Articol AV si ipocrizie

Sectiune deschisa pentru orice subiect de discutie.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Andrei I
pescar de competitie
Puncte: 0

Re: Articol AV si ipocrizie

Mesaj de Andrei I »

Stai putin ca mi-a trecut plictiseala, acum ma culturalizez citind despre friptura de miel pe un blog in voga. Revin... :)))
Milionar excentric

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

andrei vladeanu scrie:

vorbesc de faptul ca lucrurile pe care ani de-a randul actualii organizatori le-au acuzat la mine si apcr nu s-au schimbat. ba dimpotriva.
de exemplu, am fost acuzat ca nu e normal sa organizez si sa particip. acum participa toti trei!

am fost acuzat si reclamat la agvps (de orhei si rudeanu) ca cn si cm nu sunt competitii private si ca sponsorizarile nu trebuie sa le ia apcr, ci pescarii.
acum ce se intampla?

cam despre asta vorbesc, nu daca iese bine sau nu.
Andrei, nu este chiar asa, vorbesti in necunostiinta de cauza. Eu (impreuna cu Pasha) am fost doar printre initiatorii si sustinatorii programului, in rest nu avem nimic de-aface cu organizarea ! Deci sunt doar 2 dintre organizatori care participa... :wink: Dar, sa nu uitam ca de cand organizeaza Apcr CN, mereu au participat organizatorii la CN ! Au si participat, au si angajat arbitrii ptr CN, poate de multe ori au luat si decizii cu avantaje personale ca organizatori.... dar nu asta este discutia, eu cred ca am scapat definitiv de aceste probleme.

Despre partea financiara......mai bine ma abtin, CN -ul costa sub 100 lei pescar/mansa , taxa care nu asigura nici macar arbitrajul primei manse, restul cheltuielior fiind sustinute de Florin Carstocea din buzunarul propriu. Si crede-ma, partea financiar este ultimul lucru care-l intereseaza, deci comparatia cu apcr este nepotrivita.
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

Vladut Mateianu scrie: Andrei, nu este chiar asa, vorbesti in necunostiinta de cauza. Eu (impreuna cu Pasha) am fost doar printre initiatorii si sustinatorii programului, in rest nu avem nimic de-aface cu organizarea ! Deci sunt doar 2 dintre organizatori care participa... :wink: ..
rar vorbesc in necunostinta de cauza. pana una alta, pe listele participantilor i-am vazut pe o. orhei, f.carstocea si c.rudeanu.
Vladut Mateianu scrie:Dar, sa nu uitam ca de cand organizeaza Apcr CN, mereu au participat organizatorii la CN ! Au si participat, au si angajat arbitrii ptr CN, poate de multe ori au luat si decizii cu avantaje personale ca organizatori.... dar nu asta este discutia, eu cred ca am scapat definitiv de aceste probleme..
comparatia cu trecutul nu e buna. parca pana acum nu era bine! cu 3 organizatori pe lista participantilor eu zic nu s-a scapat de aceste probleme, ci ele s-au agravat.
Vladut Mateianu scrie: Despre partea financiara......mai bine ma abtin, CN -ul costa sub 100 lei pescar/mansa , taxa care nu asigura nici macar arbitrajul primei manse, restul cheltuielior fiind sustinute de Florin Carstocea din buzunarul propriu. Si crede-ma, partea financiar este ultimul lucru care-l intereseaza, deci comparatia cu apcr este nepotrivita.
[/quote]

cheltuielile domnului carstocea nu sunt problema mea.
eu stiu doar ca cei care au acum hatzurile in mana m-au reclamat si somat sa virez toate sponsorizarile in contul cn si cm pt. ca ele nu trebuie sa apartina apcr-ului. deoarece cn nu e un concurs privat si banii trebuie sa apartina pescarilor.
acum treaba se pare ca s-a schimbat...
The One Team

andrei vladeanu
Veteran

asa cum am scris si in articol, eu consider ca este normal ca organizatorul unui astfel de eveniment sa-si acopere cheltuilelile, ba chiar sa fac si profit.

problema pe care o ridic e alta. de ce un grup de oameni (printre care te numeri si tu) contestau asta la apcr iar acum vad situatia ca normala?

ps explicatia de mai sus ca d-nul carsocea e bogat (iar noi eram saraci) nu tine.
vorbesc despre o chestiune de principiu.
The One Team

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

O sa iti explic pe balta cam cum vad eu lucrurile, nu vreau sa dau nastere unor polemici noi pe site. Multumesc.
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

andrei vladeanu
Veteran

nu ma intereseaza, vladut, ce si cum sau alte amanunte.
la mijloc e o chestiune de bun simt.

daca ai latrat ani de-a randul impotriva apcr-ului pe niste chestiuni, macar ai bunul simt si cand ajungi la ciolan nu le repeta.
The One Team

razvan u.
pescar de competitie

Mesaj de razvan u. »

AV,
Ai ajuns sa scrii de bun simt.
Esti pe drumul cel bun. Continua. :lol:
C. S. PELICANUL

andrei vladeanu
Veteran

nu conteaza, razvane, cine scrie.
considera ca a scris altcineva.
e vorba de fondul problemei.

pentru ca se pune in discutie bunul simt ca concept (si actiunile celor care au acces la ciolan) nu bunul simt al lui av. eu sunt un nesimtit by default. dar nu asta discutam, inca o data zic.

ps
nu crezi ca se scoate prea mult in fata persoana mea si se da la o parte esentialul?
adica e bine orice daca e impotriva lui av sau - mai mult - e perfect daca luat vladeanu la m.u.i.e...

asta crezi ca e drumul cel bun?
The One Team

razvan u.
pescar de competitie

Mesaj de razvan u. »

a trecut vremea de dat la m....e.
Acum e timpul ca avem un CN perfect ca organizare.
Conditii sunt. Stiu ca ai fost un contestatar al baltii, dar acum se pare ca esti pe drumul cel bun.
Faptul ca participa x,y, z care si organizeaza nu ma deranjeaza si nici nu e un lucru nou sub soare. Imi aduc aici aminte de etapa de la Darvari cu lipsa limitei de pescuit in dreapta a standui tau si lipsa de reactie a arbitrilor.
Faptul ca ai avut alt proiect, care personal l-am considerat inferior proiectului corbu spune multe acum despre care parte a baricadei esti.
Ceea ce este insa interesant, este faptul ca acei hai sa le spunem contestatari ai tai au partipat an de an cat a organizat APCR-ul(tu), iar acum cand s-a schimbat organizatorul, nu mai participi la cn.
P.S. E adevarat ca au fost depuse 2 contestatii la FIPS in care se contestau conditiile de la balta Corbu? Cine le-a depus si cum au fost argumentate?
C. S. PELICANUL

Andrei I
pescar de competitie

Mesaj de Andrei I »

:)
Milionar excentric

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Liber la Discutii”