Shimano Velocity 3.9 3.5lbs vs SB Potenza 3.9 3.75lbs

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
Simu Alexandru
Puncte: 0

Re: Shimano Velocity 3.9 3.5lbs vs SB Potenza 3.9 3.75lb

Mesaj de Simu Alexandru »

Ca si parere am dat cu velocity in cateva concursuri cu ale colegului senzatia pe care o am cand dau cu ele este parca se rup si dau cu frica mi se par prea moi si in plus ma dezavantajeaza distanta mica de la mandrina la cotor foarte mica pt mine daca a observat cineva ca cristi mihalcea cand lanseaza are mana dupa mandrina spre inel
Nu este atat de grav daca vorbesti singur...Mai nasol este daca vorbesti singur si afli noutati!!!
Imagine
CarpBait Fishing Club
Nume utilizator schimbat din SEPY31

jugarucristian
CS SENZOR

Mesaj de jugarucristian »

pescarusull scrie:Cand spui momitor, cam la ce greutate ajunge el ? Asa cum il incarci tu adica.
Nu am cantarit momitoarele cand lee faceam , dar le faceam la o greutate rezonabila...
pescarusull scrie:Si de beast am auzit ca s-au rupt multe. Probabil din lotul celor oferite cu husa aia cadou.
Vezi ca stii despre ce este vorba ;)
Si cu Velocity treaba sta la fel...
Iar daca esti chitit pe Velocity, ca si buget, poti sa iti iei set de 4 Velocity din afara tarii cu 350 lei bucata :)
C.S SENZOR TEAM

mrs

Mesaj de mrs »

Majoritatea lansetelor de la shimano au cam acelasi cotor ca lungime...

mrs

Mesaj de mrs »

Eu am 4 bucati de beastmaster luate anul asta de la targ... am dat cat am putut si cu momitor si cu plumb de 130g nu au zis nici pas.

PallBogdan
pescar de competitie

Shimano Velocity 3.9 3.5lbs vs SB Potenza 3.9 3.75lbs

Mesaj de PallBogdan »

SEPY31 scrie:Ca si parere am dat cu velocity in cateva concursuri cu ale colegului senzatia pe care o am cand dau cu ele este parca se rup si dau cu frica mi se par prea moi si in plus ma dezavantajeaza distanta mica de la mandrina la cotor foarte mica pt mine daca a observat cineva ca cristi mihalcea cand lanseaza are mana dupa mandrina spre inel
Este priza pe care o foloseste Cristi indiferent de lanseta cu care da!

jugarucristian
CS SENZOR

Eu am pus 2 lansete BM, una langa alta...
Cele pe care le detineam eu si astea noi care au aparut si mai scumpe si mult mai proaste, iar blank-ul difera...una este mai verzuie, iar alta mai neagra, alta este mai lucioasa, alta mai mata...
C.S SENZOR TEAM

osc1or
Veteran

Mesaj de osc1or »

Mihalcea a aruncat cu un plumb de distanta si cu vant din spate la un concurs de casting cu lansete clasificate in functie de putere.
Jugaru are nevoie de o altfel de lanseta. El vrea sa prinda peste....
Cand vrei sa pescuiesti la distanta ai nevoie de o lanseta puternica sa arunci un momitor la 130m+.
Eu sunt unul dintre cei care au facut cruce la un velocity in conditii de concurs....

Trimis de pe al meu SM-G925F folosind Tapatalk
Critic echilibrat

mrs

Mesaj de mrs »

jugarucristian scrie:Eu am pus 2 lansete BM, una langa alta...
Cele pe care le detineam eu si astea noi care au aparut si mai scumpe si mult mai proaste, iar blank-ul difera...una este mai verzuie, iar alta mai neagra, alta este mai lucioasa, alta mai mata...
:lol: Sa nu fie de la timpul care a trecut peste ele. Pariez ca majoritatea care le-ati rupt au fost rupte de la mufare... :mrgreen:

pescarusull

Mesaj de pescarusull »

jugarucristian scrie:
pescarusull scrie:Cand spui momitor, cam la ce greutate ajunge el ? Asa cum il incarci tu adica.
Nu am cantarit momitoarele cand lee faceam , dar le faceam la o greutate rezonabila...
pescarusull scrie:Si de beast am auzit ca s-au rupt multe. Probabil din lotul celor oferite cu husa aia cadou.
Vezi ca stii despre ce este vorba ;)
Si cu Velocity treaba sta la fel...
Iar daca esti chitit pe Velocity, ca si buget, poti sa iti iei set de 4 Velocity din afara tarii cu 350 lei bucata :)
M-am cam ars cu produsele oferite cu discounturi mari. Sau cu cadouri oferite pe langa ele.
In general cred ca sunt produse din loturi cu potentiale vicii constructive.
Nu ma refer neaparat la scule de pescuit.
Daca faci seturi de cate 4 lansete si strecori in acel set 1 bucata din lotul problema exista probabilitatea ca acea lanseta sa nu faca figuri, mai ales daca nu incape pe mainile unui aruncator de forta.
Asta ca exemplu.
De atunci, in momentul in care vad un produs suspect de mult redus deja imi pun semne de intrebare.
"Ma antrenez intens la capatul berii
Trag burta nu piept, mai am sapte serii"

jugarucristian
CS SENZOR

Si eu am o priza a mea,difera de la lanseta la lanseta....
Cu BM, tineam toata mana deasupra manerului mulinetei, datorita distantei mici de la mandrina la cotor,pacat ca nu am poza, iar cu altele tineam doar 3 degete peste manerul mulinetei...
Fişiere ataşate
13528595_964407830343547_4678560144972870641_o_con.jpg
13528595_964407830343547_4678560144972870641_o_con.jpg (39.36 KiB) Vizualizat de 971 ori
C.S SENZOR TEAM

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”