Nu a pus nimeni in balanta faptul ca Vijelie este un pescar bun, pentru a i se dovedi caracterul.
Faptul ca este bun a fost expus numai pentru a fi plasat ca principal autor al prinderii acelui clean. Avea nevoie de un procent in meritele capturarii pestelui, pentru a avea dreptul moral sa se inscrie cu pestele la un concurs.
Ca se "lauda" cu echipamentul este numai pentru a da de inteles cat mai bine ca el a condus actiunea si ca este normal sa fie coautor.
Nu a spus nimeni niciodata ca este 100% sau 90% prinzatorul. Nu, a avut nevoie de un procent. Acum realizez ca nici de 51% nu a avut nevoie, ci de un singur procent. Se afla intr-o echipa, ce a decis ca "incepatorul" sa se bucure de reusita, pentru "norocul caracteristic" de a merge pe o balta si un loc ce tin cleni capitali.
Cata ipocrizie sa mai inghit eu, ca doi prieteni merg la pescuit , prind o captura capitala si nu au dreptul sa se prezinte cu ea sa ia un premiu de 2000 lei ? Indiferent care se prezinta cu ea.
premiul a fost 6mil in cash si naluci cu sau fara ancore in valoare de maxim 3mil..... dar nu asta este important ci faptul ca se incearca si in mare parte le-a reusit denigrarea mea .... cu atat mai trist ca cei care au lansat circul sunt asa zisi prieteni ai mei cu care nu m-am cerat in ultimii 15 ani .... si pentru ce? pentru putina reclama la niste lemne cu ancore...pentru putin reafic pe 2 siteuri moarte de mult si un post de televiziune in cadere libera ... am mers la lacul stiut de mine, pe locul meu, cu masina mea, barca mea, motorul meu si s-a prins "cleanul meu"
) , colegul de barca i-a explicat asta organizatorului dar nu l-a interesat ca erau la mijloc alte interese.... fire zbuciumate si imi pare rau ca am mai intervenit cu toate ca spusesem ca nu mai fac acest lucru
Ce organizator tine cont de asa ceva, cand oamenii nu cer doua premii ?
Ce organizator face anchete fara ca niciun concurent sa faca vreo reclamatie ?
Daca nu era vorba de Vijelie mai inumara cineva solzii pestelui ?
Cine face afirmatii de HOTIE pe lucruri ce nu au fost reglementate niciodata ? ( cine are dreptul sa se pozeze cu un peste cand mai multi au contribuit la prinderea lui )
Chiar nu isi da nimeni seama ce a fost acolo ?
P.S. repet, aia era o discutie privata, fara niciun fel de relevanta.
Spre exemplu, pe mine daca ma intreaba un tampit ( fara nicio aluzie ) ceva ce ma deranjeaza, ii raspund numai bazaconii. Este normal ca aceste vorbe sa fie luate in considerare public ?[/quote]