PS. "ei" altfel iei plasa, si devii braconier

Peste tot se gaseste cate unul ca tine.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
Peste tot se gaseste cate unul ca tine.Dumitrache scrie:Q.E.D.
PS. "ei" altfel iei plasa, si devii braconier.
A fost cu totul o alta intrebare. Dar cand nu stii ce sa raspunzi incerci sa schimbi subiectul. Asa ca nu are rost sa va dau vouo explicatii. Intrebarea a fost pt altcineva. Nu stiu dc va bagati voi ca chilotii....[/quote]CristianBadislav scrie:Peste tot se gaseste cate unul ca tine.Dumitrache scrie:Q.E.D.
Desteptule care esti.
gabi1 scrie:A fost cu totul o alta intrebare. Dar cand nu stii ce sa raspunzi incerci sa schimbi subiectul. Asa ca nu are rost sa va dau vouo explicatii. Intrebarea a fost pt altcineva. Nu stiu dc va bagati voi ca chilotii....CristianBadislav scrie:Peste tot se gaseste cate unul ca tine.Dumitrache scrie:Q.E.D.
Desteptule care esti.
Frategabi1 scrie:Nu este rau sa te duca capul,numai ca pe tine te trage in jos.Stai cuminte, pune-ti o sticla cu apa calda la burtica, te manifesti ca un copil chinuit de colici.Panimaieshi ?
![]()
Dute frate si mananca si lasa lumea sa discute de concurs...gabi1 scrie:CristianBadislav, ti-am dat o sansa sa te reabilitezi, am scris "corijenta" in loc de "corigenta", doar, doar, sa te gadili si tu.![]()
Esti buturuga rau....