Asta incercam sa ii explic si eu ...srobert312 scrie: Ma refer la balti unde esti obligat sa folosesti 0,40. Sau nu ai de gand sa plantezi? E bine sa ai o mulineta care sa te ajute in orice situatie.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
Asta incercam sa ii explic si eu ...srobert312 scrie: Ma refer la balti unde esti obligat sa folosesti 0,40. Sau nu ai de gand sa plantezi? E bine sa ai o mulineta care sa te ajute in orice situatie.
Daca bugetul iti permite fa-ti doua seturi , daca bugetul este limitat atunci alege BBRLC pentru ca mai devreme sau mai tarziu te vei intalni cu situatiile expuse de mine si de Robert , ma indoiesc ca vei pescui doar pe Horgesti toata viata .tecsi78 scrie:Da, aveti dreptate.
Corect! Am mai puctat si eu o data.Dan Serban scrie:Asta incercam sa ii explic si eu ...srobert312 scrie: Ma refer la balti unde esti obligat sa folosesti 0,40. Sau nu ai de gand sa plantezi? E bine sa ai o mulineta care sa te ajute in orice situatie.
Si dup-aia face ca unii dintre noi care incep sa aiba dubii daca sa mai tina doua seturi sau sa treaca la next levelDan Serban scrie:Daca bugetul iti permite fa-ti doua seturi , daca bugetul este limitat atunci alege BBRLC pentru ca mai devreme sau mai tarziu te vei intalni cu situatiile expuse de mine si de Robert , ma indoiesc ca vei pescui doar pe Horgesti toata viata .tecsi78 scrie:Da, aveti dreptate.
100% adevarat , eu fiind posesor doar de xtb. am mai scris ca sunt multumit de ele dar dan are dreptateDan Serban scrie:Daca bugetul iti permite fa-ti doua seturi , daca bugetul este limitat atunci alege BBRLC pentru ca mai devreme sau mai tarziu te vei intalni cu situatiile expuse de mine si de Robert , ma indoiesc ca vei pescui doar pe Horgesti toata viata .tecsi78 scrie:Da, aveti dreptate.
Inteleg sa ti faci 2 seturi de bete ptr ca inca nu s a inventat lanseta perfecta,rapida in aruncare si parabolica in drill,insa 2 seturi de mulinete chiar nu le vad rostulDan Serban scrie:Daca bugetul iti permite fa-ti doua seturi , daca bugetul este limitat atunci alege BBRLC pentru ca mai devreme sau mai tarziu te vei intalni cu situatiile expuse de mine si de Robert , ma indoiesc ca vei pescui doar pe Horgesti toata viata .tecsi78 scrie:Da, aveti dreptate.
CorectGeorge Andreescu scrie:Cat reusiti sa aruncati cu lansetele subliniate ???miyagi scrie:Bai baiatule. Tocmai am spus mai sus ca am un set de 6 + 6 bete Shimano Force Master, de 3,6 inci cu 3,5 lb / TC.
Citeste si tu cum trebuie si vorbeste dupa ce intelegi ce ai citit.
Pe langa setul asta mai am inca un set de NCS-uri ( 3,9 ) cu BBRLC-uri. Aceeasi poveste. 6+6.
Asa ca nu te mai baga ca stringu`.
Eu am mai zis ca as incerca XTB-urile mai mari. 14000 gen. Ca sa nu mai tin atatia bani blocati si-n plus ca merg mai bine pe spod si marker.
Ce sti tu de-astea?!!!