Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, mariosilaghi
Nu. Sunt toti o apa si un pamant, pusi pe furt, cu platforme populiste ca sa atraga voturi. Nu mai exsista dreapta, au avut grija securisto-comunistii ca Tariceanu si Basescu sa o ingroape. Si am ramas o natie indobitocita, pusa sa aleaga intre diverse grupari mafiote. Si vin unii ca voi, sa ne explice ce bine e cu astia, ca sa-i lasam in pace sa faca treaba. Pai bai oameni buni, astia conduc din 2012, vi se pare ca s-a facut ceva bine? Nu mai zic ca si in 2008 aveau o majoritate in parlament, daca vroiau sa faca ceva faceau si din opozitie!kelu84 scrie: Am mai intrebat si pe alte topicuri..Ii dam jos pe astia. Altii sunt mai buni??? Care altii??
Aici ti-ai pierdut dreptul sa te simti jignit cand iti zice lumea Dinel Staicu. Daca nu te cunosteau oamenii p-aici eu as fi crezut ca esti chiar DinelFlorin Pata scrie:De acord cu Petre Tutea si 100% cu citatul !
Uite inca un citat din Petre Tutea...sa vedem daca mai pica bine , eu sunt la fel 100% de acord :
„Când voi muri eu, după mine rămâne un singur mare naţionalist în care să credeţi – Ceauşescu! Nu ştiu eu cât de comunist e el, dar ţine cu naţia asta, să ştiţi de la mine. Ăsta e român adevărat. Ţine cu noi!”
Si altul :
”Aţi văzut domnule, era mai mare naţionalist ca mine, că l-au omorât înaintea mea!”
Doar asa sa mai ridicam putin nivelul !
Pai, platforma psd e boala mintala! Cum ai vrea sa fie tratati cei care au pus botul la asa ceva? "Marim pensiile si salariile", asta inseamna: dezbinarea noastra. Statul, ca sa mareasca ceva, orice, unora, nu poate decat sa ia de la altii. Sau de la toti, prin cea mai insidioasa forma de taxare: inflatia. Ce sa mai vorbim despre - crestem pensiile si salariile si investitiile, si scadem, concomitent, taxele - oximoronul absolut. Sau crede cineva ca PSD-ul vine cu bani de acasa?kelu84 scrie:Fix pe dezbinarea noastra ei isi fac treburile nestingheriti. S-a ajuns la nivelul in care un simpatizant al doctrinei PSD este automat desconsiderat si pus la zid. Daca sustii platforma psd automat esti prost, incult, retardat, taran, sarac, corupt.
Dane, eu va tot trag spre economie (schimburi liber-consimtite, taxe cat mai mici, reglementare cat mai putina) si voi (tu si ratacitul ala care a luat-o de tot prin porumb), nimic: politica, politica (sa fie taxata toata lumea la fel de mult, ca sa fie bugetul cat mai mare, sa intervina statul, sa reglementeze etc). Unde se termina statul (politica) incepe economia. Si invers.P.S. La 10.000 de utilizatori cati are Crapmania, daca au ajuns sa faca numai 4 politica, eu cred ca suntem pe drumul cel bun !