Pareri SPOMB

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

osc1or
Veteran
Puncte: 0

Re: Pareri SPOMB

Mesaj de osc1or »

Eu de cele mai multe ori pierd spombul in malul de vis a vis, prin sarme, pomi sau cine mai stie ce e pe acolo..
P.s. spombul de la mitranescu nu se poate sparge la balamale, nu e Condorul de 30 de lei, e o copie mai buna si costa 15 lei parca.
Critic echilibrat

florinalin
pescar de competitie

Mesaj de florinalin »

darius123 scrie:Am vazut o gramada de spomburi Condor si de la Mitranescu, sparte dupa prima zi de folosire. Cel mai bine, folositi spombul original si ii adaugati ceva spuma, minge ping-pong, orice il face sa pluteasca, in caz de ruptura. Intr-o partida de cateva zile, spombul o sa ajunga la mal.Daca se scufunda, nu mai aveti ce sa faceti.
am folosit si eu vreo 2 spomb-uri condor...unul pierdut prin scufundare si unul facut praf la balamale. in cele din urma am cumparat unul original...alb. Din cate am remarcat, astea nu se scufunda....lansez....aterizeaza...astept o secunda sa se goleasca si il vad ca pluteste....nu se duce la fund.
A bad days fishing is better than a good day at work...

Dan Mitranescu
Veteran

Mesaj de Dan Mitranescu »

osc1or scrie:Eu de cele mai multe ori pierd spombul in malul de vis a vis, prin sarme, pomi sau cine mai stie ce e pe acolo..
P.s. spombul de la mitranescu nu se poate sparge la balamale, nu e Condorul de 30 de lei, e o copie mai buna si costa 15 lei parca.
Condorul a fost gresit deoarece prinderea firului se facea direct de axul balamalei din plastic .La varianta actuala prinderea se face de arcul metalic , iar arcul este prins de cupe.
In primavara urmatoare apare si varianta midi ,pe un drum mai scurt .

Acest model ( midi ) este cel mai bun atunci cand dorim nadire la mare distanta , chiar si cu lansete de putere. Se incarca undeva la 120g greutate mult mai potrivita pentru majoritatea lansetelor ,fata de 200g cat are varianta mare incarcata.
Personal arunc cu cel mare ( fir de 0,20 ) aprox. 145 m , pe cand cu varianta midi arunc aprox. 165m .

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”