Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
Mergi pe Shimano Tribal cu ....Ultegre(care vrei tu) si vei fi supermultumitlucian156 scrie:Este clar ca fiecare din noi alege un ansamblu lanseta-mulineta din mai multe puncte de vedere, al calitatii, fiabilitatii, esteticului, bugetului...etc Eu insa sunt 100% hotarat in a alege Shimano Tribal Velocity ca si lanseta dar inca am inca mici semne de intrebare in ceea ce priveste mulineta, in sensul ca sunt constient ca Shimano Aerlex este mai ok decat Okuma Axeon dar singurul lucru care imi ridica semne de intrebare este greutatea celor 2. Aerlex-ul cantareste 745g iar Axeon-ul 570g. Credeti ca cele 745g ale Aerlex-ului fara fir, fac din ea o mulineta grea si dificil de folosit in comparatie cu Axeon-ul? Oare imi va fi greu sa o folosesc si sa lansez cu acest ansamblu(Velocity+Aerlex)?
Asta am vrut sa-ti spun si eulucian156 scrie:Florin Pata, as merge pe Ultegre dar din pacate nu mi le pot permite...deocamdata. Deocamdata raman la Aerlex de care cred ca voi fi multumit, asta daca intre Aerlex si Navi putem pune semnul = . Singurul inconvenient pe care il vad la Aerlex ar fi greutatea de 745g...dar sper sa ma descur cu ele, mai ales gandindu-ma ca lansarea dureaza 1 min, in rest ansamblu sta pe rodpod.
lucian156 scrie:Florin Pata, as merge pe Ultegre dar din pacate nu mi le pot permite...deocamdata. Deocamdata raman la Aerlex de care cred ca voi fi multumit, asta daca intre Aerlex si Navi putem pune semnul = . Singurul inconvenient pe care il vad la Aerlex ar fi greutatea de 745g...dar sper sa ma descur cu ele, mai ales gandindu-ma ca lansarea dureaza 1 min, in rest ansamblu sta pe rodpod.