1) CEDO
2) Dai Statul Roman in judecata
3) Securistului de vecin, ii dai foc peste 2-3 ani, sau mai rapid, daca e batran si n-o mai duce mult

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, mariosilaghi
La CEDO, daca imi dau castig de cauza, imi platiti voi casa cota parte, fara sa fi gresit niciunul dintre noi nimic.Eduard Mosneanu scrie:1) CEDO
2) Dai Statul Roman in judecata
3) Securistului de vecin, ii dai foc peste 2-3 ani, sau mai rapid, daca e batran si n-o mai duce mult
Eu am rabdare, numai ca nu inteleg legatura cu schimbatul legilor, cand tocmai am dat un exemplu concret ca indiferent cum arara legea "ei" o interpreteaza cum vor si nu aveai ce face.DumiD scrie:Mai ai rabdare un pic ca rezolva Slugarel toate problemele justitiei. Pentru ca esti implicat emotional (si material) ma tem ca nu vezi padurea din cauza copacilor. Se dau solutii opuse pe dosare identice in toate domeniile posibile. Si n-au nicio vina procurorii. Dar e vital sa facem puscaria in sufragerie la condamnari sub 5 ani. Cam asta e reforma. Eu am intrat in criza de idei, nu stiu unde m-as adresa in situatia ta, poate ambasadei Australiei, sa vad ce sanse am de emigrare. La CEDO castigi sigur daca legea e de partea ta, dar peste 10-15 ani, ca nu stau aia dupa gardul tau.
Nu doar ca ma deranjeaza, sunt de-a dreptul indignat, si nu doar pentru tine. Este inadmisibil, mai ales ca sunt unii nemernici care dau solutii exact invers decat stipuleaza legile si nu patesc nimic. Nici macar o mustrare.Dan Mitranescu scrie:DumiD scrie: Admiti ca este normal sa se interpreteze legea in diferite feluri. Nu te deranjeaza ?
Eu zic ca ceva nu este in regula, dar am suficienta "vedere" pentru a nu ma certa cu tine pe tema asta.
Multumesc. Da, este unul dintre capetele de cerere pe care le-am invocat la CEDO.iulius_gherase scrie:http://www.legal-land.ro/cedo-demolarea ... onventiei/
speta asemanatoare la CEDO, poate ai avut-o....in speta ta, tu stai chiar mai bine....
Doamne ajuta!
Inca un mandat cu astia si o sa ai ocazia sa faci si catre militie. Noua militieDan Mitranescu scrie:Sa fac un memoriu catre SRI. Catre noul SRI.