Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
Nu, angrenajele nu sunt ca la versiunea XSA. Difera putin. XSA nu are plastic delocviorel doloc scrie:Servus Allen si mersi pentru raspuns.
Am vazut pozele atasate de tine, cu interiorul CI4 XSA 10000, am citit cu atentie toate postarile voastre, despre detaliile tehnice etc.
Doua aspecte ma intereseaza la modelul CI4 14000 XSB(al treilea, il stiu deja...greutatea foarte mica):
1. Cum aseaza firul...tu spui, sper, din surse obiective, ca a fost imbunatatit sistemul "slow oscilation", daca e asa, am aflat deja un raspuns la intrebarea mea si
2. Daca are ceva plastic in interior...sau angrenajele sunt ca la CI4 XSA.
Am explicat de ce imi doresc sa aflu aceste doua detalii....strict, pentru a creste distanta lanseurilor. Eu consider ca pentru un aruncator mediu, ca mine, o greutate mai mica a mulinetei, coroborata cu o asezare foarte buna a firului, imi poate aduce cativa metri in plus, alaturi de MTX CLASS.
PS. Vreau sa inlocuiesc doua BBLC(chiar daca mai au garantie) cu doua din modelele CI4 14000 XSB/XSA.
O seara buna.
Iti recomand sa iti iei XTC. De ce zic asta? Si eu le luasem in calcul, dar m-am tot jucat pe balta si in magazin cu ambele modele. Imi par mult mai inchegate XTC-urile. Am zis imi par. Posibil sa fie "greierasii" de pe creier, cum spunea si Allen.dyna scrie:Salut.Am zis ca s urate noile modele de ultegre,dar azi am fost si am pus mana pe niste Xsc uri si m am indragostit de ele instantaneu...imi plac f mult....singurul lucru care nu mi a placut a fost fusta mulinetei,fata de modelele mai scumpe au niste briz brizuri pe fusta,niste gauri(pare f sensibila fusta la atingere in portiunile acelea)....am o intrebare pentru Allen...ai avut probleme cu fusta la Xsc uri?...vreau sa mi cumpar acest model...multumesc anticipat.
dyna scrie:Em intrebat de fusta de la Xsc....imi pare cam sensibila in partile unde are briz brizuri....am pus intrebarea pentru cineva care a avut mulineta si poate sa ma ajute....A AVUT VRE UNUL DIN VOI...CEI CARE ATI AVUT XSC URI PROBLEME CU FUSTA LA ACEST MODEL?multumesc...astept raspunsuri,vreau sa mi cumpar acest model , nu Xtc.