Florin Pata scrie:George Andreescu scrie:Florin Pata scrie:Beast Master-urile apartin unei clase superioare de lansete fata de MTX ! MTX reprezinta un raport excelent pret/calitate/long cast ... dar atat ! Incepand cu Beast Master(catre modelele superioare),la Shimano lansetele sunt peste Nash si Greys! Sunt de acord ca la haine,bagajerie si camping NASH este No. 1 !
Domnule Pata, eu personal cred ca e suficient pentru MTX ca sa bata la fund Beast-Master, dealtfel niste lansete din gama de jos ale lui Shimano, pe care le-am avut si abia am asteptat sa scap de ele.
In ce priveste clasamentele pe care le faceti atat dumneavoastra cat si alti utilizatori, mi se par copilaresti, fiindca sunt pline de subiectivism si merg pe principiul ca "al meu e cel mai bun"
Domnule Andreescu,
In general nu raspund persoanelor care au o opinie diferita,dar pentru ca sunteti atat de elegant in exprimare,ma simt dator sa imi exprim cateva idei:
1) Este un forum liber in care oricine poate sa-si exprime parerea "copilareste" sau chiar "batraneste"
2) In functie de preferinte si de experienta, fiecare clasifica sau achizitioneaza produsele cu cel mai bun raport calitate/pret/buget ,raport care este diferit de la persoana la persoana
3) Orice opinie personala are o doza de subiectivism deoarece gusturile sau preferintele difera
4) "Al meu este cel mai bun" nu se regaseste in realitate deoarece eu am alte tipuri de lansete.Am avut Beast Master si la momentul respectiv, am fost foarte multumit de ele.Am pescuit si cu MTX-urile unui prieten de cateva ori si nu m-au incantat.
5) Din cunostintele mele gama de lansete Shimano este urmatoarea :Alivio,Hyperloop,Vengeance,Catana,Force Master,Beast Master,SpeedMaster si Aerocast.Deci Beast Master poate fi considerata o gama aproape de varful Shimano.
6) Lansetele Beast Master cuprind o varietate de modele si regret ca dumneavoastra ati fost nemultumit de unul dintre ele
7) Cu riscul de a deranja anumiti posesori de MTX-uri ,acestea sunt considerate un fel de "pari!" care ajuta pescarii cu mai putina experienta si care nu doresc sa "investeasca sume!", la obtinerea unor distante mai bune de aruncare.

O parte a utilizatorilor care "isi dau cu parerea! " pot fi "acuzati

!" de experienta!
Deoarece scopul opiniilor noastre pe acest forum este sa ajutam pescarii care solicita informatii,nu cred ca startul unor polemici bazate doar pe orgolii personale poate fi folositor.
O seara placuta,