Shimano Velocity 3.9 3.5lbs vs SB Potenza 3.9 3.75lbs

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
ionut72
pescar de competitie

Re: Shimano Velocity 3.9 3.5lbs vs SB Potenza 3.9 3.75lb

Mesaj de ionut72 »

Dan Mitranescu scrie:

Deci aruncarea de 222,25m de la concursul de casting din Turcia a fost facuta cu un MTX :!:
[/quote]

Serios? Foarte interesant! :?
Zilele petrecute la pescuit nu se scad din totalul zilelor vietii tale!

Simu Alexandru
Puncte: 0

Mesaj de Simu Alexandru »

cumva acesta este filmuletul?
Nu este atat de grav daca vorbesti singur...Mai nasol este daca vorbesti singur si afli noutati!!!
Imagine
CarpBait Fishing Club
Nume utilizator schimbat din SEPY31

Dan Mitranescu
Veteran

Mesaj de Dan Mitranescu »

SEPY31 scrie:https://www.youtube.com/watch?v=EMDfT0Kg37A cumva acesta este filmuletul?
Da ala este filmuletul in care arunca Cristi si il felicita toata lumea pentru locul 2 ... :wink:
, iar asta este filmul in care arunca bulgarul , care se bucura fara prea multe felicitari pentru "castigarea concursului" ... :
https://www.youtube.com/watch?v=07gY6YedqSk
Se vede clar, fata de steagul galben si de brazde, cine a aruncat mai mult ( minutele 0,50, respectiv 2,10 ).
Repet. Nu conteaza decizia lui Cristi. A fost alegerea facuta pe banii si timpul lui. Consider ca inca este un copil.
Altii sunt codosii.

P.S. se vede pe undeva prin tara tabelul de la sfarsitul primului filmulet ? Nu ! In schimb, se ia rezultatul de acolo, se noteaza cu RECORD MONDIAL , se asociaza cu alta lanseta si se arunca pe piata , de catre cine ? De catre unul care acum 8 ani il pupa pe Mark Hutchinson , ca arunca 230m cu fir de 0,30 si cu sac solubil ! Pai cum facem bre, am uitat asa repede de "recordul mondial" de atunci, cand vindeam Hi-s200 ? Ne-am sucit pe astea mai ieftine, care tot acum 8 ani "nu aveau cum sa arunce 200m niste chinezisme".
Astia sunteti, niste manglitori , care schimbati numai blana !
Sunt aici, pe viata, pentru voi !

Mariusmyt

Mesaj de Mariusmyt »

Cred ca aruncarea a fost facuta cu Mtx14 Spod. La categoria de lansete "normale" am inteles ca nu aveau voie sa depaseasca pragul de 3.5 LBS. Majoritatea au ales Velocity(era si normal ca doar era concurs organizat de shimano) era culmea(pt ei)sa castige un mtx

jugarucristian
CS SENZOR

Mesaj de jugarucristian »

Ce tare este poza de la final cu mtx-ul in brate :lol: :lol: :lol:
Unde este Velocity cu care se arunca peste 200m acum?
Cred ca este bagat undeva adanc :lol:
C.S SENZOR TEAM

Dan Mitranescu
Veteran

Mariusmyt scrie:Cred ca aruncarea a fost facuta cu Mtx14 Spod. La categoria de lansete "normale" am inteles ca nu aveau voie sa depaseasca pragul de 3.5 LBS. Majoritatea au ales Velocity(era si normal ca doar era concurs organizat de shimano) era culmea(pt ei)sa castige un mtx
Putea sa dea fiecare cu ce lanseta dorea.Cristi putea sa dea cu MTX11 care are 3,5 lbs si cu care la concursul din Bulgaria a castigat categoria si chiar l-a batut bine pe bulgar, castigatorul de acum.
N-a vrut sa dea cu MTX11 ... ce sa zic ... ca nu ne-am inteles, sau ca avea planuri de viitor.

In alta ordine de idei. De ce a lipsit categoria 4lbs, categorie mult mai elocventa atunci cand vorbim de pescuit la distanta. Luau foc sreagurile alea daca aparea cumva un Class pe acolo ?
Casting cu 3 lbs ne interesa pe noi. Mai tare era un casting cu lansete de copca. Prindea bine acum. :)

Dan Mitranescu
Veteran

jugarucristian scrie:Ce tare este poza de la final cu mtx-ul in brate :lol: :lol: :lol:
Unde este Velocity cu care se arunca peste 200m acum?
Cred ca este bagat undeva adanc :lol:
Poza aia spune multe, ca nu este facuta din gresala. Pentru mine nu conteaza nimic altceva din ce a fost acolo.
Este prietenul meu pe viata, indiferent cum o sa interpreteze faptul ca am luat eu foc acum. Mai devreme sau mai tarziu o sa inteleaga.

Un baiat destept ( studii superioare ) cu ambitia lui, nu o sa traiasca niciodata din aruncatul cu lanseta.

PallBogdan
pescar de competitie

Shimano Velocity 3.9 3.5lbs vs SB Potenza 3.9 3.75lbs

Mesaj de PallBogdan »

E un super baiat! Un om cu adevarat om care poate sa iti dea un sfat cu draga inima... Bravo lui!

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

Bunicul meu(patern) avea o vorbă:
Dacă ești ''firmă'' nu te apleci după bani...
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

Mariusmyt

Mesaj de Mariusmyt »

"Asa ca oricand doresti pot sa-ti dau un MTX14 sa il probezi in comparatie cu orice model doresti"
Multumesc mult,asa ar fi cel mai bine sa pot sa le vad si chiar sa le probez,insa nu sunt din bucuresti si e mai greu...Multumesc!

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”