Cred ca se poate usor face diferenta intre monarhie constitutionala(monarhi cu rol majoritar decorativ) , monarhie absoluta si implementata...ghici de cine Carol al doilea(tatutu) care in 1923 a desfiintat Constitutia...aoleu

si a desfiintat partidele politice si le-a înlocuit cu un partid unic, Frontul Renașterii Naționale, patronat de rege...aoleu
partid unic ...aoleu Frontul......Nationale , cam ce diferenta e intre FRN si FSN ???
Si asta a plecat tot cu trenul cu bani ...aoleo ??? Altul ? Curat patriot roman ! Putin respect si decenta...ce naiba !
"Astfel, în dimineaţa zilei de 7 septembrie 1940, Carol al II a plecat din ţară însoţit de Elena Lupescu şi Ernest Urdăreanu, cu un tren special alcătuit din
12 vagoane, încărcate cu obiecte din patrimoniul Coroanei, tablouri de mari maeştri, ca Tizian, Rubens şi Rembrandt, sute de goblenuri, bijuterii, armuri ce decorau pereţii palatelor regale de la Pelişor şi Peleş." Sursa :
https://www.dcnews.ro/abdicarea-lui-car ... 15297.html
12 VAGOANE de bijuterii si opere de arta mondiala ??? Super !
Daca in locul unui strainez ...coate goale implementat de puteri straine era vorba de un domnitor roman patriot ...de exemplu Alexandru Ioan Cuza TOT RESPECTUL !!!
Dar asa e in Romania "desteptilor" , patriotii sunt ucisi iar tradatorii primesc onoruri :
http://www.nationalisti.ro/2017/05/in-r ... a-onorati/
Pana la urma ce a facut BUN mihaita asta ca eu nu inteleg ? S-a nascut cu "sange albastru"

si a dat Romania la rusi/comunisti/bolsevici si a fugit cu trenul lui cu bogatii in Elvetia ! Hai ...bagati astia cu ifose de destepti ! Asta vreau sa stiu clar , concret si cu argumente NU :
- e mai bun decat comunistii pe care el i-a bagat la putere , nu am ales eu comunistii si bolsevicii
- era mare "demn" stand la caldurica pe banii Romaniei in ELVETIA in timp ce patriotii adevarati erau ucisi sau putrezeau prin inchisori
- a gajait 3 vorbe ca Romania e ok ...dar mai mult Savarsin si alte palate
- cica daca nu semna cu rusii ...ne rupeau aia , asta nu putem sti niciodata si eram demni ca predecesorii nostri ROMANI care s-au luptat si s-au jertfit pentru tara dar asa NE-AU RUPT RUSII 40 de ani
Hai sa mai lasam putin lozincile ONG-urilor si sa mai invatam istorie !