Ultegra 5500 XTB sau BBLC

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
Dan Serban
Pescar de competitie
Puncte: 0

Re: Ultegra 5500 XTB sau BBLC

Mesaj de Dan Serban »

srobert312 scrie: Ma refer la balti unde esti obligat sa folosesti 0,40. Sau nu ai de gand sa plantezi? E bine sa ai o mulineta care sa te ajute in orice situatie.
Asta incercam sa ii explic si eu ...
Pescar de rând

tecsi78

Mesaj de tecsi78 »

Da, aveti dreptate. In momentul de fata si Ultegrele pot fi perfecte pentru ce am nevoie si sunt convins ca, mai devreme sau mai tarziu, voi avea un set de BBLC tocmai pentru ca acopera toata plaja de situatii in care sper ca o sa am sansa sa pescuiesc. Urmeaza sa le incerc, prima vine Ultegra, urmeaza si un BBLC si voi alege si in functie de sfaturile binevoitoare primite de la voi. Multumesc mult!
Ultima oară modificat Mar Oct 09, 2012 16:55 de către tecsi78, modificat 1 dată în total.

Dan Serban
Pescar de competitie

Mesaj de Dan Serban »

tecsi78 scrie:Da, aveti dreptate.
Daca bugetul iti permite fa-ti doua seturi , daca bugetul este limitat atunci alege BBRLC pentru ca mai devreme sau mai tarziu te vei intalni cu situatiile expuse de mine si de Robert , ma indoiesc ca vei pescui doar pe Horgesti toata viata .
Pescar de rând

srobert312

Mesaj de srobert312 »

Dan Serban scrie:
srobert312 scrie: Ma refer la balti unde esti obligat sa folosesti 0,40. Sau nu ai de gand sa plantezi? E bine sa ai o mulineta care sa te ajute in orice situatie.
Asta incercam sa ii explic si eu ...
Corect! Am mai puctat si eu o data. :mrgreen: Sper ca nu te-a deranjat...

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Dan Serban scrie:
Daca bugetul iti permite fa-ti doua seturi , daca bugetul este limitat atunci alege BBRLC pentru ca mai devreme sau mai tarziu te vei intalni cu situatiile expuse de mine si de Robert , ma indoiesc ca vei pescui doar pe Horgesti toata viata .
Si dup-aia face ca unii dintre noi care incep sa aiba dubii daca sa mai tina doua seturi sau sa treaca la next level :D .
Sper sa nu se puna vreodata problema sa dau echipamentul de ciortan :cry: .
Urban culture.

cristi30

Mesaj de cristi30 »

Cred ca mai bine mergi pe noul model de ultegra,14000 xtc,aceeasi marime cu bblc insa mult mai usoare si doar putin mai grele decat 5500 xtb

dnt

Mesaj de dnt »

Dan Serban scrie:
100% adevarat , eu fiind posesor doar de xtb. am mai scris ca sunt multumit de ele dar dan are dreptate
cpk carp team

tecsi78

Mesaj de tecsi78 »

Nici n-as sta pe ganduri, dac-as avea bani pentru doua seturi, discutia aceasta n-ar fi avut loc. :)

cristi30

Mesaj de cristi30 »

Dan Serban scrie:
Inteleg sa ti faci 2 seturi de bete ptr ca inca nu s a inventat lanseta perfecta,rapida in aruncare si parabolica in drill,insa 2 seturi de mulinete chiar nu le vad rostul

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

George Andreescu scrie:
miyagi scrie:Bai baiatule. Tocmai am spus mai sus ca am un set de 6 + 6 bete Shimano Force Master, de 3,6 inci cu 3,5 lb / TC.
Citeste si tu cum trebuie si vorbeste dupa ce intelegi ce ai citit.
Pe langa setul asta mai am inca un set de NCS-uri ( 3,9 ) cu BBRLC-uri. Aceeasi poveste. 6+6.
Asa ca nu te mai baga ca stringu`.
Eu am mai zis ca as incerca XTB-urile mai mari. 14000 gen. Ca sa nu mai tin atatia bani blocati si-n plus ca merg mai bine pe spod si marker.
Ce sti tu de-astea?!!! :?
Cat reusiti sa aruncati cu lansetele subliniate ??? :D
Corect :oops: ! Toli sau ce dreaq sint aia.
Dau un vin :wink: .
Urban culture.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”