Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
N-ai inteles, asta e o prevedere din legile propuse de catre onor guvernul PSD!Dan Mitranescu scrie:Pai de aici vine si intrebarea, ce este rau in schimbarea legilor justitiei, lucru pentru care unii oameni au iesit in strada.ionut72 scrie:(5) Pentru repararea prejudiciului, persoana vatamata se poate se poate indrepta cu actiune numai impotriva statului, reprezentat prin Ministerul Finantelor Publice.
Adicatelea socializarea pierderilor, magistratul greseste si plateste statul = noi toti, inclusiv victima, cel care a fost prejudiciat.
Un individ oarecare, cand greseste, plateste de-l ustura: cu libertatea, cu averea etc. Nu la fel se intampla cu magistratii, procurorii, politistii si/sau functionarii publici.
Mai Dane, tu dai aici link-uri din luju, muju si alte avioane si spui ca te uiti doar la protv. Las-o dreq de treabaDan Mitranescu scrie:Nu ma uit decat pe protv.Albert scrie:Exact. Dictatura, absolutism. Pai daca le iese manevra atunci tu sau eu nu mai avem nicio sansa in justitie impotriva vreunui "conducator" iar tu nu vei mai avea oameni care sa-ti cumpare produsele.Dan Mitranescu scrie: Dragnea si astia ai lui asta incearca sa faca. Sa stopeze iesitul banilor din tara si sa diminueze controlul justitiei asupra celor care conduc.
Da, supertreaba fac astia cu conace si alte hotii. Ia vezi unde-i cel mai mare somaj din tara:Dan Mitranescu scrie:Sa se imbogateasca astia sa crape, dar cand isi fac case, dau de lucru la oameni aici, cand isi iau masini luxoase, dau de lucru aici, conacele trebuiesc intretinute, daca au prea mult si nu le pazesc, mai se gasesc unii sa ii usureze, dar banii raman aici.
http://www.anofm.ro/files/Tabele_5.pdf .....jud. Teleorman, normal.
Unde e plin de multinationale vezi si tu cum sta treaba.
Cum naiba poti sa pui botul la prostii debitate de antena3&co, nu stiu. Daca posturile tale erau scrise de popescu(de la alba sau alexandria-care vrei tu) nu interveneam, dar pe tine te stiam baiat destupat.![]()
Serios, fara nicio legatura cu faptul ca lucrezi pentru ei.
In China , America, Rusia nu este "dictatura" asta de care spui ? Ei de ce o fac si le merge bine ?
Ia incearca sa duci protv americanule in Rusia sau China, sa vezi ce se intampla !
De ce ???
Avem noi problemele noastre personale si ne reducem la ele de fiecare data. Cum vrei ...Albert scrie: Mai Dane, tu dai aici link-uri din luju, muju si alte avioane si spui ca te uiti doar la protv. Las-o dreq de treaba![]()
Ti-am dat un link unde se vede clar cu sta treaba cu hotii aia de-i lauzi ca "tin banii in tara"(lol).
Incep sa inteleg de afacerea ta a ramas la stadiul de magazinas in Rahova.
Unde si ce lucrez eu e irelevant in discutie, nu stiu de ce tot insisti cu bazaconiile astea.Stiu, apari cu astea cand n-ai argumente dar esti departe de realitate si in cazul asta.
Eu am vazut si am si invatat ceva din perioada cu "nu ne vindem tara", tu vad ca ai ramas blocat in nationalismul de neam prost promovat de astia de-s la putere acum.
Argumentatia ta se bazeaza pe comparatia Romaniei cu SUA, Rusia sau China?! Serios?!?
Confunzi banii care ies din tara pentru munca sau produse, cu cei care ies ca profit.DumiD scrie:Dane cat la suta din banii care trec prin magazin pleaca in china? Las-o asa cu multinationalele, ca e ipocrizie curata! Ziceai de presedinte...poate nu stii, dar presedintele romaniei este un papitoi din oficiu, datorita constitutiei. Puterea e la victoria si la izvor, nu in cotroceni, ala din cotroceni e chipurile mediator, dar pe romaneste ii zice mascarici. Si nu in ultimul rand, daca voi doriti ca alde dragnea si tariceanu sa-si faca conace cat mai mari, ca o sa aiba nevoie de argati si mancam si noi frimituri, sa fiti sanatosi!!! Eu nu vreau!
... si pe care sa le treci cu masina.gabi1 scrie:V-aţi încălzit... "Secretul înţelepciunii este să ştii ce lucruri să treci cu vederea".