https://www.luju.ro/dezvaluiri/evenimen ... oate-judec
Recunosc, sunt momentan victima justitiei, abuz evident pentru toti cei care cunosc legile. Daca pun in calcul ca beneficiarul este un vecin , fost colonel pe vremea lui Ceausescu, nevasta-sa si fi-su , ceva prin sri, dna, ministere, ... nu stiu exact, dar pastrez surpriza asta.

Si se contureaza treaba ... Am castigat fondul, judecatorul explicand in amanunt situatia conform legii, dar am pierdut apelul ( inca nu am hotararea ). Acum este mai greu dupa noile legi ( nu se mai poate face recurs ), dar am gasit o solutie ...Sper sa mearga, dar imi este teama, ca nu stiu pana unde merge influenta. Sper sa nu fie chiar in halul asta si sa fie numai o simpla "prietenie" pe la curtea de apel, iar mai sus sa nu mai mearga treaba.
Am noroc cu CEDO, daca in tara nu o scot la capat, ca acolo situatia se incadreaza perfect in cazurile lor.
Ma intreb si eu, judecatorul ala care spune sa se darame casa unei familii, fara niciun argument legal si impotriva a 4 institutii avizate de stat, pentru ca cineva "nu poate sa accepte " chiar sa nu raspunda cu nimic pentru deciziile lui. De ce sa raspunda statul, cand el a gresit ( sa zicem asa, ca spaga, influenta sau prietenia, sunt mai greu de demonstrat, deci nu putem sa ne gandim ca se poate intampla asa ceva ...) ?
Nu mai pun ca toti avocatii vorbesc de judecatori ca de Dumnezeu. Chiar asta este expresia. Dau din umeri si spun ca au intilnit multe din aste si nu au ce face.
Hai sa zic, ca imi permit avocati, am acces la informatie si multi prieteni cu care sa ma sfatuiesc, dar sunt oameni simpli care cad victime sigure unor astfel de abuzuri.
Nu mai pun ca acum sunt convins ca prin justitie se conduce tara la acest moment. Prea ii freaca grija pe americani de justitia de la noi. Oare nu este o forma de manipulare a gainarilor astia care ne conduc, sa faca avantaje adevaratilor hoti care curata tara asta incet si sigur, cu miliarde , nu cu cateva milioane furate de toti astia la un loc. Care nu "coopereaza", ii gaseste buba ( ca nu este greu la niciunul ), il baga in justitie si ori il inchide cu totul , ori ii inchide numai gura.
Chiar asa sa fie, sau ma paste paranoia ?

P.S. cat este de antipatic Tudorel Toader, pe atat il iubesc de tare.