[/quote]Dan Mitranescu scrie:
Deci aruncarea de 222,25m de la concursul de casting din Turcia a fost facuta cu un MTX![]()
Serios? Foarte interesant!

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
[/quote]Dan Mitranescu scrie:
Deci aruncarea de 222,25m de la concursul de casting din Turcia a fost facuta cu un MTX![]()
Da ala este filmuletul in care arunca Cristi si il felicita toata lumea pentru locul 2 ...SEPY31 scrie:https://www.youtube.com/watch?v=EMDfT0Kg37A cumva acesta este filmuletul?
Putea sa dea fiecare cu ce lanseta dorea.Cristi putea sa dea cu MTX11 care are 3,5 lbs si cu care la concursul din Bulgaria a castigat categoria si chiar l-a batut bine pe bulgar, castigatorul de acum.Mariusmyt scrie:Cred ca aruncarea a fost facuta cu Mtx14 Spod. La categoria de lansete "normale" am inteles ca nu aveau voie sa depaseasca pragul de 3.5 LBS. Majoritatea au ales Velocity(era si normal ca doar era concurs organizat de shimano) era culmea(pt ei)sa castige un mtx
Poza aia spune multe, ca nu este facuta din gresala. Pentru mine nu conteaza nimic altceva din ce a fost acolo.jugarucristian scrie:Ce tare este poza de la final cu mtx-ul in brate![]()
![]()
![]()
Unde este Velocity cu care se arunca peste 200m acum?
Cred ca este bagat undeva adanc