Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
nu, nu poate fi numit progres in actualul context. parerea mea.Andrei I scrie: Un articol interesant si de apreciat .... pana spre final cand vezi cine l-a scris si cat venin autoinoculat ii incetoseaza gandirea...pai bine domnule AV, balta Corbu este calea spre progres, pt ca s-a investit mult, pt ca numai o minte ingusta poate gandi ca o singura balta, o sg firma de nada ar fi ceva benefic, dar cand vine vorba de un singur organizator...si acesta se schimba nu mai esti deacord, nu poate fi progres?
Andrei I scrie:Cu placere...doar stii ca nu as putea sa ma dezmint (privind aprecierile)
Cat despre progres, hai sa vorbim dupa ce trece. Daca tu ai avut dreptate vii fi primul care, cu parere de rau, voi recunoaste ca nu a fost o alegere inspirata alegerea organizatorului. Totusi, pana acum, consider ca micile bajbaieli inerente, dar acoperite de dorinta de a reusi si ascultarea pareilor celor implicati aduc un potential bun de reusita pt organizator. Sa nu uitam ca organizatorul a insistat cu alegerea baltii Corbu care, far dar si poate, este cea mai potrivita anul asta pt CM.
Asta e parerea mea (sigur, exista si posibilitatea ca eu sa fiu cel ingust la minte)
Multumesc pt conversatie, ma plictiseam...ma bucur ca existi
fara doar si poate este balta cea mai potrivita pt un CN echilibrat.Andrei I scrie: Sa nu uitam ca organizatorul a insistat cu alegerea baltii Corbu care, far dar si poate, este cea mai potrivita anul asta pt CM.
Asta e parerea mea (sigur, exista si posibilitatea ca eu sa fiu cel ingust la minte)
Nu stai linistit...am vrut sa raspund, apoi am zis hai lasa...dar daca insisti ...Sunt perfect deacord cu a doua fraza din acea postare a taandrei vladeanu scrie:imi permit sa-ti atrag atentia ca poate ambalat de gandul ca juniorul bate africa de sud ai sarit o postare de-a mea...