De unde ordine asta?lucifier1986 scrie:ordinea data de dvs e eronata.intotdeauna e greys si nash iar dupa aceea shimano,dintre aceste 3 firme, la bete de pescuit.ca la bagajerie,camping,etc NA$U e peste toti.sanatate

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
De unde ordine asta?lucifier1986 scrie:ordinea data de dvs e eronata.intotdeauna e greys si nash iar dupa aceea shimano,dintre aceste 3 firme, la bete de pescuit.ca la bagajerie,camping,etc NA$U e peste toti.sanatate
Domnule Pata, eu personal cred ca e suficient pentru MTX ca sa bata la fund Beast-Master, dealtfel niste lansete din gama de jos ale lui Shimano, pe care le-am avut si abia am asteptat sa scap de ele.Florin Pata scrie:Beast Master-urile apartin unei clase superioare de lansete fata de MTX ! MTX reprezinta un raport excelent pret/calitate/long cast ... dar atat ! Incepand cu Beast Master(catre modelele superioare),la Shimano lansetele sunt peste Nash si Greys! Sunt de acord ca la haine,bagajerie si camping NASH este No. 1 !
sfat personal: nu iti mai lua niciodata o lanseta pe baza ce auzi de la altii.....testeazale tu cu mainile tale si vezi diferentele intre ele.....scurt.Asa este cel mai bine!bmg scrie:Salutare,
Ma puteti ajuta cu un sfat din experineta voastra in alegerea uneia din urmatoarele lansete:
Lanseta Shimano Beast Master BX 13' 3,5lb 2 buc.
HAKUYO MTX 14 (3,90 M - 3,75 Lbs) 2 buc
Care e diferenta intre ele.
Multam
George Andreescu scrie:Domnule Pata, eu personal cred ca e suficient pentru MTX ca sa bata la fund Beast-Master, dealtfel niste lansete din gama de jos ale lui Shimano, pe care le-am avut si abia am asteptat sa scap de ele.Florin Pata scrie:Beast Master-urile apartin unei clase superioare de lansete fata de MTX ! MTX reprezinta un raport excelent pret/calitate/long cast ... dar atat ! Incepand cu Beast Master(catre modelele superioare),la Shimano lansetele sunt peste Nash si Greys! Sunt de acord ca la haine,bagajerie si camping NASH este No. 1 !
In ce priveste clasamentele pe care le faceti atat dumneavoastra cat si alti utilizatori, mi se par copilaresti, fiindca sunt pline de subiectivism si merg pe principiul ca "al meu e cel mai bun"