Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
Nu am cantarit momitoarele cand lee faceam , dar le faceam la o greutate rezonabila...pescarusull scrie:Cand spui momitor, cam la ce greutate ajunge el ? Asa cum il incarci tu adica.
Vezi ca stii despre ce este vorbapescarusull scrie:Si de beast am auzit ca s-au rupt multe. Probabil din lotul celor oferite cu husa aia cadou.
Este priza pe care o foloseste Cristi indiferent de lanseta cu care da!SEPY31 scrie:Ca si parere am dat cu velocity in cateva concursuri cu ale colegului senzatia pe care o am cand dau cu ele este parca se rup si dau cu frica mi se par prea moi si in plus ma dezavantajeaza distanta mica de la mandrina la cotor foarte mica pt mine daca a observat cineva ca cristi mihalcea cand lanseaza are mana dupa mandrina spre inel
jugarucristian scrie:Eu am pus 2 lansete BM, una langa alta...
Cele pe care le detineam eu si astea noi care au aparut si mai scumpe si mult mai proaste, iar blank-ul difera...una este mai verzuie, iar alta mai neagra, alta este mai lucioasa, alta mai mata...
M-am cam ars cu produsele oferite cu discounturi mari. Sau cu cadouri oferite pe langa ele.jugarucristian scrie:Nu am cantarit momitoarele cand lee faceam , dar le faceam la o greutate rezonabila...pescarusull scrie:Cand spui momitor, cam la ce greutate ajunge el ? Asa cum il incarci tu adica.
Vezi ca stii despre ce este vorbapescarusull scrie:Si de beast am auzit ca s-au rupt multe. Probabil din lotul celor oferite cu husa aia cadou.
Si cu Velocity treaba sta la fel...
Iar daca esti chitit pe Velocity, ca si buget, poti sa iti iei set de 4 Velocity din afara tarii cu 350 lei bucata