Shimano Velocity 3.9 3.5lbs vs SB Potenza 3.9 3.75lbs

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
Madalin Dirla
Pescar de competitie
Puncte: 0

Re: Shimano Velocity 3.9 3.5lbs vs SB Potenza 3.9 3.75lb

Mesaj de Madalin Dirla »

.....si cu garatia ce faci daca rupi un bat?

jugarucristian scrie:
pescarusull scrie:Cand spui momitor, cam la ce greutate ajunge el ? Asa cum il incarci tu adica.
Nu am cantarit momitoarele cand lee faceam , dar le faceam la o greutate rezonabila...
pescarusull scrie:Si de beast am auzit ca s-au rupt multe. Probabil din lotul celor oferite cu husa aia cadou.
Vezi ca stii despre ce este vorba ;)
Si cu Velocity treaba sta la fel...
Iar daca esti chitit pe Velocity, ca si buget, poti sa iti iei set de 4 Velocity din afara tarii cu 350 lei bucata :)

Madalin Dirla
Pescar de competitie

Mesaj de Madalin Dirla »

Marius,recomandarea mea este MTX 14 -3.96 -3.75 lb........nu o sa regreti.

Mariusmyt scrie:ce ati alege dintre aceste 2 modele,tin sa precisez ca lanseta Velocity am vazut o si e superba si foarte buna,Potenza se ridica la nivelul ei ca aspect cat si practic? tinand cont ca este mai ieftina poate deveni o varianta! Multumesc

jugarucristian
CS SENZOR

Mesaj de jugarucristian »

Cumva in afara tarii nu se mai dau garantii?
Dupa mine garantia este doar o mizerie...
Oare de ce acum produsele shimano au doar 2 ani garantie, de ce s-a scazut de la 3 ani ?
Mai multa siguranta ai ca magazinul de unde le-ai cumparat din afara iti schimba varful rupt, decat un magazin sau Normark in Romania.

Am un prieten care a rupt o lanseta, cred ca tot de Velocity este vb si le-a dat mail celor din afara ca vrea sa ii fie schimbat varful, iar dupa o perioada, nu mai stiu exact, oricum maximum o saptamana le mai da un mail si ii intreaba ce face cu varful rupt, daca il schimba sau nu, iar ei ii raspund ca varful deja a ajuns in Romania...
C.S SENZOR TEAM

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

Să nu amestecăm mere cu pere. Tot respectul pentru Cristi Mihalcea, însă nu-l văd campion național sau pe podium la un CM de pescuit, așa cum nici campionii naționali/mondiali la pescuit nu cred că aruncă cât el.
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

PallBogdan
pescar de competitie

Shimano Velocity 3.9 3.5lbs vs SB Potenza 3.9 3.75lbs

Mesaj de PallBogdan »

CM sau CN iese echipa...daca iese! Exista posibilitatea sa fie o "carte de joc" extrem de importanta... Cine stie...?!

Mariusmyt

Mesaj de Mariusmyt »

M am zapacit de tot! :) Eram foarte hotarat pe Velocity,mi am vandut si navomodelul sa pot sa mi le cumpar si acum nu ma mai simt asa sigur in ceea ce vreau sa iau. N am pescuit cu ele dar le am tinut in mana si sunt foarte aratoase! Multumesc pentru sfaturi si comentarii,comentariile in contradictoriu sunt foarte eficiente...nu trebuie sa ne suparam pe diferitele pareri ale unora! Multumesc!

Chief

Mesaj de Chief »

Mtx 14 3,9 3,75 lbs. Asta iti spun eu care am lansete de 1000 lei bucata( nu dau nume pt ca nu vreau sa fac reclama). Testate de pe la prieteni si asta indiferent ca dai cu plumb sau momitor. Sunt bestbuy!

Dan Mitranescu
Veteran

Mesaj de Dan Mitranescu »

Mihai.Popescu scrie:
Interesant stilul tau de pescuit, este prima data cand aud ca Velocity folosit cu momitor are nevoie de" cruci", probabil Cristi Mihalcea a facut si ceva matanii inainte sa participe la concursul ala de casting din Turcia unde a dat 222.25m.

Mai devreme ai zis ca nu are nimeni nevoie de sfaturile unuia care nu cunoaste puterea unei lansete, cine dracu crezi ca are nevoie de sfaturile unuia care face "cruci" inainte sa arunce cu Velocity sau Xs1.

Lasati dracu ironiile si raspundeti la obiect, asta daca puteti sau vreti!
Nu este vorba de un anumit stil de pescuit.
"Cruci" se pun la majoritatea modelelor de 3,5 lbs cand incerci sa faci cu ele ce face altul cu 4 lbs.
Acest lucru a fost omis in anumite declaratii promotionale, chiar daca lucrurile au existat concret la Castingul din Bulgaria, in care 50% din lansetele de 3,5 lbs s-au rupt, iar proba a fost castigata cu un MTX11 ( asta nu a ajuns in Turcia ).

Legat de concursul de casting din Turcia, aruncarea aia de 222,25m a fost chiar mai buna si trebuia sa castige concursul, dar a existat o "problema" . Dupa atata investitie in concurs, in care a trebuit sa fugi si cat mai departe de un loc unde puteai sa ai surpriza sa apara lumea cu MTX-uri ( foarte bine gandit , nu am ce zice ) , nu aveai cum sa lasi sa ca cea mai lunga aruncare din concurs sa fie castigata tocmai cu un MTX . ( singurul din concurs, ales de concurentul roman pentru a se prezenta la competitie :!: ).

Deci aruncarea de 222,25m de la concursul de casting din Turcia a fost facuta cu un MTX :!: si a fost trecuta pe locul doi in urma unor lucruri neelucidate pana in ziua de astazi . ( Exista o filmare in acest sens si mai multe declaratii.)

De ce nu se face niciun concurs de casting in Romania, pe criteriile facute in Turcia ( copiate din Romania, dar fugit acolo ca aici nu era loc. :wink: ) ?
Concurentii din Turcia au avut la dispozitie modelele pe care le au pescarii romani si nu le-au folosit ?
Castingurile cu comparatii directe intre modele cunoscute de pe piata noastra nu si le aduce nimeni aminte sa le dea exemple ? 2012, 2013, 2014 nu au contat ?
Nu neicuta, banul si interesul este tot ce conteaza in ziua de astazi.
Asa ca nu am ce sa fac, ma conformez. :)

Dan Mitranescu
Veteran

Mariusmyt scrie:M am zapacit de tot! :) Eram foarte hotarat pe Velocity,mi am vandut si navomodelul sa pot sa mi le cumpar si acum nu ma mai simt asa sigur in ceea ce vreau sa iau. N am pescuit cu ele dar le am tinut in mana si sunt foarte aratoase! Multumesc pentru sfaturi si comentarii,comentariile in contradictoriu sunt foarte eficiente...nu trebuie sa ne suparam pe diferitele pareri ale unora! Multumesc!
Eu ma supar mai Marius, ca prea este mult banditism in lumea asta.
Trebuie sa ma cobor acolo ca sa-mi duc proiectul mai departe si nu este genul meu.
Asa ca oricand doresti pot sa-ti dau un MTX14 sa il probezi in comparatie cu orice model doresti, chiar si un MTX TOP , asta daca vrei si ceva "superb" , dupa cum apreciezi o lanseta.
Asta este forma mea de banditism , ca raspun la ce se intampla.
Ma scuzati.

Dan Mitranescu
Veteran

florinalin scrie:https://www.youtube.com/watch?v=wiiqew0jDBc

Daca omul asta a ales sa foloseasca aceasta lanseta intr-un consurs de casting in detrimentul altor lansete mult mai scumpe si mult mai bune....spune foarte multe.
Este o lanseta extrem de buna in banii ei, o folosesc de un sezon si sunt foarte multumit.
Haideti sa daun omului un raspuns la obiect si nu sa facem bascalie, ca la asta multi se pricep.
Omul asta, rspectiv Cristi Mihalcea, a ales sa pescuiasca cu MTX 14 de cand s-au inventat, ca apoi sa pescuiasca cu MTX CLASS , tot de cand au aparut.

Cu ocazia asta, vreau sa spun ca il apreciez enorm pentru pasiunea pe care o are pentru aruncari si pentru talentul pe care il detine in aceasta activitate.

Ii multumesc ca a apreciat lansetele MTX de cand au aparut si ca le-a promovat in putinul pe care am putut eu sa il ofer, adica taxa de concurs.
Toate concursurile mele de casting au fost facute sa scoata in evidenta valoarea unei lansete prin comparatia directa in mana tuturor pescarilor. Nu era nimic elocvent in faptul ca "cel mai bun" arunca foarte bine cu un tip de lanseta. Totusi am apreciat intotdeauna ambitia si talentul si ma bucura ca la varf sa fie tot un MTX.

Cristi o sa aiba respectul meu indiferent de situatie. Imi pare rau ca din cauza unor principii nu am putut continua colaborarea.
Pentru ce s-a intamplat in Turcia imi pare nespus de rau. Merita sa detina RECORDUL MONDIAL.
La cum il cunosc ,cred ca ii pare si lui rau acum de decizia luata.
Imi pare rau ca am purtat discutia prea pe fuga si ti-am spus ca nu ma intereseaza promovarea MTX in Turcia. Nu am stiut ca pleci la concurs pana la urma.
Trebuia sa ma suni Cristi in acel moment cu aruncarea si un roman detinea RECORDUL MONDIAL acum.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”