb-ul mi se pare fff util si nu este partida in care sa nu-l folosesc. nadesc orice cu el, chiar si bile...desi am cobra. nu cred ca are rival pe piata, avand in vedere cantitatea de nada aruncata, distanta la care se arunca si mai ales ca totul cade grupat si fara pierderi in apa.
A bad days fishing is better than a good day at work...

ionut72
pescar de competitie

Mesaj de ionut72 »

Ca sa raspund si la prima intrebare: parerea mea e ca spomb-ul este una dintre cele mai utile inventii din ultimii ani in domeniul pescuitului la crap.
Zilele petrecute la pescuit nu se scad din totalul zilelor vietii tale!

acidutzu

Mesaj de acidutzu »

Un accesoriu foarte util in trusa pescarului.
Iti recomand sa fie de firma, nu chinezarie. Sunt aproape la fel, dar arunca diferit.
De obicei nadesc cu spombul, cu ajutorul unui spod de 5,5 lb, iar cand este nevoie sa nadesc la distante mai mari, apelez la navomodel.
Totusi, mi se pare mai corect cu spombul.
"Invingatorii nu pierd niciodata"

florinalin
pescar de competitie

Mesaj de florinalin »

acidutzu scrie:Un accesoriu foarte util in trusa pescarului.
Iti recomand sa fie de firma, nu chinezarie. Sunt aproape la fel, dar arunca diferit.
De obicei nadesc cu spombul, cu ajutorul unui spod de 5,5 lb, iar cand este nevoie sa nadesc la distante mai mari, apelez la navomodel.
Totusi, mi se pare mai corect cu spombul.

De acord cu tine, si eu recomand unul de firma. Am avut si doua copii....ambele s-au facut praf, se sparg la balamale desi arata absolut identic. Se pare ca sunt facute dintr-un material mai casant care nu rezista asa bine impactului cu apa. Insa cu cel original nu am nici o problema.

atb333atb

Mesaj de atb333atb »

Subscriu in privinta "condorului" cu mentiunea ca se pot intarii balamalele cu sarma :) mai ales daca nu ai de rezerva.
Mie imi mai place si korda skyrider. Iar pebaltile mai salbatice daca clipezi racheta poti sa o asezi frumos pe apa fara multa galagie cu putina tehnica.
Flaviu Zapartan. Virusat recent de pescuit.

osc1or
Veteran

Mesaj de osc1or »

Am facut si eu greseala cu condorul :)
3 bucati am avut, ultima s-a spart la balamale de la prima aruncare
Acum am un spomb care m-a tinut vreo 6-7 partide fara probleme
Critic echilibrat

charlex
pescar de competitie

Mesaj de charlex »

Un echipament foarte util. Asigura o nadire precisa, in cantitate suficient de mare si cu posibilitatea de a transporta nada la distante apreciabile, la care nici nu visam folosind rachete, prastie, foaie verde... Daca reusesti sa eviti malul celalalt nu are motive sa se deterioreze prea repede (totusi, nimic nu tine vesnic). Face zgomot dar nu cred sa-mi fi ratat vreo partida din cauza asta, fie ea si de 12 ore. Eu am folosit fara probleme un SPOMB aproape doua sezoane, dupa care l-am pierdut pe Moara fiindca a cedat inaintasul.
Atentie, prostii imi provoaca repulsie; ii rog, pe aceasta cale, sa se abtina!

florinalin
pescar de competitie

Mesaj de florinalin »

am vazut azi in magazin un spomb care nu este nici spomb-ul normal...dar nici mini spomb. este undeva intre ele ca dimensiune si capacitate. l-am luat in mana, l-am deschis si va spun sincer ca mi se pare cea mai buna alegere intre cele doua, combina si nevoia de distanta (cred ca zboara cel mai bine dintre cele doua) si nevoia de capacitate, intra lejer doi pummi de boabe de porumb sau alte seminte. in sezonul ce vine cu siguranta voi avea in trusa si unul din asta.

osc1or
Veteran

Mesaj de osc1or »

este noul spomb midi
Critic echilibrat

acidutzu

Mesaj de acidutzu »

osc1or scrie:este noul spomb midi
Interesant. Merita incercat. Eu am decat modelul mare.
Ca fapt divers, spombul (cel mare) cantareste 60 grame, in el intra cca. 90 - 120 grame porumb, depinde cat de bine il incarcam.
"Invingatorii nu pierd niciodata"

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”