D-le Orhei
sunt mandru ca v-am anticipat "scenariul" si daca Dvs va mandriti ca ati reusit in sfarsit sa scrieti pe crapmania , eu va spun altceva care o sa va doara mai tare , financiar si etic !
Ma asteptam de ceva vreme din partea Dvs la un scenariu ( inca de la primul telefon - atunci cind eram eu la vanatoare si Dvs imi mentionati de nu stiu ce general !! ) , prin care o sa-mi propuneti sub o forma ascunsa o oferta financiara in particular ( in mintea Dvs - o taxa de protectie ! ) , crezind in sinea Dvs ca puteti rezolva problema prin metode specifice , apriori , fara sa cereti referinte in tabara pe care o reprezentati , cu privire la persoana mea . Ati jucat o carte , fara sa aveti macar 1 pereche la baza ! Vladeanu imi reproseaza ca sunt precipitat la Poker , dar el nu stie ca eu numar cartile .... si mai si blufez uneori .
Am stiut inca de la inceput ca trebuie sa va promit ca ma ocup de orice si ca iau in seama cerintele Dvs , ca un partener de dialog solid si pe care va privesc cu un mare respect . Au venit usor - usor invitatii voalate la niste discutii private, la o cafea , la un sprtiz , atit pe liga cit si pe crapmania , cit si particular - invitatii pe care am avut discernamintul sa le parez in stadiul incipient . M-am scuzat cu diferite motive , mereu . Mai mult nu am facut public nimic , asigurindu-ma ca in mintea Dvs considerati ca pot fi cumparat , din moment ce nu ma simt "jignit" si nu scriu public propunerile Dvs de "negociere" ! Ma gindeam ca o considerati ca trebuie crescut pretul ....
Ati trecut la "cavaleria grea" si deja am primit , brusc , pe e-mailul firmei , citeva cereri de oferta din partea unei firme de pardoseli , din care inteleg ca faceti parte . Promisiuni , oferte de camioane multe , bani frumosi , prosperitate si belsug , pentru firma mea , de acum incolo - ani de zile ! Am ras in sinea mea si mi-am dat seama ca deja , usor - usor va faceti joaca pe care o anticipam . V-am dat niste oferte de toata jena , v-am asigurat ca este cel mai bun pret al meu , samd - in schimb v-am sucit telefonic catre o nevoie de a mea , in care eu urma sa platesc ( adica se schimba finantarea

) si Dvs urma sa fiti furnizorul ( scara de la Sinaia ) . Ati inghitit capcana , ca un rechin !

Chiar si asa ati continuat dialogul ...
Ma felicit din suflet pentru ca am avut rabdarea necesara cu Dvs si am reusit sa va crez falsa premiza ca putem avea un dialog , timp de atitea saptamini ....., mutind usor - usor polul puterii de la ceea ce va considerati Dvs ca reprezentati in pescuitul crapului si puterea de negociere pe care v-o asumati in acest subiect , la niste lucruri concrete , lipsite de compromisuri , la competenta si nu manipulare , samd .
Daca v-ati imaginat vreodata ca "m-ati facut si m-ati cumparat" , macar vreo secunda , o sa aveti aceeasi dezamagire pe care pesemne o au si cei pe care Dvs ii desconsiderati ca v-au permis accesul la crapmania - urmare pariului cu Mitranescu . Eu nu am facut pariu cu nimeni ... pur si simplu stiam ce urmeaza pas cu pas ce o sa faceti ...

Nu fac pariuri pe care sunt sigur ca le castig ! De ce ? Din moralitate .... si dintr-un sentiment de bine , pentru ca timp de 20 ani de zile , prin decenta sai moralitate am avut de castigat si financiar si etic . Nu vreau sa va supar , dar am avut adversari mai buni decit Dvs - o singura vorba - sunteti predictibil ....!!!
Si daca aveti ceva de protestat la postarea mea nu uitati ca am avut dialoguri scrise si pastrate de mine , in arhiva intima

Pina la urma - UN FLEAC - TE-AM CIURUIT ! Din pacate nu tu erai tinta principala ..., dar lasa ca nici la colegi nu le este usor sa scoata camasa .....