Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
Andrei, nu este chiar asa, vorbesti in necunostiinta de cauza. Eu (impreuna cu Pasha) am fost doar printre initiatorii si sustinatorii programului, in rest nu avem nimic de-aface cu organizarea ! Deci sunt doar 2 dintre organizatori care participa...andrei vladeanu scrie:
vorbesc de faptul ca lucrurile pe care ani de-a randul actualii organizatori le-au acuzat la mine si apcr nu s-au schimbat. ba dimpotriva.
de exemplu, am fost acuzat ca nu e normal sa organizez si sa particip. acum participa toti trei!
am fost acuzat si reclamat la agvps (de orhei si rudeanu) ca cn si cm nu sunt competitii private si ca sponsorizarile nu trebuie sa le ia apcr, ci pescarii.
acum ce se intampla?
cam despre asta vorbesc, nu daca iese bine sau nu.
rar vorbesc in necunostinta de cauza. pana una alta, pe listele participantilor i-am vazut pe o. orhei, f.carstocea si c.rudeanu.Vladut Mateianu scrie: Andrei, nu este chiar asa, vorbesti in necunostiinta de cauza. Eu (impreuna cu Pasha) am fost doar printre initiatorii si sustinatorii programului, in rest nu avem nimic de-aface cu organizarea ! Deci sunt doar 2 dintre organizatori care participa.....
comparatia cu trecutul nu e buna. parca pana acum nu era bine! cu 3 organizatori pe lista participantilor eu zic nu s-a scapat de aceste probleme, ci ele s-au agravat.Vladut Mateianu scrie:Dar, sa nu uitam ca de cand organizeaza Apcr CN, mereu au participat organizatorii la CN ! Au si participat, au si angajat arbitrii ptr CN, poate de multe ori au luat si decizii cu avantaje personale ca organizatori.... dar nu asta este discutia, eu cred ca am scapat definitiv de aceste probleme..
[/quote]Vladut Mateianu scrie: Despre partea financiara......mai bine ma abtin, CN -ul costa sub 100 lei pescar/mansa , taxa care nu asigura nici macar arbitrajul primei manse, restul cheltuielior fiind sustinute de Florin Carstocea din buzunarul propriu. Si crede-ma, partea financiar este ultimul lucru care-l intereseaza, deci comparatia cu apcr este nepotrivita.