Shimano Beast Master BX 13' 3,5lb 2 buc vs MTX 14 3,75 Lbs

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
bmg
Puncte: 0

Re: Shimano Beast Master BX 13' 3,5lb 2 buc vs MTX 14 3,75 L

Mesaj de bmg »

Neamtul scrie:
Andrei G scrie:
Lao scrie: Tu inca dormi? Sau nu ai vazut ce s-a scris mai sus? Omul (ygor) afirma ca lanseaza cu o lanseta semiparabolica 130-140m. HI-S 200 este una dintre cele mai bune lansete pt aruncat la distanta. In concluzie el poate sa arunce 225-250m, daca analizam performanta realizata cu o lanseta net inferioara. Acum ai inteles?
Nu stiu cat e de adevarat :roll: dar am auzit de la mai multe persoane ca se poate arunca departe cu Beastmaster chiar daca nu are actiune rapida. Nu cred ca oamenii astia aveau motive sa ma minta.
Tind sa cred ca e posibil avand in vedere ca si eu ating/trec de 100m cu majoritatea lansetelor pe care le-am folosit. Cu un fir subtire si cu o tehnica buna eu zic ca se poate.
Asa am auzit si eu ca se arunca departe cu Beastmaster chiar daca are actiune parabolica si nu rapida.

Bafta

zfcristian
Pescar de competitie

Mesaj de zfcristian »

Neamtul scrie: Nu stiu cat e de adevarat :roll: dar am auzit de la mai multe persoane ca se poate arunca departe cu Beastmaster chiar daca nu are actiune rapida. Nu cred ca oamenii astia aveau motive sa ma minta.
Tind sa cred ca e posibil avand in vedere ca si eu ating/trec de 100m cu majoritatea lansetelor pe care le-am folosit. Cu un fir subtire si cu o tehnica buna eu zic ca se poate.
Depinde pe mana cui pica, dar cu un fir ok, o mulineta ok si mai ales cu un aruncator bun ........ Du-te Dica du-te !!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Sigur nu o sa va para rau de alegerea facuta !!!

Alexandru Mihai
pescar de competitie

Mesaj de Alexandru Mihai »

Peste 160 de metri, cu 0,25 mm, plumb de 110 grame, mulineta Okuma Oryx, lanseta Beastmaster 390 cm, 3,5 lbs.
''Daca mintea iti este oarba ochii sunt inutili.''

Anthony Hopkins

max-carpfishing

Mesaj de max-carpfishing »

bmg scrie:Salutare,

Multumesc frumos tuturor pt. raspuns.
Tocmai ce am achizitionat un set de Shimano Beast Master BX 13' 3,5lb 2 buc.
Sunt convins ca am facut o alegere buna si de viitor.
Fir intins si numai bine.
Felicitari pentru alegerea facuta...Shimano Beast Master BX (2011) este ultima din clasa de top,urmeaza TRIBAL CARP lanseta de trecere la clasa super top,clasament dupa catalogul Shimano din 2011 si 2012 :D Eu pe ale mele le-am echipat cu mulinete BBRLC noi modelul vechi...nu stiu de ce,dar am impresia ca parca aceste bete au fost facute intentionat pentru aceste mulinete :evil:
La fel fir intins si numai bine.
Apropo de Long Casting...cine vrea sa-l practice sa-mi spuna si ii dau link (sau pot merge personal sa vorbesc cu respectivul fabricant,un fost campion mondial...cu o lanseta facuta de el)unde sa isi faca lansete custom speciale si poate intr-o buna zi va face lansari record asa cum au facut altii :wink:
296.97m !!!
114gms on 0.14mm line - the Argentinian Record Holder

Albert
pescar de competitie

Mesaj de Albert »

max-carpfishing scrie:.Shimano Beast Master BX (2011) este ultima din clasa de top,urmeaza TRIBAL CARP lanseta de trecere la clasa super top
Nu e chiar asa :) Beast Master e varful gamei "medium". Tribal Crap inlocuieste Force Master-ul si e "entry" in gama de top a carei varf e Tribal Ultra.
Una peste alta eu cred ca Shimano face bete bune(si eu tot bete Shimano manuiesc) asa ca..felicitari pentru achizitii si spor la driluit :)

marian_popescu
pescar de competitie

Mesaj de marian_popescu »

force master e sub beast master, nu stiu de unde le scoateti pe astea
sa le stapanesti sanatos, oricum, le-ai luat, sa te bucuri de ele

zfcristian
Pescar de competitie

Mesaj de zfcristian »

Eu stiam ca ordinea este :
Forcemaster
Beastmaster
Speedmaster
Tribal, alte nebunii
Daca va uitati si la preturi cam asta e scara de crestere a preturilor !

Oricum batul este super ok , eu unul nu regret nicio clipa alegerea facuta !

Neamtul
pescar de competitie

Mesaj de Neamtul »

Albert scrie:
max-carpfishing scrie:.Shimano Beast Master BX (2011) este ultima din clasa de top,urmeaza TRIBAL CARP lanseta de trecere la clasa super top
Nu e chiar asa :) Beast Master e varful gamei "medium". Tribal Crap inlocuieste Force Master-ul si e "entry" in gama de top a carei varf e Tribal Ultra.
Una peste alta eu cred ca Shimano face bete bune(si eu tot bete Shimano manuiesc) asa ca..felicitari pentru achizitii si spor la driluit :)
E chiar asa cum spune max-carp. Force Master e o clasa sub BeastMaster si probabil ca a fost inlocuit de Vengeance sau Catana sau ce mai produc ei. Noua lanseta Tribal Carp inlocuieste modelul Speedmaster AX.
Cel mai bun raport calitate/pret/performanta din gama de bete Shimano cred ca le au Beastmaster si Tribal Long Cast. :wink:

George Andreescu

Mesaj de George Andreescu »

Florin Pata scrie:
George Andreescu scrie:
Florin Pata scrie:Beast Master-urile apartin unei clase superioare de lansete fata de MTX ! MTX reprezinta un raport excelent pret/calitate/long cast ... dar atat ! Incepand cu Beast Master(catre modelele superioare),la Shimano lansetele sunt peste Nash si Greys! Sunt de acord ca la haine,bagajerie si camping NASH este No. 1 !
Domnule Pata, eu personal cred ca e suficient pentru MTX ca sa bata la fund Beast-Master, dealtfel niste lansete din gama de jos ale lui Shimano, pe care le-am avut si abia am asteptat sa scap de ele.
In ce priveste clasamentele pe care le faceti atat dumneavoastra cat si alti utilizatori, mi se par copilaresti, fiindca sunt pline de subiectivism si merg pe principiul ca "al meu e cel mai bun"

Domnule Andreescu,

In general nu raspund persoanelor care au o opinie diferita,dar pentru ca sunteti atat de elegant in exprimare,ma simt dator sa imi exprim cateva idei:
1) Este un forum liber in care oricine poate sa-si exprime parerea "copilareste" sau chiar "batraneste"
2) In functie de preferinte si de experienta, fiecare clasifica sau achizitioneaza produsele cu cel mai bun raport calitate/pret/buget ,raport care este diferit de la persoana la persoana
3) Orice opinie personala are o doza de subiectivism deoarece gusturile sau preferintele difera
4) "Al meu este cel mai bun" nu se regaseste in realitate deoarece eu am alte tipuri de lansete.Am avut Beast Master si la momentul respectiv, am fost foarte multumit de ele.Am pescuit si cu MTX-urile unui prieten de cateva ori si nu m-au incantat.
5) Din cunostintele mele gama de lansete Shimano este urmatoarea :Alivio,Hyperloop,Vengeance,Catana,Force Master,Beast Master,SpeedMaster si Aerocast.Deci Beast Master poate fi considerata o gama aproape de varful Shimano.
6) Lansetele Beast Master cuprind o varietate de modele si regret ca dumneavoastra ati fost nemultumit de unul dintre ele
7) Cu riscul de a deranja anumiti posesori de MTX-uri ,acestea sunt considerate un fel de "pari!" care ajuta pescarii cu mai putina experienta si care nu doresc sa "investeasca sume!", la obtinerea unor distante mai bune de aruncare.
8) O parte a utilizatorilor care "isi dau cu parerea! " pot fi "acuzati :D !" de experienta!
Deoarece scopul opiniilor noastre pe acest forum este sa ajutam pescarii care solicita informatii,nu cred ca startul unor polemici bazate doar pe orgolii personale poate fi folositor.

O seara placuta,
Domnule Pata,
Eu am vrut sa subliniez doar faptul ca dumneavoastra spuneti ca MTX-urile au un excelent (daca nu ma-nsel, adjectivul nu are superlativ) raport calitate-pret-long cast, iar apoi le trceti in urma lansetelor shimano. Dati-mi voie sa nu va inteleg si sa va rog in acelasi timp sa-mi dezvaluiti ce lansete folositi ca sa ma lamuresc totusi unde este gresala :wink:
De fapt, mi se pare ca v-am vazut o data pe moara si daca nu va confund, atunci aveti tot shimano, ceva din gama tribal, cre sunt tot niste "pari" :D . Sa inteleg ce nici dumneavoastra nu puteti fi "acuzat" de experienta ? :D
Numai bine va doresc !

Florin Pata

Mesaj de Florin Pata »

Domnule Andreescu,

Exista 3 posibilitati :

1) Aveti ceva cu mine personal?
2) Aveti o aversiune fata de Shimano/Tribal?
3) Aveti MTX-uri?

Daca varianta reala este Nr. 1 , va rog sa imi spuneti care este motivul (pe PM) si sa-mi oferiti ocazia sa ma revansez.In cazul variantelor 2 si 3 nu voi continua o polemica cu dumneavoastra.

Fir intins tuturor,

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”