nu cred.Razvan Ulmeanu scrie:a trecut vremea de dat la m....e.
stii gresit. nu am fost niciodata un contestatar al baltii. nici nu aveam cum, nu o cunosteam.Razvan Ulmeanu scrie:Acum e timpul ca avem un CN perfect ca organizare.
Conditii sunt. Stiu ca ai fost un contestatar al baltii, dar acum se pare ca esti pe drumul cel bun.?
am contestat agvps-ul pentru modul in care a luat deciziile si pentru cum a inteles sa trateze un partener pe care il avea de 7-8 ani.
aici e cheia problemei. anul trecut s-a contestat si reclamat ca nu e bine, iar acum se face la fel. pe motiv ca asa a fost anul trecut.Razvan Ulmeanu scrie:Faptul ca participa x,y, z care si organizeaza nu ma deranjeaza si nici nu e un lucru nou sub soare. Imi aduc aici aminte de etapa de la Darvari cu lipsa limitei de pescuit in dreapta a standui tau si lipsa de reactie a arbitrilor..
se zice pe care.Razvan Ulmeanu scrie:Faptul ca ai avut alt proiect, care personal l-am considerat inferior proiectului corbu spune multe acum despre care parte a baricadei esti. .?
ce legatura are partea baricadei cu faptul ca afirm ca s-au contestat anumite chestiuni de catre cei care au ajuns la ciolan iar acum se petrec la fel?!?
cei de care faci vorbire nu nu au participat chiar an de an, dar ma rog...Razvan Ulmeanu scrie:Ceea ce este insa interesant, este faptul ca acei hai sa le spunem contestatari ai tai au partipat an de an cat a organizat APCR-ul(tu), iar acum cand s-a schimbat organizatorul, nu mai participi la cn.
eu nu m-am prezentat anul asta pt ca nu am putut face un lot competitiv (nici in 2010 nu am participat). in schimb, multe loturi apcr participa.
ti-am raspuns, dar nu are nicio legatura cu ce discutam aici.
habar nu am. eu sau apcr nu a depus nicio astfel de contestatie.Razvan Ulmeanu scrie:P.S. E adevarat ca au fost depuse 2 contestatii la FIPS in care se contestau conditiile de la balta Corbu? Cine le-a depus si cum au fost argumentate?
am auzit ca circula legenda asta.
intoxicari de doi lei, colportate de oameni mai ieftini.