Eu de cele mai multe ori pierd spombul in malul de vis a vis, prin sarme, pomi sau cine mai stie ce e pe acolo..
P.s. spombul de la mitranescu nu se poate sparge la balamale, nu e Condorul de 30 de lei, e o copie mai buna si costa 15 lei parca.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
am folosit si eu vreo 2 spomb-uri condor...unul pierdut prin scufundare si unul facut praf la balamale. in cele din urma am cumparat unul original...alb. Din cate am remarcat, astea nu se scufunda....lansez....aterizeaza...astept o secunda sa se goleasca si il vad ca pluteste....nu se duce la fund.darius123 scrie:Am vazut o gramada de spomburi Condor si de la Mitranescu, sparte dupa prima zi de folosire. Cel mai bine, folositi spombul original si ii adaugati ceva spuma, minge ping-pong, orice il face sa pluteasca, in caz de ruptura. Intr-o partida de cateva zile, spombul o sa ajunga la mal.Daca se scufunda, nu mai aveti ce sa faceti.
Condorul a fost gresit deoarece prinderea firului se facea direct de axul balamalei din plastic .La varianta actuala prinderea se face de arcul metalic , iar arcul este prins de cupe.osc1or scrie:Eu de cele mai multe ori pierd spombul in malul de vis a vis, prin sarme, pomi sau cine mai stie ce e pe acolo..
P.s. spombul de la mitranescu nu se poate sparge la balamale, nu e Condorul de 30 de lei, e o copie mai buna si costa 15 lei parca.