Shimano Beast Master BX 13' 3,5lb 2 buc vs MTX 14 3,75 Lbs

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
zfcristian
Pescar de competitie
Puncte: 0

Re: Shimano Beast Master BX 13' 3,5lb 2 buc vs MTX 14 3,75 L

Mesaj de zfcristian »

bmg scrie:Salutare,

Multumesc frumos tuturor pt. raspuns.
Tocmai ce am achizitionat un set de Shimano Beast Master BX 13' 3,5lb 2 buc.
Sunt convins ca am facut o alegere buna si de viitor.

Fir intins si numai bine.
Ti-ai pus cunoscatorii in cap, pfoaaaaa .... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ps: Felicitari, nu o sa iti para rau , chiar daca sunt "alea proaste de la Shimano " :mrgreen:
Daca te obisnuiesti repede cu ele si inveti sa le incarci nu o sa iti para rau de alegerea facuta .

bmg

Mesaj de bmg »

zfcristian scrie:
bmg scrie:Salutare,

Multumesc frumos tuturor pt. raspuns.
Tocmai ce am achizitionat un set de Shimano Beast Master BX 13' 3,5lb 2 buc.
Sunt convins ca am facut o alegere buna si de viitor.

Fir intins si numai bine.
Ti-ai pus cunoscatorii in cap, pfoaaaaa .... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ps: Felicitari, nu o sa iti para rau , chiar daca sunt "alea proaste de la Shimano " :mrgreen:
Daca te obisnuiesti repede cu ele si inveti sa le incarci nu o sa iti para rau de alegerea facuta .

Ms frumos

In Martie sunt direct pe Moara, abia astept sa le incerc.

MUltam frumos

zfcristian
Pescar de competitie

Mesaj de zfcristian »

bmg scrie:
Ms frumos

MUltam frumos
Daca ai ocazia cat mai e vremea ok iesi si fa niste aruncari sa te obisnuiesti cu ele .
Ce mulinete folosesti ? Iti recomand mulinete cu tambur mare, ai primul inel la 123 cm de mandrina si zboara firul fara probleme .
Eu am incercat si mulinete cu tambur de 5000 sau 8000 dar cel mai bine se pupa cu tambur mare de 10000 sau 12-14000 .

bmg

Mesaj de bmg »

zfcristian scrie:
bmg scrie:
Ms frumos

MUltam frumos
Daca ai ocazia cat mai e vremea ok iesi si fa niste aruncari sa te obisnuiesti cu ele .
Ce mulinete folosesti ? Iti recomand mulinete cu tambur mare, ai primul inel la 123 cm de mandrina si zboara firul fara probleme .
Eu am incercat si mulinete cu tambur de 5000 sau 8000 dar cel mai bine se pupa cu tambur mare de 10000 sau 12-14000 .
Salut

Mulinete Okuma Powerliner in momentu de fata, ma gandeam sa iau Daiwa Windcast pe viitor. (ce mulineta se preteaza cel mai bine cu beast master)

Florin Pata

Mesaj de Florin Pata »

Felicitari pentru alegere!Nu vei regreta!Okuma Powerliner este o mulineta OK daca are tambur mare!Daca nu doresti "fite" cel mai bun raport calitate/pret/performanta pentru moment este reprezentat de Shimano BBRLC vechi.Deoarece a aparut generatia noua,poti gasi BBRLC-uri noi (modelul vechi) la preturi foarte bune!

Fir intins tuturor!

Lao
pescar de competitie

Mesaj de Lao »

Andrei G scrie:
Cu un HI-S 200 dai lejer 225-250m.
De unde dai tu LEJER 225-250m? De pe luna poate, unde forta gravitationala e mai mica. :lol: :lol:

Sunt aruncatori buni care abia se screm sa atinga 200 m si tu dai lejer 225-250m? :mrgreen:

Andrei G

Mesaj de Andrei G »

Lao scrie:
Andrei G scrie:
Cu un HI-S 200 dai lejer 225-250m.
De unde dai tu LEJER 225-250m? De pe luna poate, unde forta gravitationala e mai mica. :lol: :lol:
Tu inca dormi? Sau nu ai vazut ce s-a scris mai sus? Omul (ygor) afirma ca lanseaza cu o lanseta semiparabolica 130-140m. HI-S 200 este una dintre cele mai bune lansete pt aruncat la distanta. In concluzie el poate sa arunce 225-250m, daca analizam performanta realizata cu o lanseta net inferioara. Acum ai inteles?
WLC Carp Club

Lao
pescar de competitie

Mesaj de Lao »

Eu nu dorm dar probabil tu nu stii sa te exprimi. Sa inteleg ca ai fost caustic cand ai afirmat "LEJER 225-250m"? Sau ai luat-o de buna? Ca daca ai luat-o de buna, ai probleme....

Lao
pescar de competitie

Mesaj de Lao »

Ignora mesajul de mai sus. Am fost amandoi pe aceeasi lungime de unda dar nu ne-am inteles. :lol:

Neamtul
pescar de competitie

Mesaj de Neamtul »

Andrei G scrie:
Lao scrie: Tu inca dormi? Sau nu ai vazut ce s-a scris mai sus? Omul (ygor) afirma ca lanseaza cu o lanseta semiparabolica 130-140m. HI-S 200 este una dintre cele mai bune lansete pt aruncat la distanta. In concluzie el poate sa arunce 225-250m, daca analizam performanta realizata cu o lanseta net inferioara. Acum ai inteles?
Nu stiu cat e de adevarat :roll: dar am auzit de la mai multe persoane ca se poate arunca departe cu Beastmaster chiar daca nu are actiune rapida. Nu cred ca oamenii astia aveau motive sa ma minta.
Tind sa cred ca e posibil avand in vedere ca si eu ating/trec de 100m cu majoritatea lansetelor pe care le-am folosit. Cu un fir subtire si cu o tehnica buna eu zic ca se poate.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”