p.s.
Va rog eu sa va opriti !
Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
--------andrei vladeanu scrie:asa cum am scris si in articol, eu consider ca este normal ca organizatorul unui astfel de eveniment sa-si acopere cheltuilelile, ba chiar sa fac si profit.
Iuliane dar cre ca foarte bine va cazati la un hotel de 3 sau 4 stele si era bine asapetre iulian scrie:--------andrei vladeanu scrie:asa cum am scris si in articol, eu consider ca este normal ca organizatorul unui astfel de eveniment sa-si acopere cheltuilelile, ba chiar sa fac si profit.
Am inchiriat noi la CAMPING Corbu fiind ce/a mai apropiata locatie de pista CN , 3 cabanute de lemn /2 paturi pt /rezerve/capitan/manager si am dat 200 ron pe noapte pentru fiecare cabana ....pardon am avut reducere 4 % ca suntem la CN. Cred ca pentru perioda asta se scoate ceva profit
probabil ati luat cu ceva dotări in plus. tot prin preajma ,alții au luat cu 45 lei pe noapte casuta.dacă ar fi negociat scoteau 5 casute in 200 lei .petre iulian scrie:--------andrei vladeanu scrie:asa cum am scris si in articol, eu consider ca este normal ca organizatorul unui astfel de eveniment sa-si acopere cheltuilelile, ba chiar sa fac si profit.
Am inchiriat noi la CAMPING Corbu fiind ce/a mai apropiata locatie de pista CN , 3 cabanute de lemn /2 paturi pt /rezerve/capitan/manager si am dat 200 ron pe noapte pentru fiecare cabana ....pardon am avut reducere 4 % ca suntem la CN. Cred ca pentru perioda asta se scoate ceva profit
Poate erau si porci prin preajmadan _city_center scrie:probabil ati luat cu ceva dotări in plus. tot prin preajma ,alții au luat cu 45 lei pe noapte casuta.dacă ar fi negociat scoteau 5 casute in 200 lei .petre iulian scrie:--------andrei vladeanu scrie:asa cum am scris si in articol, eu consider ca este normal ca organizatorul unui astfel de eveniment sa-si acopere cheltuilelile, ba chiar sa fac si profit.
AV,andrei vladeanu scrie:observ cu tristete ca la miezul problemei, partenerii mei de dialog nu se reped sa raspunda.
la scandal cu val pangica, imediat.![]()
inca o data
aici e cheia problemei. anul trecut s-a contestat si reclamat ca nu e bine, iar acum se face la fel. pe motiv ca asa a fost anul trecut.
Razvan Ulmeanu scrie:AV,andrei vladeanu scrie:observ cu tristete ca la miezul problemei, partenerii mei de dialog nu se reped sa raspunda.
la scandal cu val pangica, imediat.![]()
inca o data
aici e cheia problemei. anul trecut s-a contestat si reclamat ca nu e bine, iar acum se face la fel. pe motiv ca asa a fost anul trecut.
Anul trecut si in alti ani organizatorii au participat intr-o forma sau alta. Si au fost greseli de organizare si de arbitraj. Lucruri cunoscute de altfel.
Anul acesta organizatorul este AGVPS si Rig Service. Unde e problema? Ca participa Orhei?
P.S. 1 Faptul ca ai contestat AGVPS-ul pentru modul in care a luat deciziile si pentru cum a inteles sa trateze un partener pe care il avea de 7-8 ani e ok. Doar ca nu cred ca ai inteles poate exista un proiect mai bun decat al tau, un proiect cu o balta echilibrata, cu niste conditii net superioare organizarii unui CN si CM.
P.S. 2 Greselile mele gramaticale pune-le pe lipsa studiilor sau a grabei....alege tu.
petre iulian scrie:--------andrei vladeanu scrie:asa cum am scris si in articol, eu consider ca este normal ca organizatorul unui astfel de eveniment sa-si acopere cheltuilelile, ba chiar sa fac si profit.