Corect...cu carligul...si atunci pun intrebarea de ce ar fi mai corecta varianta asta,fiindca tot firul a fost agatat cu o lanseta activa in apa si citez pe un alt interlocutor:Dan Mitranescu scrie:Si cu ce ai scos firul ?iulius_gherase scrie: O argumentare buna...chiar daca mi se pare o aplicare a regulamentului putin fortata si putin extensiva...
Ce te faci ca eu aveam doar 3 lansete in apa...si firul in mana...pe firul meu care il tineam cu mana nu erau 2 carlige sau doua monturi...practic in dreptul standului meu erau doar 4 carlige in apa...eu am agatat doar firul cu lanseta mea...mi-am recuperat montura mea si am scos lanseta din apa..pe urma am spus sa vad ce e cu firul asta care misuna prin apa...si erau cred ca vreo 50 m de coloana...si am inceput sa il scot din apa in ideea sa nu ma incurce...nici nu stiam ca are peste doar pe ultimii 10 m...era obosit saracul de cat a carat firul dupa el
Cerceteaza inainte de raspuns, ca prima a fost cu "suspendare". Acum nu mai scapi.![]()
Am patit si asta

Singura solutie in care ai agatat un fir cu un peste (tranvai) este sa-l aduci pana la mal ,apuci firul si legi firul de alta lanseta fara montura si-l scoti pe mal .Atunci firul cu ,care ai scos peste se considera al tau