Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
Ma astept la orice si sunt pregatit pentru orice. Discutam numai prin prizma celor care se intampla acum.kelu84 scrie:Daca am semana cu totii ar fi monotonie. Nu sunt pro Rusia, sunt pro UE dar pentru o uniune CORECTA pentru toti nu pentru unii muma si pt altii ciuma.
Revenind la problema ta Dane....asteapta te la orice atat timp cat talharia, furtul, lovirile, alte violente au ajuns sa fie pedepsite cu CEL MULT un control juduciar. Tot UE a recomandat si recursul compensatoriu si au ajuns sa fie eliberati puscariasii cu pedepse grele si au iesit din inchisoare si cu despagubiri financiare din partea statului. E din ce in ce mai bine
Din pacate Emag nu mai este brand romanesc . Eu consider ca Dan si alti producatori romani de nada si echipament deja au facut ceva pentru mine , au creat presiune pe piata . Eu nu am mai vazut pana acum atatea oferte la Nash , Fox , etc. .Dan Mitranescu scrie: Ma intreba cineva in topic, nu ii retin numele, de ce nu pot eu sa fac, ca firma si brand romanesc, ce fac brandurile multinationale din pescuit.
Pai avem super branduri nationale ( Dedeman, Emag, Fan Courier, ... ) si mai sunt exemple, care nu pot sa iasa afara sa-si mareasca sursele de venit si poate o afacere de familie ?!
Te pomenesti ca-l faci tradator ptr. ca a intors armele contra lui Hitler ?! Hai mai bine sa recunostem, toti cacanarii astia care-s la putere acum s-au purtat mizerabil cu regele Mihai si acum se dau in stamba ca mari simpatizanti ai monarhiei. Am incredere in ce-mi povestea mama despre cum era viata inainte de razboi, asa ca singurul lucru care i se poate imputa direct regelui Mihai e ca toata Europa ne stie neam de razgandaci... ne sucim si ne fofilam mai des decat ne spalam pe dinti...in fapt, jmecheria are chipul nostru ! Privindu-l strict ca si un personaj politic, cu amprente serioase in istorie, regele a fost un monument de bun simt pe langa nenorocitul de Iliescu!Florin Pata scrie:EU vreau sa multumesc tuturor colegilor de forum prezenti pe acest subiect , ca nu s-a poluat aici cu decesul lui mihaita "patriotul" si aberatiile "distinsei" lui familii . Eu unul mare "sustinator" asa zis psd vreau sa ies in strada impotriva celor 2 dilii Dragnea&Tariceanu in subiectul banilor pe care vor sa-i dea catre tata Magareta si actorasului de 2 lei Duda + alte lipitori asa zis regale. Protestez si impotriva tatei Firea pentru dorinta de a schimba numele de Piata Victoriei cu Piata "Tradatorului" !