Lucian SV scrie:Dane dă-le pace. ei nu știu că toți fabrică bețele la marele popor. problema este cât vor să plătească eticheta. sau știu și îți mai bagă câte-o indirectă să vadă dacă te sesizezi.
Inclin sa cred ca "indirecta" este mai mult o "saltare la fileu".
Din februarie sant posesor de velocity si am pescuit exclusiv plantat cu toate ca am cumparat-o pt pescuitul din mana.
Astazi am venit de pe balta unde am facut o partida scurta ca de sfarsit de sezon si am pescuit din mana si in asteptarea capturi fiind balta goala am facut aruncari.
Am pescuit la cca 70-80 m cu firul clipsat si am nadit cu spombul mic de la domnul mitranescu.
Din start iti spun ca eu nu am nici o treaba cu aruncatul si cu toate astea am aruncat destul de mult pt mine.pe bucata de balta unde am exersat distanta pana in mal este de 140m din spusele administratorului.am aruncat cca la cca10-15 metri de mal si toate aruncarile au fost trambe.ori cat mam chinuit nu am reusit sa arunc drept.balta este colt de rai,pescari din craiova ma pot corecta in privinta distantei.folosesc monofilament de 0.30 si inaintas conic korda.pot baga mana in foc ca spombul cu care am nadit al puteam duce la aceasi distanta.in paralel am aruncat si cu lanseta colegului.
Xs1 intensity echipata cu mono de 25 si inaintas textil.cu aceasta am dat exact in mal.la ambele am folosit plumb cu tije de 120gr.
In dril velocity mie nu imi place,fiind foarte puternica,pesti sub 9-10 kg eu nu-i simt.
Insa te ajuta mult in agatatura si praguri zic eu
"V-am lasat saraci si prosti,v-am gasit si mai saraci si mai prosti"
Constantin Brancusi,sculptor roman.
Judaru si gusti daca va deranjeaza parerea mea va puteti abtine.asta este parerea mea de incepator.alea sant parerile voastre de "profesionisti"?
Sau poate de biciuscari(asta ca sa fiu in tonul forumului.de circari)
Asa o simt eu,asa ma inteleg eu cu ea si asta este concluzia mea.
Aveti o parere despre lansete sau doar santeti postaci?
Inca o data acest forum isi dovedeste limitele si calitatea.....
"V-am lasat saraci si prosti,v-am gasit si mai saraci si mai prosti"
Constantin Brancusi,sculptor roman.