Articol AV si ipocrizie

Sectiune deschisa pentru orice subiect de discutie.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Andrei I
pescar de competitie
Puncte: 0

Articol AV si ipocrizie

Mesaj de Andrei I »

http://www.crapmania.ro/articole/balti- ... fwcl=1&fwl

Un articol interesant si de apreciat .... pana spre final cand vezi cine l-a scris si cat venin autoinoculat ii incetoseaza gandirea...pai bine domnule AV, balta Corbu este calea spre progres, pt ca s-a investit mult, pt ca numai o minte ingusta poate gandi ca o singura balta, o sg firma de nada ar fi ceva benefic, dar cand vine vorba de un singur organizator...si acesta se schimba nu mai esti deacord, nu poate fi progres? Nu cumva nu e nimeni neavenit ci tu un pic....ingust?

P.S. Incheierea imi place (a articolului) ...RESPECT FLORIN CARSTOCEA!
Milionar excentric

andrei vladeanu
Veteran

Re: Articol AV si ipocrizie

Mesaj de andrei vladeanu »

Andrei I scrie: Un articol interesant si de apreciat .... pana spre final cand vezi cine l-a scris si cat venin autoinoculat ii incetoseaza gandirea...pai bine domnule AV, balta Corbu este calea spre progres, pt ca s-a investit mult, pt ca numai o minte ingusta poate gandi ca o singura balta, o sg firma de nada ar fi ceva benefic, dar cand vine vorba de un singur organizator...si acesta se schimba nu mai esti deacord, nu poate fi progres?
nu, nu poate fi numit progres in actualul context. parerea mea.
(desigur, nu se exclude varianta de a fi ingust la minte)

multumesc pt. aprecieri.
The One Team

Andrei I
pescar de competitie

Mesaj de Andrei I »

Cu placere...doar stii ca nu as putea sa ma dezmint (privind aprecierile)

Cat despre progres, hai sa vorbim dupa ce trece. Daca tu ai avut dreptate voi fi primul care, cu parere de rau, voi recunoaste ca nu a fost o alegere inspirata alegerea organizatorului. Totusi, pana acum, consider ca micile bajbaieli inerente, dar acoperite de dorinta de a reusi si ascultarea parerilor celor implicati , aduc un potential bun de reusita pt organizator. Sa nu uitam ca organizatorul a insistat cu alegerea baltii Corbu care, far dar si poate, este cea mai potrivita anul asta pt CM.
Asta e parerea mea (sigur, exista si posibilitatea ca eu sa fiu cel ingust la minte)

Multumesc pt conversatie, ma plictiseam...ma bucur ca existi :)
Milionar excentric

andrei vladeanu
Veteran

Andrei I scrie:Cu placere...doar stii ca nu as putea sa ma dezmint (privind aprecierile)

Cat despre progres, hai sa vorbim dupa ce trece. Daca tu ai avut dreptate vii fi primul care, cu parere de rau, voi recunoaste ca nu a fost o alegere inspirata alegerea organizatorului. Totusi, pana acum, consider ca micile bajbaieli inerente, dar acoperite de dorinta de a reusi si ascultarea pareilor celor implicati aduc un potential bun de reusita pt organizator. Sa nu uitam ca organizatorul a insistat cu alegerea baltii Corbu care, far dar si poate, este cea mai potrivita anul asta pt CM.
Asta e parerea mea (sigur, exista si posibilitatea ca eu sa fiu cel ingust la minte)

Multumesc pt conversatie, ma plictiseam...ma bucur ca existi :)
:)

eu nu vorbesc de bajbaieli. nici nu le le-am urmarit nici nu le cunosc.

vorbesc de faptul ca lucrurile pe care ani de-a randul actualii organizatori le-au acuzat la mine si apcr nu s-au schimbat. ba dimpotriva.
de exemplu, am fost acuzat ca nu e normal sa organizez si sa particip. acum participa toti trei!

am fost acuzat si reclamat la agvps (de orhei si rudeanu) ca cn si cm nu sunt competitii private si ca sponsorizarile nu trebuie sa le ia apcr, ci pescarii.
acum ce se intampla?

cam despre asta vorbesc, nu daca iese bine sau nu.
The One Team

andrei vladeanu
Veteran

Andrei I scrie: Sa nu uitam ca organizatorul a insistat cu alegerea baltii Corbu care, far dar si poate, este cea mai potrivita anul asta pt CM.
fara doar si poate este balta cea mai potrivita pt un CN echilibrat.

despre CM hai sa discutam dupa ce-o sa treaca africa de sud (si nu numai) pe acolo...
The One Team

Andrei I
pescar de competitie

Mesaj de Andrei I »

Nu e vb de Africa aici si de cine castiga...vorbeam de organizare..iar asta o vor aprecia cel mai obiectiv musafirii. Asta va fi testul suprem pt organizator!

Cat despre Africa de Sud ....stai sa il intalneasca ei pe Cristi Ionita :)))))))
Milionar excentric

andrei vladeanu
Veteran

poate pe costi ionita!
:D
The One Team

andrei vladeanu
Veteran

imi permit sa-ti atrag atentia ca poate ambalat de gandul ca juniorul bate africa de sud ai sarit o postare de-a mea... :wink:
The One Team

Andrei I
pescar de competitie

Mesaj de Andrei I »

andrei vladeanu scrie:imi permit sa-ti atrag atentia ca poate ambalat de gandul ca juniorul bate africa de sud ai sarit o postare de-a mea... :wink:
Nu stai linistit...am vrut sa raspund, apoi am zis hai lasa...dar daca insisti ...Sunt perfect deacord cu a doua fraza din acea postare a ta :)
Milionar excentric

andrei vladeanu
Veteran

daca esti de acord, afla ca exact asta am vrut sa zic in pasajul in care zici ca am mintea inveninata si care - probabil - te-a determinat sa dai un titlu atat de bombastic topicului. :wink:
The One Team

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Liber la Discutii”