Articol AV si ipocrizie

Sectiune deschisa pentru orice subiect de discutie.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

gor965
Moderator
Puncte: 0

Re: Articol AV si ipocrizie

Mesaj de gor965 »

Eu n-o sa inteleg niciodata de ce sariti asa de repede de limita unui minim bun simt pe cere o impune un forum public ! in particular puteti sa va scrieti ce vreti...in public , va mai citesc altii si va judeca ulterior dupa niste vorbe aruncate aiurea si pe care poate mai tarziu o sa le regretati. Ma gandesc ca si daca ulterior va sterge un moderator jignirile pe care vi-i le-ati adresat, raul deja s-a produs ! Pacat ! :(
p.s.
Va rog eu sa va opriti !
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

petre iulian
Pescar de competitie

Mesaj de petre iulian »

andrei vladeanu scrie:asa cum am scris si in articol, eu consider ca este normal ca organizatorul unui astfel de eveniment sa-si acopere cheltuilelile, ba chiar sa fac si profit.
--------

Am inchiriat noi la CAMPING Corbu fiind ce/a mai apropiata locatie de pista CN , 3 cabanute de lemn /2 paturi pt /rezerve/capitan/manager si am dat 200 ron pe noapte pentru fiecare cabana ....pardon am avut reducere 4 % ca suntem la CN :D . Cred ca pentru perioda asta se scoate ceva profit :wink:
Membru Fondator al Clubului Sportiv Green Lake

RazvanG
Pescar de competitie

Mesaj de RazvanG »

petre iulian scrie:
andrei vladeanu scrie:asa cum am scris si in articol, eu consider ca este normal ca organizatorul unui astfel de eveniment sa-si acopere cheltuilelile, ba chiar sa fac si profit.
--------

Am inchiriat noi la CAMPING Corbu fiind ce/a mai apropiata locatie de pista CN , 3 cabanute de lemn /2 paturi pt /rezerve/capitan/manager si am dat 200 ron pe noapte pentru fiecare cabana ....pardon am avut reducere 4 % ca suntem la CN :D . Cred ca pentru perioda asta se scoate ceva profit :wink:
Iuliane dar cre ca foarte bine va cazati la un hotel de 3 sau 4 stele si era bine asa :oops: :oops: :oops:
Doua milioane????????? stai fratie,poate a fost pe tot parcursul CN-ului,nu pe 24 ore :roll: :roll: :roll:
Nume utilizator schimbat din shimanobig in RazvanG

dan _city_center

Mesaj de dan _city_center »

petre iulian scrie:
--------

probabil ati luat cu ceva dotări in plus. tot prin preajma ,alții au luat cu 45 lei pe noapte casuta.dacă ar fi negociat scoteau 5 casute in 200 lei .
BARICADA CARP CLUB

RazvanG
Pescar de competitie

Mesaj de RazvanG »

dan _city_center scrie:
petre iulian scrie:
--------

probabil ati luat cu ceva dotări in plus. tot prin preajma ,alții au luat cu 45 lei pe noapte casuta.dacă ar fi negociat scoteau 5 casute in 200 lei .
Poate erau si porci prin preajma :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

razvan u.
pescar de competitie

Mesaj de razvan u. »

andrei vladeanu scrie:observ cu tristete ca la miezul problemei, partenerii mei de dialog nu se reped sa raspunda.
la scandal cu val pangica, imediat. :(

inca o data

aici e cheia problemei. anul trecut s-a contestat si reclamat ca nu e bine, iar acum se face la fel. pe motiv ca asa a fost anul trecut.
AV,
Anul trecut si in alti ani organizatorii au participat intr-o forma sau alta. Si au fost greseli de organizare si de arbitraj. Lucruri cunoscute de altfel.
Anul acesta organizatorul este AGVPS si Rig Service. Unde e problema? Ca participa Orhei?

P.S. 1 Faptul ca ai contestat AGVPS-ul pentru modul in care a luat deciziile si pentru cum a inteles sa trateze un partener pe care il avea de 7-8 ani e ok. Doar ca nu cred ca ai inteles poate exista un proiect mai bun decat al tau, un proiect cu o balta echilibrata, cu niste conditii net superioare organizarii unui CN si CM.

P.S. 2 Greselile mele gramaticale pune-le pe lipsa studiilor sau a grabei....alege tu. :mrgreen:
C. S. PELICANUL

RazvanG
Pescar de competitie

Mesaj de RazvanG »

Razvan Ulmeanu scrie:
andrei vladeanu scrie:observ cu tristete ca la miezul problemei, partenerii mei de dialog nu se reped sa raspunda.
la scandal cu val pangica, imediat. :(

inca o data

aici e cheia problemei. anul trecut s-a contestat si reclamat ca nu e bine, iar acum se face la fel. pe motiv ca asa a fost anul trecut.
AV,
Anul trecut si in alti ani organizatorii au participat intr-o forma sau alta. Si au fost greseli de organizare si de arbitraj. Lucruri cunoscute de altfel.
Anul acesta organizatorul este AGVPS si Rig Service. Unde e problema? Ca participa Orhei?

P.S. 1 Faptul ca ai contestat AGVPS-ul pentru modul in care a luat deciziile si pentru cum a inteles sa trateze un partener pe care il avea de 7-8 ani e ok. Doar ca nu cred ca ai inteles poate exista un proiect mai bun decat al tau, un proiect cu o balta echilibrata, cu niste conditii net superioare organizarii unui CN si CM.

P.S. 2 Greselile mele gramaticale pune-le pe lipsa studiilor sau a grabei....alege tu. :mrgreen:

ANIMAL AGRAMAT CE ESTI,MARSH PE BALTA :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

razvan u.
pescar de competitie

Mesaj de razvan u. »

Garcea,
Cum legi carligele? Tot pe invers?
C. S. PELICANUL

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

petre iulian scrie:
--------

Daca tu crezi ca Rig Service sta in banii tai..... :oops: Poti sta si cu cortul sau la alte campinguri mai ieftine daca vrei si gata ! Apropo, pe balta pastorita de tine nu se tine anul acesta niciun concurs cu profit ? :mrgreen: :wink:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

petre iulian
Pescar de competitie

Mesaj de petre iulian »

Vladut stiu ca-i prea bazat sa stea in banii nostrii . Am zis doar tarifele referitor la scos cheltuiala /profit si nu ne/a obligat nimeni sa mergem acolo fiind o cerere /oferta destul de mare in acesta perioada .

cabanele sunt dotate full (aer conditionat ,tv,frigider ,baie proprie ,etc ) asa ca pretul este pe masura dotarilor cerute ca o sa stau 4 nopti ....si poate apare ceva :wink:

Miercuri seara poate facem un gratar :wink:
Membru Fondator al Clubului Sportiv Green Lake

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Liber la Discutii”