Poate sunt penali pentru ca asa vrea justitia, pentru ca poate asa vrea cineva cu interese in tara asta.Andrei I scrie:Dane este adevărat că există și câteva prevederi bune in schimbarea legilor justiției însă direcția în care acestea sunt construite apăra interesele unui grup de penali. Cu asta nu pot fi deacord. Nu mai vorbesc de necesitatea acestor schimbări în legile justiției în raport cu alte lucruri mult mai importante pentru România de care ar trebui să se preocupe in regim de urgență guvernul și parlamentul. Americanii au un interes clar în România, cel de aliat strategic împotriva Rusiei, care pe lângă securitate militară înseamnă că România va cheltui niste bani care se duc la Americani. Securitatea are un preț iar asta nu înseamnă că ne vindem țara americanilor. Ies in stradă Dane pentru că nu suport pumnul în gură, pentru că îmi doresc legea lustrației, pentru că nu suport ca o șleahtă de hoți să conduca destinele și viitorul copiiilor mei. Că și alții fură da, că și alții au furat, da, însă niciunii nu au furat legi, nu au băgat pumnul în gura cetățeanului, nu s-au pisat pe România ca ăștia. Și...se poate și altfel Dane, chiar și în România. Pt asta ies in stradă fără a fi manipulat!
Si eu sunt "penal" Andrei ! Mi-a dovedit-o un vecin , ca am facut ditamai ilegalitatea, construind o casa pe proprietatea mea, cu toate avizele posibile.
Si pe vremea lui Ceausescu au fost multi "penali" ce ulterior s-a demonstrat ca erau super oameni.
Sunt zeci, poate sute de cazuri in istori, in care "penalii" erau adevarate caractere.
P.S. tu crezi ca o persoana manipulata stie ca este manipulata ?