Articol AV si ipocrizie

Sectiune deschisa pentru orice subiect de discutie.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

andrei vladeanu
Veteran
Puncte: 0

Re: Articol AV si ipocrizie

Mesaj de andrei vladeanu »

Razvan Ulmeanu scrie:a trecut vremea de dat la m....e.
nu cred.
Razvan Ulmeanu scrie:Acum e timpul ca avem un CN perfect ca organizare.
Conditii sunt. Stiu ca ai fost un contestatar al baltii, dar acum se pare ca esti pe drumul cel bun.?
stii gresit. nu am fost niciodata un contestatar al baltii. nici nu aveam cum, nu o cunosteam.
am contestat agvps-ul pentru modul in care a luat deciziile si pentru cum a inteles sa trateze un partener pe care il avea de 7-8 ani.
Razvan Ulmeanu scrie:Faptul ca participa x,y, z care si organizeaza nu ma deranjeaza si nici nu e un lucru nou sub soare. Imi aduc aici aminte de etapa de la Darvari cu lipsa limitei de pescuit in dreapta a standui tau si lipsa de reactie a arbitrilor..
aici e cheia problemei. anul trecut s-a contestat si reclamat ca nu e bine, iar acum se face la fel. pe motiv ca asa a fost anul trecut.
Razvan Ulmeanu scrie:Faptul ca ai avut alt proiect, care personal l-am considerat inferior proiectului corbu spune multe acum despre care parte a baricadei esti. .?
se zice pe care.
ce legatura are partea baricadei cu faptul ca afirm ca s-au contestat anumite chestiuni de catre cei care au ajuns la ciolan iar acum se petrec la fel?!?
Razvan Ulmeanu scrie:Ceea ce este insa interesant, este faptul ca acei hai sa le spunem contestatari ai tai au partipat an de an cat a organizat APCR-ul(tu), iar acum cand s-a schimbat organizatorul, nu mai participi la cn.
cei de care faci vorbire nu nu au participat chiar an de an, dar ma rog...
eu nu m-am prezentat anul asta pt ca nu am putut face un lot competitiv (nici in 2010 nu am participat). in schimb, multe loturi apcr participa.
ti-am raspuns, dar nu are nicio legatura cu ce discutam aici.
Razvan Ulmeanu scrie:P.S. E adevarat ca au fost depuse 2 contestatii la FIPS in care se contestau conditiile de la balta Corbu? Cine le-a depus si cum au fost argumentate?
habar nu am. eu sau apcr nu a depus nicio astfel de contestatie.
am auzit ca circula legenda asta.
intoxicari de doi lei, colportate de oameni mai ieftini.
The One Team

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

Andrei I scrie:Stai putin ca mi-a trecut plictiseala, acum ma culturalizez citind despre friptura de miel pe un blog in voga. Revin... :)))
Ai mare grija sa nu iti ramine mielul ala in gat . Ti-ai luat viteza rau de tot ....... Nu ma provoca la scris , nu e cazul , dar sa nu dea D-zeu bunul de el , in viata ta , sa dam ochi in ochi pe undeva .....Ar trebui sa iti fie rusine ... Iti repet , ramai in continuare , un tip episodic , de proasta factura , invidios si coleric . Si daca nu iti place categorisirea , ti-o explic fata in fata ... Din pacate il vad pe AV ca iti raspunde .... cui ??? Promoveaza o nulitate prin raspunsurile lui .. Repet , face to face ...acolo ne reglam . Asta e parerea mea si asa am sa te judec in toata viata mea .

Andrei I
pescar de competitie

Mesaj de Andrei I »

Val scrie:
Andrei I scrie:Stai putin ca mi-a trecut plictiseala, acum ma culturalizez citind despre friptura de miel pe un blog in voga. Revin... :)))
Ai mare grija sa nu iti ramine mielul ala in gat . Ti-ai luat viteza rau de tot ....... Nu ma provoca la scris , nu e cazul , dar sa nu dea D-zeu bunul de el , in viata ta , sa dam ochi in ochi pe undeva .....Ar trebui sa iti fie rusine ... Iti repet , ramai in continuare , un tip episodic , de proasta factura , invidios si coleric . Si daca nu iti place categorisirea , ti-o explic fata in fata ... Din pacate il vad pe AV ca iti raspunde .... cui ??? Promoveaza o nulitate prin raspunsurile lui .. Repet , face to face ...acolo ne reglam . Asta e parerea mea si asa am sa te judec in toata viata mea .
Bai bolovane pe tine cine te-a bagat in seama? Ce te face sa crezi ca era vorba de blogul tau???!! Il consideri cumva un blog in voga? Taci draq si nu te mai baga in seama cu mine ca nu te-am invocat si intrebat de nimic...

Uite blogul de care vorbeam ca sa te linistesti: http://www.lauraadamache.ro/2011/04/fri ... uptor.html
Milionar excentric

andrei vladeanu
Veteran

observ cu tristete ca la miezul problemei, partenerii mei de dialog nu se reped sa raspunda.
la scandal cu val pangica, imediat. :(

inca o data

aici e cheia problemei. anul trecut s-a contestat si reclamat ca nu e bine, iar acum se face la fel. pe motiv ca asa a fost anul trecut.
The One Team

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

Andrei I scrie:
Val scrie:
Bai bolovane pe tine cine te-a bagat in seama? Ce te face sa crezi ca era vorba de blogul tau???!! Il consideri cumva un blog in voga? Taci draq si nu te mai baga in seama cu mine ca nu te-am invocat si intrebat de nimic...

Uite blogul de care vorbeam ca sa te linistesti: http://www.lauraadamache.ro/2011/04/fri ... uptor.html
Ai sa iti inghiti vorbele mai repede decit crezi .... Te asigur ... pentru ca fara nici o emotie , esti prea plin de tine .... Iti repet , sa nu dea bunul D-zeu sa dai ochii cu mine . Iar bolovane ii spui lui tactu , lui nasitu , lui dracu sau mai stii tu cui , nu mie ! Ti-ai permis prea multe si vom discuta pe tema asta . Pe romaneste , esti un bou nesimtit , dar la modul grav ! Si vad ca iti place nesimtirea ca o stare de spirit !!! Ai sa taci dracu din gura cind ne vedem .....

Iar ca o observatie pentru AV , daca vorbesti cu Andrei Ionita , tu ce astepti ??? Esti in Kafka ...
Ultima oară modificat Dum Iun 10, 2012 22:55 de către Val, modificat de 2 ori în total.

andrei vladeanu
Veteran

va rog foarte mult sa pastrati o atitudine civilizata...
The One Team

Andrei I
pescar de competitie

Mesaj de Andrei I »

andrei vladeanu scrie:va rog foarte mult sa pastrati o atitudine civilizata...
OK. Val te rog foarte civilizat sa taci dracu din gura, boule :D
Milionar excentric

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

Ok - pina la urma e optiunea ta ! :oops: Mizezi prea mult pe faptul ca in viata nu ne vom intilni ... dar viata e la fel ca firul de par din popou ...scurta si plina de cacat ... Vorbim ! Nu stiu daca iti dai seama ce mi-ai spus public in 2 postari ... Sa iti fie rusine !!!!

andrei vladeanu
Veteran

dezolant...
The One Team

razvan u.
pescar de competitie

Mesaj de razvan u. »