Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
Razvan, eu ma refeream la topicul lui Iulian. Citeste cum se intituleaza si apoi vorbeste despre atentie si pretentii...razvan u. scrie:Albert,
Vorbeam(scriam) de experienta ta, nu experienta ta competitionala. Am pretentii de la tine....un pic de atentie ce naiba.
Nu ai nimic interesant din experinta ta la pescuit? O observatie, o schimbare de strategie....
Unul-din-cei-mai-cei-pescari din Romania s-a umplut singur de namol. Faptul ca unii-l considera miez nu il face cel mai cinstit si corect pescar din Romania. E doar un baiat care a incercat si el o combinatie si de data asta nu i-a iesit. That's all.Dan Mitranescu scrie:Asa ca organizatorul de "concurs de numarat solzi de pe cleni", mai bine facea rost de inca un premiu si pentru colegul lui Vijelie, daca dorea ca in doi ani de vorbit in pescuitul din Romania sa faca ceva notabil , nu sa se apuce sa arunce cu noroi in unul dintre cei mai vechi si mai buni pescari de la noi.
Cata dreptate...perfect de acord cu tine...din cate vad doar domnul mitranescu si parca inca unul sau doi useri din cati au comentat nu inteleg aspectul astaAlbert scrie:Unul-din-cei-mai-cei-pescari din Romania s-a umplut singur de namol. Faptul ca unii-l considera miez nu il face cel mai cinstit si corect pescar din Romania. E doar un baiat care a incercat si el o combinatie si de data asta nu i-a iesit. That's all.Dan Mitranescu scrie:Asa ca organizatorul de "concurs de numarat solzi de pe cleni", mai bine facea rost de inca un premiu si pentru colegul lui Vijelie, daca dorea ca in doi ani de vorbit in pescuitul din Romania sa faca ceva notabil , nu sa se apuce sa arunce cu noroi in unul dintre cei mai vechi si mai buni pescari de la noi.
Stai linistit, suntem mai multi.iulius_gherase scrie:.din cate vad doar domnul mitranescu si parca inca unul sau doi useri din cati au comentat nu inteleg aspectul asta
Eu stau cat se poate de linistit...mai mult nu vreau sa se inteleaga ca stiu caracterul domnului vijelie...doar ca domnul mitranescu incearca sa ne explice cat de bun pescar este acest domn vijelie,fapt de altfel necontestat de nimeni,dar nimeni nu spusese ca nu e pescar bun, doar chestia asta cu poza unora nu ni s-a parut fair-play...eu nici macar nu am spus ca ar fi fraudat concursul...pharaoh scrie:Stai linistit, suntem mai multi.iulius_gherase scrie:.din cate vad doar domnul mitranescu si parca inca unul sau doi useri din cati au comentat nu inteleg aspectul asta
Albert,Albert scrie:Razvan, eu ma refeream la topicul lui Iulian. Citeste cum se intituleaza si apoi vorbeste despre atentie si pretentii...razvan u. scrie:Albert,
Vorbeam(scriam) de experienta ta, nu experienta ta competitionala. Am pretentii de la tine....un pic de atentie ce naiba.
Nu ai nimic interesant din experinta ta la pescuit? O observatie, o schimbare de strategie....
Am experienta gramada, nu-i vorba..am si impartasit din ea p-aci si aiurea...totusi, daca ai ceva nelamuriri intreaba si poate te pot ajuta.
Ce sa fac daca esti celebru? Experienta si realizarile tale sunt peste tot. D-aia ziceam ca te-ai incadra perfect in topicul lui Iulica. Inteleg ca nu vrei sa contribui.razvan u. scrie:Albert,Eu nu am sustinut nici o secunda ca am experienta "gramada". Tu da.
Mersi de "pont"....din pacate nu mai folosesc polistiren la pescuit de muuulti ani.Si atunci cand o faceam era doar pentru balize si flotoare. Sa nu mai spun ca n-am solicitat niciun sfat..dar apreciez deschiderea.razvan u. scrie:Uite un mic pont: foloseste in saculetul solubil atasat monturii, un mic cub de polistiren(5-10 mm).