O platesti, o trimite, o probezi și dacă îți place rămâne, dacă nu o trimiți înapoi si îți trimite banii...știu ca era varianta asta

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
Cred ca 99% din cei care rup lansete din acest motiv le bubuie.mrs scrie:jugarucristian scrie:Eu am pus 2 lansete BM, una langa alta...
Cele pe care le detineam eu si astea noi care au aparut si mai scumpe si mult mai proaste, iar blank-ul difera...una este mai verzuie, iar alta mai neagra, alta este mai lucioasa, alta mai mata...Sa nu fie de la timpul care a trecut peste ele. Pariez ca majoritatea care le-ati rupt au fost rupte de la mufare...
Foarte tare... se pare ca am avut dreptate, chiar ma intrebam daca nu cumva am o problema de interpretare a realitatii :Dan Mitranescu scrie:Da ala este filmuletul in care arunca Cristi si il felicita toata lumea pentru locul 2 ...SEPY31 scrie:https://www.youtube.com/watch?v=EMDfT0Kg37A cumva acesta este filmuletul?![]()
, iar asta este filmul in care arunca bulgarul , care se bucura fara prea multe felicitari pentru "castigarea concursului" ... :
https://www.youtube.com/watch?v=07gY6YedqSk
Se vede clar, fata de steagul galben si de brazde, cine a aruncat mai mult ( minutele 0,50, respectiv 2,10 ).
Repet. Nu conteaza decizia lui Cristi. A fost alegerea facuta pe banii si timpul lui. Consider ca inca este un copil.
Altii sunt codosii.
P.S. se vede pe undeva prin tara tabelul de la sfarsitul primului filmulet ? Nu ! In schimb, se ia rezultatul de acolo, se noteaza cu RECORD MONDIAL , se asociaza cu alta lanseta si se arunca pe piata , de catre cine ? De catre unul care acum 8 ani il pupa pe Mark Hutchinson , ca arunca 230m cu fir de 0,30 si cu sac solubil ! Pai cum facem bre, am uitat asa repede de "recordul mondial" de atunci, cand vindeam Hi-s200 ? Ne-am sucit pe astea mai ieftine, care tot acum 8 ani "nu aveau cum sa arunce 200m niste chinezisme".
Astia sunteti, niste manglitori , care schimbati numai blana !
Sunt aici, pe viata, pentru voi !
Facem o proba? Io dam cui stim noi si eu fac pariu ca o rupemartinik scrie:Cred ca 99% din cei care rup lansete din acest motiv le bubuie.mrs scrie:jugarucristian scrie:Eu am pus 2 lansete BM, una langa alta...
Cele pe care le detineam eu si astea noi care au aparut si mai scumpe si mult mai proaste, iar blank-ul difera...una este mai verzuie, iar alta mai neagra, alta este mai lucioasa, alta mai mata...Sa nu fie de la timpul care a trecut peste ele. Pariez ca majoritatea care le-ati rupt au fost rupte de la mufare...
Sincer, daca nu arunci constant peste 200, nu vad cum ai putea rupe un bat, fie el si o panarama de velocity
Sunt de acord cu tine dar daca vrea si da gen "cioban" o rupe in fine aici era vb despre 2 lansete velocity si potenza dintre care aleg mtx14 tare sunt curios sa il vad la un casting eu cred ca iese in primi 5 si chiar ma bucur pt elmartinik scrie:Dupa parerea mea, la lejeritatea cu care arunca 170mt cu rig si bila, cu plumb sigur arunca peste 200.
Crede-ma ca stiu ce scriu!!!
Asa este Edy. Eu nu m-am pronuntat si nu am deschis subiectul, pana nu am aflat lucruri spuse chiar de Cristi unor prieteni comuni.Edy scrie:Foarte tare... se pare ca am avut dreptate, chiar ma intrebam daca nu cumva am o problema de interpretare a realitatii :Dan Mitranescu scrie:Da ala este filmuletul in care arunca Cristi si il felicita toata lumea pentru locul 2 ...SEPY31 scrie:https://www.youtube.com/watch?v=EMDfT0Kg37A cumva acesta este filmuletul?![]()
, iar asta este filmul in care arunca bulgarul , care se bucura fara prea multe felicitari pentru "castigarea concursului" ... :
https://www.youtube.com/watch?v=07gY6YedqSk
Se vede clar, fata de steagul galben si de brazde, cine a aruncat mai mult ( minutele 0,50, respectiv 2,10 ).
Repet. Nu conteaza decizia lui Cristi. A fost alegerea facuta pe banii si timpul lui. Consider ca inca este un copil.
Altii sunt codosii.
P.S. se vede pe undeva prin tara tabelul de la sfarsitul primului filmulet ? Nu ! In schimb, se ia rezultatul de acolo, se noteaza cu RECORD MONDIAL , se asociaza cu alta lanseta si se arunca pe piata , de catre cine ? De catre unul care acum 8 ani il pupa pe Mark Hutchinson , ca arunca 230m cu fir de 0,30 si cu sac solubil ! Pai cum facem bre, am uitat asa repede de "recordul mondial" de atunci, cand vindeam Hi-s200 ? Ne-am sucit pe astea mai ieftine, care tot acum 8 ani "nu aveau cum sa arunce 200m niste chinezisme".
Astia sunteti, niste manglitori , care schimbati numai blana !
Sunt aici, pe viata, pentru voi !
bulgarul a castigat, dar Cristi Mihalcea a aruncat mai departe .Vezi postarea mea din luna iunie(http://www.crapmania.ro/forum/discutii- ... 46513.html)
Nici acum nu cred ca la un asemenea concurs se pot face greseli de masurare a distantelor, sau mai rau, ca sunt greseli intentionate. Am tot asteptat un raspuns plauzibil, o explicatie, sau cineva sa-mi spuna ca ma insel. Acum, dupa ceva timp, un om pe care il apreciez - Dan Mitranescu, confirma cele spuse de mine atunci.
Poate multi gandesc ca Dan ar putea fi subiectiv datorita faptului ca lansetele MTX sunt comercializate de el, de aceea cred ca cel mai indreptatit ,,sa-si dea cu parerea,, este chiar Cristi Mihalcea.
Astept un raspuns din partea lui si cred ca sunt in asentimentul tuturor daca il rog sa ne ,,lumineze,,...